ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Θερμή υποδοχή του Θεοδόση Νικηταρά στις υπηρεσίες του Δήμου

25
1301

Κως, 20 Απριλίου 2019

 

Θερμή υποδοχή του Θεοδόση Νικηταρά στις υπηρεσίες του Δήμου

Με γνώμονα τη βασική πολιτική θέση της παράταξης ΄΄Ισχυρή Κως΄΄ ότι το έμψυχο δυναμικό είναι η ατμομηχανή του Δήμου, των Οργανισμών και των Επιχειρήσεών του και ο στυλοβάτης της τοπικής οικονομίας, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς και τα στελέχη της παράταξης του περιόδευσαν την Πέμπτη στο Δημαρχείο, στις Τεχνικές Υπηρεσίες και στη ΔΕΥΑΚ.

Για την ανάδειξη του ρόλου των εργαζομένων του Δήμου, με ισονομία και σεβασμό στην προσωπικότητα και την επαγγελματική γνώση καθενός, μίλησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς τονίζοντας πως για ένα σύγχρονο, φιλικό και συμμετοχικό Δήμο αποτελεί προτεραιότητα

  • η αξιοποίηση του συνόλου των εργαζομένων με αξιοκρατία

  • η συνεχής επιμόρφωση

  • η διασφάλιση ικανοποιητικών συνθηκών στο εργασιακό περιβάλλον τους

  • η ενίσχυση και αναβάθμιση του εξοπλισμού των υπηρεσιών

  • η πρόσληψη προσωπικού στις υποστελεχωμένες υπηρεσίες,

ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του νησιού και στις απαιτήσεις των συνδημοτών μας.

Οι εργαζόμενοι υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό τον Θεοδόση Νικηταρά και τα στελέχη της παράταξης τονίζοντας ότι οι ίδιοι έχουν γνώση και άποψη για την αποτελεσματικότερη οργάνωση και λειτουργία του Δήμου αρκεί να διασφαλίζεται η ισονομία, η αξιοκρατία και ο ανοιχτός διάλογος.

Άλλωστε οι εργαζόμενοι είναι και οι ίδιοι δημότες που ζούνε τα ίδια προβλήματα και έχουν τις ίδιες ανάγκες με όλους τους δημότες.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στο Κτηματολόγιο, στο Επαρχείο, στο Πρωτοδικείο και στις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, με ένθερμη υποδοχή και θετικά σχόλια ενθάρρυνσης για συνεργασία σε όλους τους τομείς.

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλα μας δουλευετε;Ποιες υπηρεσίες του Δημου;Στο δρομο στην Εφορια και αστυνομια πηγε.Απορω με την Εφορια δεν εχουν δουλεια και κανουν χαβαλέ με τον Συριζαιο;Η Αστυνομια από που και εως που συμμετεχει σε προεκλογικο αγωνα;Καινουργια σχεδεια από Συριζα.

    • χαχχαχαχ πηγε στην εφορια και το πλασαρει σαν να πηγε στο δημο

      ειναι καμμενα τα μυαλα τους….. φανταστειτε για να πλασαρουν φουμαρα σε τι πανικο βρισκονται

    • Ανώνυμε για δες πρώτα τις φωτογραφίες και μετά να πετάς τις μακακιες σου…Μάλλον δεν έχεις περάσει ποτέ από τις υπηρεσίες του Δήμου για να ξέρεις τα γραφεία και τους υπαλλήλους…Ήττα μεγάλη σας έρχεται χωνεψε το από τώρα….

  2. Πρέπει όλοι οι εργαζόμενοι αλλά και οι πολίτες να διαβάσουν το βιβλίο του Καίσαρλη για να μάθουν ότι την Κω την έφτιαξαν οι εργαζόμενοι του Δήμου. Τώρα είναι πολύ λίγοι για να τα οικονομούν οι εργολάβοι με απευθείας αναθέσεις.

  3. Ο Κυριτσης έχει χάσει κάθε επαφή με τους εργαζόμενους του Δήμου. Όλοι είναι με τον Θεοδόση που τον εμπιστεύονται.

  4. Με ποιον θα διοικείται ο Δήμος? Τον κύριο Αβριθη? Την κυρία Τέλη? Ο κύριος Κοστογλου? Ποιοι είναι οι υποψήφιοι που μπορούν? Εκεί χανει έδαφος ο κ νικιταρας.

  5. Η (Α)Δύναμη (Απ)Αλλαγής έχει λαλήσει και τα τρολάκια βγήκαν παγανιά! Έτσι να σας καίει απερχόμενοι αμίαντοι!

  6. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΡΕ ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΑ? ΚΑΙ Η ΝΔ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ, ΚΑΙ Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ, ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ. ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ EVER! Η ΚΩΣ ΠΈΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!

  7. Αγκαλιάζει τον πολίτη με τέτοιο τρόπο και χαμόγελα μετά βίας έτσι που είναι σαν να του λέει: «θα σε φάω ρε». Είναι δυνατόν να ψηφίσει τέτοιον άνθρωπο η Κως; Αποκλείεται!

  8. Ο κοψιμιος και το συνάφι του κι έβγαλαν φωτογραφία στη σκιά γιατί σε άλλη περίπτωση θα κρυβόταν ο ήλιος!

  9. Ο αχυράνθρωπος Καΐσερλη, Παυλίδης, δικηγόρων και λοιπών διαπλεκόμενων. Θα ψηφίσει ποτέ ο Κώου όλο αυτό το σκυλολόι; Ποτέ. Ποτέ. Ποτέ.

  10. Και ο Ντέταρι είναι υποψήφιος; Ήμαρτον Θεέ μου! Μ’ αυτούς θα διοικήσει; Μάλλον με αυτούς θα διαλύσει.

  11. Όλη η Κως από το Φωκά μέχρι την Κεφαλο περιμένει τον Θεοδόση να δει μιαν άσπρη μέρα. Τον Κυριτση τον έχει ξεγράψει μια και καλή γιατί δεν έχει να περιμένει τίποτα από αυτόν

  12. Μου ανέθεσαν να εντοπίσω και να ερμηνεύσω την σύνθεση των ανθρώπων που παραβρέθηκαν στην συγκέντρωση του κυρίου Νικηταρά. Παρόλο που ο συνωστισμός ήταν μεγάλος κατόρθωσα να εντοπίσω τα ακόλουθα: 1ον Απουσίαζε ο κύριος Παυλίδης δικαιολογημένα και του ευχόμαστε περαστικά. 2ον Απουσίαζε ο κύριος Καματερός αλλά είχε στείλει αντιπροσωπία. 3ον Ήταν ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κύριος Χατζηγιακουμής 4ον Από τη παράταξη του κυρίου Καίσερλη απουσίαζαν μόνο οι κύριοι Πης και Βασιλειάδης που όμως μου εξήγησαν ότι δεν στηρίζουν τον κύριο Κυρίτση. 5ον Απουσίαζε ο κύριος Σωτήρης Μαραγκός γιατί όπως μου είπε συνάδελφος του στηρίζει τον αδελφό του. 6ον Παραβρέθηκαν δεκαπέντε μεγάλες οικογένειες που στο παρελθόν στήριζαν και ήταν υποψήφιοι με τον κύριο Κυρίτση. 7ον Ήταν όλοι οι υποψήφιοι του κυρίου Χατζημάρκου για την περιφέρεια. 8ον Συμμετείχαν πάνω από 100 νέοι άνθρωποι που είναι το μέλλον. Έχω καταθέσει πολυσέλιδη έκθεση των παρόντων. Το συμπέρασμα είναι ότι παρά την ετερογενή σύνθεση των συγκεντρωμένων υπήρχε αλληλοεκτίμηση και πάθος για τον κοινό αγώνα.

  13. Ο κοψιμιος το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να κάνει διαφημίσεις και να κερνάει για να πάρει ψήφους.. Κάνε κ καμία φιλανθρωπια να πιάσει τόπο.. Χαμένα λεφτά…γιατί σε κοροϊδεύουν από πίσω σου.. Ξύπνα Ιωάννα εσύ βοηθάς τον λαό και δεν ακούγεσαι..

  14. Θεοδόση, ξεκίνα άμεσα το ξεκαθάρισμα στο Δήμο από τα άτομα που κατέχουν θέση ευθύνης Διευθυντού και Προϊσταμένου. Από εκεί ξεκινά το κακό και οι θέσεις αυτές αποτελούν απόλυτες επιλογές Κυρίτση, τα συγκεκριμένα άτομα χωρίς να παράγουν ουσιαστικό έργο, κατέχουν τις θέσεις μόνο για τα επιδόματα. Κρίμα γιατί ούτε έργο παράγεται, ο Δημότης δεν εξυπηρετείται, οι υπάλληλοι δυσανασχετούν, η Δ.Α. τρίβει τα χέρια της με τα άβουλα υποχείρια της επιλογής της. Ο κόσμος απαιτεί αξιοκρατία, εφαρμόστε την, έλεος….

  15. Ψηφίζουμε Ιωάννα Ρούφα με Όραμα και δράση για δήμαρχο Κω. Για το καλύτερο του νησιού μας όχι απλά για το καλό, ψηφίζουμε Ιωάννα Ρούφα, έναν πάνω από όλα Άνθρωπο, είναι η μόνη που μπορεί και θα κάνει το καλύτερο για το νησί και τους κατοίκους του.
    Πάμε γερά με Όραμα και Δράση.
    Πάμε γερά με Ιωάννα Ρούφα για δήμαρχο του νησιού μας.

  16. Και μετά ήρθε η άνοιξη, ήρθαν οι μέλισσες, ήρθαν τα χελιδονια, τα πουλιά κελαηδουν στις φυλλωσιές των δέντρων, η φύση ζωγράφισε τον όμορφο καμβά της με κάθε λογής ζωηρό χρώμα. Όλα τα πλάσματα του κόσμου ερωτεύονται και γεννούν τη πολυπόθητη ζωή. Και μετά ήρθε ο χειμώνας, όλα γύρω αλλάζουν μορφή, οι μέλισσες πεθαίνουν, τα χελιδονια φεύγουν, τα πουλιά σωπαινουν, η φύση πενθεί, τα πλάσματα κρύβονται, η ζωή πλανάται…… Κι εγώ εδώ, ακόμη περιμένω την Ανάσταση, την Αλλαγή, την αναγέννηση του κόσμου αυτού να συμβεί….! Και πάλι θαααα…… αρχίζουμε απ»την αρχή.

  17. ΠΑΡΑΤΑΞΗ του ΤΡΙΩΦΛΟΡΟΥ ΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΗ, τουρλού, τουρλού, ανάκατα κοψιμιοί, δεξιά δεκανίκια, συνταγή ΣφΥΡΙΖΑ-Καΐσερλη-Καματερού…

    Βρε ΘΕΟΔΟΣΗ, κατάντησες ρακοσυλλέκτης που μαζεύει σκουπίδια και φρόκαλα… Με αυτά τα υπόλοιπα από ξεπούλημα, τα τηγάνια και τις παντούφλες πας για δήμαρχος;;; Άλλαξε μανάβικο Τριώφλορε 3Floor TEO αυτά είναι ΠΑΡΑΓΙΝΩΜΕΝΑ, ΣΑΠΙΑ…. ΔΕΞΙΆ ΔΕΚΑΝΊΚΙΑ με τσεκούρια ανάκατα ΜΕ ΣΥΝΤΡΌΦΟΥΣ του ΣφΥΡΙΖΑ, ΚΟΨΙΜΙΟΥΣ και ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΆΧΟΥΣ … Η παράγκα του των Μουμιοποιημένων Καραγκιοζοπαιχτών Καΐσερλη-Καματερού-Παυλίδη – ΣΥΡΙΖΑ γέμισε με αποτυχημένους που μαζί με τον δειλό ΘΕΟΔΌΣΗ πιστεύουν ότι η κοινωνία μας έχει ξεχάσει τα καμώματα τους. Ζητά από τους Καραγκιοζοπαίχτες ΚΑΐΣΕΡΛΗ-ΚΑΜΑΤΕΡΟ και την μπεκροπαρέα της παρακμής να αφήσουν τα ούζα και να βγουν στην τσάρκα να σου μαζέψουν κανένα υποψήφιο της προκοπής… Τάξε, τάξε, τάξε, έχει μπόλικα ακίνητα και μαγαζιά ο Δήμος μας για να μοιραστούν σε όσους έμειναν πιστοί στο σΟύΡΑΜΑ του Καΐσερλη… Τα ΔΕΞΙΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ, ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ-Passion Fruit και του απύθμενου μίσους δεν φτάνουν, η ΡΟΥΦΑ έχει κάνει ποιο σοβαρές επιλογές και θα σε καβαλικέψει…. #Αγαθίας ο Σχολαστικός#

  18. Τώρα ΣΤΙΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΊΕΣ του Αγίου Γεωργίου θα τρέξουν τα μουλάρια του ΣφΥΡΙΖΑ μαζί με ΔΕΞΙΆ ΔΕΚΑΝΊΚΙΑ και ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΆΧΟΥΣ….

    Και τώρα άρχισαν να σκάνε μύτη και οι γιαλατζί αριστεροί, αναμένονται το Σ…ράκη, ο Μαντ…..άκης και τα άλλα τσόλια στον υποψήφιο του ΣφΥΡΙΖΑ… Όλοι αυτά τα ετερόκλητα μπουμπούκια, μαριονέτες των Μουμιοποιημένων Καραγκιοζοπαιχτών Καΐσερλη-Καματερού-Παυλίδη θα κρατάνε να μην κόψει τον δειλό ΤΕΟ, τον Τριώροφο καταστροφέα του Ασώματου… Τελικά πόσο μίσος, συμφέροντα και μπόλικο αλκοόλ συνδέουν τους δοσίλογους του ΣφΥΡΙΖΑ με κοντή εθνική συνείδηση, με σουβλακομάχους, ζαρζαβατικά, σάπια φρούτα και δεξιά δεκανίκια;;;; ®Νυχτοκαβαλάρης©

    • Ό πόνος των απερχόμενων είναι αβάσταχτος. Τα θερμά συλλυπητήρια μου! Σε κερνάω ξυδάκι τόπ!

  19. Δεν θέλετε Κυρίτση γιατί σας έβαλε τα πόδια σ’ενα παπούτσι καλά σας κάνει και εύχομαι να βγει και να σας πάρει τά οχήματα τού δήμου που τα περνετε σπίτι σα που πληρώνω εγώ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ