ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΛΑΤΕΛΛΑΣ: “Δεν είναι η πρώτη φορά που στρατεύομαι σ’ αυτό τον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον, με τις ιδέες, τις αξίες και τη λαϊκή καταγωγή μου”

27
1551

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΛΑΤΕΛΛΑΣ : “Δεν είναι η πρώτη φορά που στρατεύομαι σ’ αυτό τον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον, με τις ιδέες, τις αξίες και τη λαϊκή καταγωγή μου”

Την υποψηφιότητα του Σταμάτη Πλατέλλα, ανακοινώνει η Δύναμη Αλλαγής – Κως 2023.

Στη δήλωση υποψηφιότητας του αναφέρει:

Είμαι ο Σταμάτης Πλατέλλας.

Γεννήθηκα στην Κω όπου ζω όλα μου τα χρόνια.

Είμαι 46 χρονών και εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος.

Ανταποκρίνομαι με χαρά στην τιμητική για μένα πρόσκληση του Γιώργου Κυρίτση να ενταχθώ ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην παράταξη μας «Δύναμη Αλλαγής – Κως 2023».

Είναι η παράταξη και ο Δήμαρχος που ότι θετικό, δημιουργικό και γόνιμο έγινε στο νησί τα τελευταία πολλά χρόνια είναι δικό της έργο. Άλλαξε την εικόνα του νησιού. Έδωσε δυναμικές λύσεις σε καθημερινά προβλήματα. Νοικοκύρεψε το Δήμο και έφερε νέα πρόσωπα στα δημοτικά και τοπικά πράγματα. Και συνεχίζει με το ίδιο δυναμισμό για να προσφέρει και στα επόμενα χρόνια.

Αποφάσισα να συμβάλλω και εγώ στη νέα προσπάθεια. Κλείνω τα αυτιά μου στις μικρόψυχες αντιπαραθέσεις, τις άσκοπες συγκρούσεις και τις διαβολές που δεν βοηθούν την Κω.

Δεν είναι η πρώτη φορά που στρατεύομαι σ’ αυτό τον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον, με τις ιδέες, τις αξίες και τη λαϊκή καταγωγή μου. Υπόσχομαι να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του νησιού μας και την καλύτερη ζωή των ανθρώπων του.

Εύχομαι καλό αγώνα σε όλους όσους συμμετέχουν στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές για την Κω που οραματιζόμαστε, ένα νησί που αξίζει να ζεις.”

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εβδομάδα των παθών ή μάλλον πέντε χρόνια πάθη. Εκατοντάδες έντιμοι πολίτες σύρθηκαν στα δικαστήρια και στις ανακρίσεις από τις καταγγελίες των γραμματέων και των φαρισαίων ότι καταχράστηκαν χρήματα του Δήμου. Άλλοι τόσοι διώχθηκαν. Πολλούς τους ειρωνεύτηκαν. Για τρία χρόνια οι πολίτες πηγαινοέρχονταν στους ανακριτές και πλήρωναν δικαστικά έξοδα για να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους. Ενώ οι ίδιοι οι κατήγοροι γραμματείς περνούσαν μέσα στην χλιδή και στην καλοπέραση. Απέξω οι φαρισαίοι φώναζαν σταύρωσον, σταύρωσον αυτούς. Μεγάλη εβδομάδα σήμερα σαράντα ημέρες πριν την ανάσταση οι Ιουδαίοι επιμένουν στην σταύρωση με μερικούς από αυτούς να νίπτουν τα χέρια τους. Κάνουν το βλάκα ότι δεν πήραν είδηση για τα εγκλήματα όπως ο φίλος Σταμάτης. Σε λίγο όμως μετά βαΐων και κλάδων θα εισέλθει ο νικητής και στις 28 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το θαύμα της ανάστασης της Κω.

  2. Λείπει ο Ξανθόπουλος από την παράταξη, τα παιδιά του λαού και ο Γιωργάκης προσεχώς ο Βασιλάκης Καίλας…..

  3. Καλύτερος από κάποιους επαγγελματίες πολιτικούς . Δεν έχει αντιπάθειες δεν το παίζει ούτε είναι πολιτικός και είναι δύναμη αλλαγής χρόνια τώρα παρόλο που του έκλεισε το εστιατόριο ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ

  4. Ένα τηλέφωνο από τον μεγάλο στην Αθήνα Μια ασφαλτόστρωση για να έχουμε να λέμε και λύθηκε το θέμα. Μεγάλε τύφλα νάχουν τα μνημόσυνα.

  5. Μπράβο Σταμάτη μου.. σκληρή δουλειά, επιμονή και τόλμη είναι τα συστατικά για μια πετυχημένη πορεία. Συγχαρητήρια για την επιλογή σου,,

  6. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ….ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΕ!ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!

  7. Ε εντάξει τώρα μπορώ να κοιμάμαι ήσυχα !!!γιατί είχα μια ανησυχία αν θα μπει η όχι στον δήμο!!!δεν μπορεί λέω…. οι ικανοί και ….αξιόλογοι δεν θα μας διοικούν?

  8. Γιατί αυτή η λογοκρισια?ο Σταμάτης δεν εμπαινε. Τον έβαλε με παρακάλια και πολλά τηλεφωνήματα ο αξα. Ο κόσμος το χει τούμπανο και αυτός κρυφό καμαρι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.