ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΤΣΗΣ: Αύξησαν τα δημοτικά τέλη ακόμη και κατά 125% αλλά αυτό δεν χωρούσε στα πολυτελή τους φυλλάδια!!!

18
1127

Γ. Κίτσης: Οδυνηρός ο απολογισμός για τους δημότες από την απερχόμενη δημοτική αρχή. Αύξησαν τα δημοτικά τέλη ακόμη και κατά 125% αλλά αυτό δεν χωρούσε στα πολυτελή τους φυλλάδια!!!

Τα δημοτικά τέλη το 2018 αναμένεται να είναι 8.000.000 ευρώ μετά τις αυξήσεις που επέβαλλε η δημοτική αρχή Κυρίτση, ενώ το 2014 ήταν 3.500.000 ευρώ.

Η δημοτική αρχή δεν έλαβε υπόψη τον καταιγισμό φόρων που επέβαλλαν στους πολίτες και στις επιχειρήσεις οι μνημονιακές πολιτικές.

Για να έχει περισσότερα έσοδα αδιαφόρησε και αύξησε υπέρογκα τα δημοτικά τέλη σε οικίες και επιχειρήσεις.

Επιπλέον επέβαλλε φόρο επί του τζίρου στις εποχιακές τουριστικές επιχειρήσεις.

Παρά τη γενική πρακτική αναπροσαρμογής και αύξησης των τιμών (ανά διετία) στο σύνολο των Δήμων της χώρας, ο δήμος Ρόδου, που υπέστη σοβαρές οικονομικές απώλειες από την κατάργηση του ΔΗΦΟΔΩ, έχει παγώσει τις τιμές των τελών στα δεδομένα του 2014 μέχρι και σήμερα. https://www.rodiaki.gr/article/401011/dhmos-rodoy-stathera-paramenoyn-ta-dhmotika-telh-apo-to-2014

Όμως παρά την «αύξηση» των εσόδων του δήμου μας από τη ληστρική επιδρομή στο εισόδημα των συνδημοτών μας, οι υπηρεσίες ηλεκτροφωτισμού, καθαριότητας και αποκομιδής χειροτέρεψαν. Οι τεχνικές υπηρεσίες δεν έχουν λάμπες για αντικατάσταση των καμένων και οι κάδοι υπερχειλίζουν από τα σκουπίδια.

Η δημοτική αρχή 5 χρόνια τώρα βαδίζει χωρίς πρόγραμμα και σχέδιο.

Μπορούσε με σωστό προγραμματισμό και σχέδιο να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες καθαριότητας και αποκομιδής χωρίς την υπέρογκη και αδικαιολόγητη αύξηση στα δημοτικά τέλη.

Η δημοτική αρχή αφού φρόντισε πρώτα για την αύξηση των τελών (τυχαίο;), μετά αδράνησε, απαξίωσε και υποβάθμισε τις υπηρεσίες του δήμου (μήπως το έργο το έχουμε δει και αλλού;) για να αναγγείλει ως αναγκαιότητα πλέον την παράδοση του έργου καθαριότητας-αποκομιδής σε ιδιώτες.

Η δημοτική αρχή 5 χρόνια υλοποιεί έργα επικοινωνιακά, χωρίς σχέδιο και πρόγραμμα όπως αναπλάσεις πλατειών, σιντριβάνια, αγάλματα.

Δεν συντηρεί και δεν αναβαθμίζει τα έργα υποδομών όπως το ΧΥΤΑ, τον βιολογικό της πόλης Κω με αποτέλεσμα την ρύπανση και την δυσοσμία.

Η πενταετία που χάθηκε πρέπει να αναπληρωθεί με σχέδιο, δράση και πολύ δουλειά.

Στις 26 Μαΐου ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ

Γιώργος Κίτσης

Μέλος της δημοτικής παράταξης

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ.

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΔΥΝΑΜΗ ΑΡΠΑΓΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΜΙΑΝΤΟΥ

    ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ

  2. ΙΩΑΝΝΑ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΠΑΝΤΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΑ. ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ. ΠΕΡΝΑΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΙΚΟΥ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΩ ΟΤΙ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ. ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΛΟΓΙΚΕΣ «ΚΥΡΙΤΣΗ«. ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΗΝ Κ…ΤΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΜΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΩΠΙΔΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ. ΟΥΤΕ ΙΣΧΥΕΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ «ΩΡΙΜΟΥ ΦΡΟΥΤΟΥ« ΚΑΙ Η «ΚΑΡΑΜΕΛΑ« ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ. ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΗΝ «ΑΠΑΛΛΑΓΗ« ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ…

  3. Κύριε κιτση. Πρέπει να προσπαθήσετε να φύγει γρήγορα ο ανύπαρκτος δημαρχος.δεν μπορεί άλλο το νησι να είναι στον αυτόματο πιλοτο.

  4. Τα δημοτικά τέλη το 2018 αναμένεται να είναι 8.000.000 ευρώ μετά τις αυξήσεις που επέβαλλε η δημοτική αρχή Κυρίτση, ενώ το 2014 ήταν 3.500.000 ευρώ.

  5. ο κυριτσης αποδειχτηκε χειροτερος απο την μερκελ αυξησε τα δημοτικα τελη 125% !!!!

    χειροτερος απο σοιμπλε δντ.μεγαλος αρπαχτρας.

  6. 8.000.000 εκατομυρια τον χρονο πληρωνουν οι δημοτες καθε χρονο δημοτικα τελη

    και το νησι ειναι διαλυμενο απο τις λακουβες .χαχαχα

  7. δημαρχια του σκ@του του κ@τρουλιου του σκουπιδαριου της βρωμιας της λακουβας

    του αμιαντου της αρπαχτης

  8. εργα κυριτση τρενακια ,πλατειες, αγαλματα ,συντριβανια, κλιματιστικα ,ΑΒΙΚΩ ,ναυτικος ομιλος

    μονο η μασα

  9. ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 125% !!! ΑΘΛΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΜΥΛΩΝΑ!

    ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 125% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2014 3.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 8.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 125%!! ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, ΑΒΙΚΩ,ΑΜΙΑΝΤΟΣ, LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ