Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Σπύρος Χαραπάς

13
1119

με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Σπύρος Χαραπάς

Ένας ακόμα συνδημότης μας που έχει προσφέρει πολλά στο Δήμο και στους συμπολίτες μας, ο Σπύρος Χαραπάς, εντάχθηκε από σήμερα στο δυναμικό της «Ισχυρής Κω», ενώνοντας τις δυνάμεις του με τα στελέχη και τους φίλους της παράταξης που έρχεται να δημιουργήσει την ισχυρή Κω.

Ο Σπύρος Χαραπάς, συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος στον κρίσιμο τομέα της καθαριότητας, δήλωσε ότι «ο Δήμος πρέπει να ξαναγίνει ισχυρός. Να αντιμετωπίζει τα προβλήματα της καθημερινότητας, να στηρίζει τους συνδημότες και τις τοπικές επιχειρήσεις. Για αυτούς τους στόχους, είπε, συμμετέχω στις εκλογές και στηρίζω τον συνδυασμό του Θεοδόση Νικηταρά, που έχει αποδείξει ότι είναι κοντά στους δημότες, τίμιος και με αποτέλεσμα».

13 ΣΧΟΛΙΑ

    • Υποψήφιος ήταν. Αυτά είναι τα δωράκια του Καΐσερλη στο νέο του pet 3floor Teo

      • ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΦΤΩΧΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ,ΑΛΑ ΤΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ.ΘΕΟΔΟΣΗ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΝΑ ΚΟΝΟΜΙΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ.ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ.

  1. Ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΦΕΡΕ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΠΥΡΟ

  2. Ψευτογιωργα ε ψευτογιωργα σε περιμένω αρκετό καιρο στη γωνία. ...

    Όλη η Λαμπη ψηφίζει Νικηταρα! !! λαϊκές κατοικίες Κω ψηφίζουν Νικηταρα! !! Ετοιμάζουμε ένα ραπισμα που θα το θυμάται για χρόνια ότι δεν ξεχνάμε τα ψέματα του …

  3. Ρέ Σπύρο αφού δεν ξέρεις. .
    Δεν το κατάλαβες τήν πρώτη φορά .
    Κρίμα. Συνέχισε την δουλειά σού.
    Μήν ακούς υποσχέσεις ΨΕΎΤΙΚΕΣ. .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ