Γ. ΚΙΤΣΗΣ: Απραξία, αδράνεια, αδιαφορία της δημοτικής αρχής στη Μαρίνα Κω

13
458
Απραξία,αδράνεια, αδιαφορία της δημοτικής αρχής στην μαρίνα ΚΩ.
Στην είσοδο της μαρίνας υπάρχει ενημερωτική πινακίδα με την επέκταση της μαρίνας.Ο φάκελλος του αναπτυξιακού έργου 4,5 χρόνια τώρα δεν υποβάλλεται στην περιφέρεια για ανεξήγητους λόγους.
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 19/2/2019.Νιώθω ιδιαίτερα ικανοποιημένος καθώς εντάχθηκε το έργο της Μαρίνας στο Μονόλιθο στις διατάξεις του Ν.3894/2010, μια επένδυση ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ για το νησί μας, η οποία αναμένεται να δημιουργήσει 120 άμεσες εποχικές θέσεις εργασίας. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι είναι η πρώτη φορά που ένα δημόσιο έργο εντάσσεται στο θεσμό του “fast track”.https://www.naxospress.gr/arthro/oikonomia/santorini-i-marina-sto-monolitho-pairnei-sarka-kai-osta.
Οπου υπάρχει συνεργασία δημοτικής αρχής-περιφέρειας-τοπικών βουλευτών-κυβέρνησης ,έχουμε έργα ανάπτυξης.
Τι έχει να απολογηθεί η απερχόμενη δημοτική αρχή του κ. Κυρίτση για την εγκατάλειψη του αναπτυξιακού έργου της επέκτασης της μαρίνας?

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εγκρίθηκε από την επιτροπή και καθιερώνεται ο ύμνος της ΜΑΡΙΝΑΣ
    Marina, Marina, Marina Ti voglio al più presto sposar
    Marina, Marina, Marina Τi voglio al più presto sposar
    O mia bella mora No non mi lasciare
    Non mi devi rovinare Oh, no, no, no, no, no

    • ,,,,,,,,,,,,,,,, είναι μονο να κανει προσληψεις από την πισω πορτα της μαρινας.Ολο το νησι εμαθε τις ανδραγαθιες τους…………………………..

      • ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΡΑΓΚΟΣ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ,ΚΑΙ ΚΟΒΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ???ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

  2. Ο φάκελλος του αναπτυξιακού έργου 4,5 χρόνια τώρα δεν υποβάλλεται στην περιφέρεια για ανεξήγητους λόγους.

  3. την τοποθέτησε η προηγούμενη διοίκηση στο διάστημα μεταξύ των δύο εκλογικών αναμετρήσεων.(Κυριακή με Κυριακή). Ρωτήστε, πόσες χιλιάδες ευρώ πλήρωσαν αυτή και η άλλη που τοποθετήθηκε στο λιμάνι;

  4. Πόσο μα ποσο ασχετος είσαι πια βρε Κίτση ? Ρώτα πρωτα γιε μου πριν αμολήσεις κάθε τι….. Την ταμπέλα για την επέκταση την τοποθέτησε η προηγούμενη διοικηση της μαρίνας , δηλ ο Καισερλης, με απόφαση του Δ.Σ κιόλας αναρτημένη στο διαυγεια. Επίσης , μετά βγήκανε στα κανάλια και λέγανε οι άσχετοι για επέκταση μαρινας, λες και είναι τοσο απλό και πανηγυριζανε. Επίσης εγινε μεταξυ των 2 κυριακων στις εκλογές. Άτε τωρα γατάκι, πας να βγάλεις είδηση και σου γυρναει μπουμερανγκ. Τη Μαρινα δε θα την πιανεις στο στομα σου, τη Μαρίνα, ακούς? Αυτα από ένα τότε μέλος του Δ.Σ

  5. Αποφασισε τι θελετε.Αν το κανουν γρηγορα του κατηγοριτε για αναθεση αν αργουν ότι δεν το κανουν γρηγορα.βασικα ασχολήσου με άλλο θεμα η Μαρινα είναι προτιπο για το νησι της Κω …βρες κατι άλλο να κανεις αντιπολητευση μεγαλε.

  6. οπως και τα 70 στρεμματα του ναυτικου ομιλου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ