Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Σταμάτης Κώστογλου

6
1542

Κως, 30 Μαρτίου 2019

με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Σταμάτης Κώστογλου

Την υποψηφιότητα του Σταμάτη Κώστογλου ανακοινώνει σήμερα η «Ισχυρή Κως» εμπλουτίζοντας το ψηφοδέλτιο της παράταξης ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης του Μαϊου.

Ο Σταμάτης Κώστογλου, κάτοχος master στην ψυχολογία της Διοίκησης, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Νέα Υόρκη και εργάζεται στον τουριστικό τομέα.

Στην συνάντησή του με τον Θεοδόση Νικηταρά δήλωσε ότι «συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές με μεγάλη διάθεση να προσφέρει στο νησί μας ώστε να αναδειχθεί η τουριστική ταυτότητα της Κω και να βρει τη θέση που της αξίζει στον παγκόσμιο ανταγωνισμό. Η Κως, τόνισε, χρειάζεται επανεκκίνηση σε πολλά σημεία, με προστασία του περιβάλλοντος, επαγγελματισμό και ευθύνη απέναντι στον τόπο, στους ανθρώπους του και στην ιστορία του νησιού μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΦΙΛΕ ΣΤΑΜΑΤΗ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΜΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΤΡΕΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.

  2. Είναι ιστορική η θαυματουργή περίοδος της θητείας του θεού μετά τον θεό ως αντιπροέδρου του νοσοκομείου Κω. Σχεδόν καθημερινά οι υποθέσεις διοίκησης του νοσοκομείου κατέληγαν στα δικαστήρια. Η έφεσης του προς το δίκαιο και η αγάπη του προς τους δικαστές οδηγούσε ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό στις αίθουσες των δικαστηρίων. Είναι παροιμιώδης η θαυματουργή εικόνα του Θεού μετά τον Θεό που απεικονίζει τον ίδιο με φωτοστέφανο να κρατεί μίαν ζυγαριά της δικαιοσύνης όπου στο ένα ζύγι είναι το κεφάλι του ορθοπεδικού και στο άλλο η ιερά εξέταση προμηνύοντας τα τεκταινόμενα κατά την περίοδο γέννησης του Θεού μετά τον θεό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ