ΛΙΤΣΑ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΗ: Με τον Γιώργο Κυρίτση και τη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Καιρός να βγουν μπροστά νέοι άνθρωποι

28
1050

Κως, 19 Φεβρουαρίου 2019

 

ΛΙΤΣΑ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΗ : “Με τον Γιώργο Κυρίτση και τη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Καιρός να βγουν μπροστά νέοι άνθρωποι.”

Στις εκλογές του Μαΐου θα είμαι υποψήφια με τη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ και τον Γιώργο Κυρίτση στην Καρδάμαινα. Είμαι Πτυχιούχος Διεθνών Σχέσεων και Οργανισμών από τη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών – Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Αγαπώ τον τόπο μου και θέλω να μου δώσουν τη δυνατότητα οι συμπατριώτες μου να κάνω όλα όσα ονειρεύομαι για αυτόν.

Είναι καιρός να βγουν μπροστά νέοι άνθρωποι και ο Γιώργος Κυρίτσης είναι αυτός που εμπιστεύεται τους νέους ανθρώπους. Ο Γιώργος Κυρίτσης έχει σχέδιο, θάρρος, αποφασιστικότητα.

Έχει να παρουσιάσει έργο που είναι ορατό στους πολίτες και συγκρίσιμο με την προηγούμενη περίοδο.

Ο Γιώργος Κυρίτσης δίνει την ευκαιρία όχι μόνο σ’ εμένα αλλά και σε πολλούς νέους να προσφέρουν στο νησί μας. Στηρίζει τους νέους όσο κανένας άλλος.

Θέλω να προσφέρω στο χωριό μου, στο νησί μου.

Θέλω να μοιραστώ τις ιδέες μου.

Θέλω να παρακινήσω όλα τα νέα παιδιά να συστρατευτούν στον κοινό μας αγώνα, να συμμετέχουν.

Η Δύναμη Αλλαγής, ο Γιώργος Κυρίτσης και όλοι εμείς έχουμε ένα στόχο: την Κω του 2023, που πρέπει να είναι πιο όμορφη και πιο δυνατή.

ΛΙΤΣΑ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΗ

Πτυχιούχος Διεθνών Σχέσεων και Οργανισμών από τη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών – Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 125% !!! ΑΘΛΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΜΥΛΩΝΑ!

    ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 125% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2014 3.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 8.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 125%!! ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, ΑΒΙΚΩ,ΑΜΙΑΝΤΟΣ, LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

    • Μαλλον έχεις σθεναρή μνήμη…μήπως ξέχασες που δεν υπήρχαν χρήματα ούτε για να δουλέψουν τα αυτοκίνητα του δήμου(βεντζίνεςκ.λ.π.) ούτε χρήματα για σκούπες για τους οδοκαθαριστές ούτε-ούτε-ούτε…..Άκου λοιπόν φιλαράκο ο δήμος νοικοκυρεύτηκε,γέμισε τα ταμεία του..με νοικοκύρη τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ προχωρούμε για αλλαγές για μια ΚΩ όπως της αξίζει και όχι πισωγυρίσματα….μόνο μπροστά για μια ΚΩ που θα τρίβετε τα μάτια σας!!!

  2. Από εκεί και πέρα, τι θα γίνει το νησάκι μας ένας θεός ξέρει…………….

  3. Δεν την γνωριζω την κοπελα αν και μπορει να ειναι αξιολογη οπως δεν γνωριζω

    μεχρι τωρα κανεναν υποψηφιο του κυριτση.Αγνωστοι στο νησι.Αντε κυριτση ξετρυπα και τον πατο του βαρελιου.Πας για διαλυση.

  4. Το ΠΑΣΟΚ ήταν εδώ
    Διεφθαρμένο και κουλό
    Αιντε σπιτάκια σας
    Δημαρχείο δεν θα ξαναδείς και αυτό είναι από άνωθεν !!!

    • Δεν μας δίνετε κανένα που σας περισσεύουν εσάς;;;;;εξ’άλλου τις αξιόλογες κοπέλες πρέπει να τις βλέπουμε καθημερινά…μας φτιάχνουν την μέρα μας βρε αδερφέ!!!

    • Τέτοια κούκλα πρέπει να την παρουσιάζει κάθε μέρα..μαζί σου όμορφη και μην ακούς κανένα….!

  5. Μιας και έχετε τα πτυχία συμφωνείτε με τον τρόπο που διαχειρίστηκε ο κύριος Κυρίτσης το μεταναστευτικό;;δεν τολμουσαμε να πούμε ότι είμαστε από την Κω σαν το νησί των σ…ψυχων. Αυτό είναι προσωπικό σχόλιο αλλά έχω πολλές απορίες.

    • ασε μας ρε φιλε! τραβα δες τι εγινε στα αλλα νησια που δεν ηταν σ…ψυχοι! ο δημαρχος πηγε με αυτο που ηθελε η πληοψηφια του κόσμου , και καλά έκανε! να σου θυμίσω ποσος κόσμος δεν τους ήθελε?
      ολοι πανέξυπνοι πιααα

    • Τα έξυπνα και τα καταρτισμένα από γνώσεις και ταλέντα νέα παιδιά πρέπει να τα προβάλλεις ,όσο για το πρόβλημα το έχετε εσείς και μάλιστα μεγάλο Α Φ Ο Υ …..ΧΑΧΑ

  6. Ο Θεόφιλος ήταν στην βασιλόπιττα της ΝΔ και φαντάζομαι ότι είδε την αντίδραση της αντιπροέδρου της ΝΔ …. όταν τον Νικηταρά τον φιλούσαν και τον χαιρετούσαν όλοι οι παρευρισκόμενοι. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΆΛΛΑ ΨΑΞΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΒΡΙΘΗΣ

  7. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΕΙΣΑΙ ΝΕΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ .ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΜΠΡΑΒΩ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ

  8. Άλλα κι άλλα τι ξαναπαρουσιαζεσε;δεν σε παρουσίασε ο Κυρίτσης; τόσο σκουρα την έχετε;

    • Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει…Στα σκούρα θα ντυθείτε σε λίγο καιρό…Προχώρα κοπέλα μου είμαστε στο πλευρό σου…

  9. Λέτε..Λέτε..Λέτε…Είναι άγνωστη η κοπέλα..ε Και? ολοι από κάπου αρχίζουν..Και αυτοί που θεωρούνται για σας «βαριά «ονόματα από κάπου,κάποτε ξεκίνησαν…Αντί να χαίρεστε που μπαίνουν στο προσκήνιο νέοι άνθρωποι που έχουν όρεξη να βοηθήσουν από όποια παράταξη κ αν προέρχονται..βγάζετε χολή…Δεν θα αλλάξει ποτέ ο κόσμος μας..Δυστυχώς…

  10. Καλή επιτυχία κυρία μου αλλά να ξέρεις πως η ηλικία δεν έχει σχέση με το μυαλό και τις ιδέες

  11. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΤΑ ΩΡΑΙΑ, ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ. ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΥΦΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΑ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ. ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. O,TI KAI NA AKOYΜE, O,TI KAI NA ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ, Η ΘΗΤΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ `ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΧΑΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ – ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗ `ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ`. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ…

  12. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει…Στα σκούρα θα ντυθείτε σε λίγο καιρό…Προχώρα κοπέλα μου είμαστε στο πλευρό σου…

  13. Χαμογελάρα μας σου ευχόμαστε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας »καλή επιτυχία» γιατί είσαι η καλύτερη!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ