Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023: “Οι άνθρωποι της συμμαχίας του χθες δίνουν ρεσιτάλ άγνοιας και εμπάθειας”

66
1665

Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023 : “Οι άνθρωποι της συμμαχίας του χθες δίνουν ρεσιτάλ άγνοιας και εμπάθειας.”

Από τη δημοτική παράταξη Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Είναι δεδομένο ότι δεν μπορεί να συγκριθεί το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της Δύναμης Αλλαγής-ΚΩΣ 2023, με το γονατογράφημα της κατ΄ευφημισμόν παράταξης του κ. Νικηταρά. Κατ΄ευφημισμόν γιατί η παράταξη δεν είναι του κ. Νικηταρά, άλλοι είναι από πίσω.

Όπως δεν μπορούν να συγκριθούν και τα στελέχη της Δύναμης Αλλαγής-ΚΩΣ 2023, που διαθέτουν γνώση και συγκρότηση, με τους ανθρώπους του χθες που παρελαύνουν από τα debate και εκτίθενται με την άγνοια και την εμπάθεια που επιδεικνύουν.

Πριν από λίγο μάλιστα ένας από τους υποψηφίους της συμμαχίας του χθες το τερμάτισε…ανακάλυψε έλλειμμα στον προϋπολογισμό του Δήμου. Προφανώς δεν του έχει πει κανείς ότι υπάρχει παρατηρητήριο και όποιος Δήμος έχει έλλειμμα υπάγεται σε μνημόνιο και επιτήρηση.

Ζήτησε μάλιστα και debate λογιστών!

Ένας άλλος ρωτήθηκε αν θα προχωρήσουν πάλι σε διπλοδρόμηση της Ακτής Κουντουριώτη και έδωσε την εξής απάντηση : διπλοδρόμηση, μονοδρόμηση και πεζοδρόμηση μαζί, ότι αποφασίσει η κοινωνία…

Όλοι αυτοί οι απίθανοι άνθρωποι διεκδικούν την ψήφο των πολιτών. Χωρίς να έχουν πρόγραμμα, με πλήρη άγνοια του τρόπου λειτουργίας της αυτοδιοίκησης.

Στις 26 Μαΐου, οι πολίτες της Κω θα δώσουν μια καθαρή και ισχυρή εντολή στον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023.

Θα δώσουν μια καθαρή και ισχυρή εντολή σε αυτούς που έχουν έργο και πρόγραμμα. Σε αυτούς που θέλουν και μπορούν.

66 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτά που έλεγε ο Κύριος Δικηγόρος ήταν εσφαλμένα . Ας μάθει λογιστική και μετά ας τα πει . Όχι να τα πει για προπαγάνδα.Ας μείνει στον κλάδο τους και ας μην μιλάει για το δικό μας

    • δεν σεβαστηκατε τον Ασωματο, θα σενβαστείτε την Καεδάμαινα ή όλο το νησί;;;;;το δήμο θέλετε να βάλετε στο χέρι.

    • Πάλι ψέματα, πάλι ψέματα, μόνο ψέματα ίσως κάτι θα μείνει. Ξέρετε εσείς μάθατε από την πολιτική της κυβέρνησης, πες ψέματα, μόνο ψέματα κάποιοι στο φινάλε θα τσιμπήσουν. Έτσι μόνο ξέρετε να πολιτεύεστε το έχετε δείξει άπειρες φορές αυτά τα πέντε χρόνια. Διχάζοντας τους πολίτες και δημιουργώντας τεχνίτη σύγχυση στις απόψεις τους πιστεύετε ότι θα αφαιρέσετε μερικές ψήφους από την παράταξη Ισχυρή Κως. Ξέρετε ότι το 75% περίπου των ψηφοφόρων σας έχει ήδη γυρίσει την πλάτη και στις κάλπες θα πάνε αποφασισμένοι να σας μαυρίσουν.

    • Ένας – ένας αποκαλύπτονται αυτοί που θέλουν να βάλουν το δήμο στο χέρι, να κάμουν χρυσές δουλειές ,δεν τους βολεέυει αυτή η σ’υνθεση του δημοτικού συμβουλίου, δεν ήταν του χεριού τους και γίναν αλεξιπτωτιστές σε μηδέν χρόνο, για να καταλάβουν την εξουσία!!!!!!!

    • όχι άλλα μυστικά
      Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023 30,2%
      Ισχυρής Κω 51.3%
      Όραμα & Δράση11.2%
      Λαϊκή Συσπείρωση 4.1%
      Δ/Ψ Δ/Α 3.2%

  2. Νομίζω οτι ο κ.Αβρίθης μίλησε για ελλειμα του δήμου και οχι του προυπολογισμό.Εξαλλου νομίζω κρατούσε τους ισολογισμούς και οχι προυπολογισμό.Εαν καταλαβα καλά εννοουσε με αυτα πιυ ειπε οτι #εαν εχεις λεφτα στο ταμειο,οπως διατείνεται η δημοτική αρχή,αυτο δεν σημαίνει οτι νοικοκύρεψες τον δήμο#.Τωρα πως εσείς καταλάβατε κάτι άλλο ειναι μαλλον περίεργο.Ελεγα να σας ψηφίσω αλλά εσεις δεν τρώγεστε με τίποτα.Μσυρο θα φατε γιατί το αξίζετε…..

    • Ο κ. Αβρίθης του πουλέν του Νικηταρά εκτός απο το νομικά που γνωρίζει πολύ καλά, μαθαμε σήμερα οτι γνωρίζει εξ ίσου καλά οικονομικά, λογιστικά, τεχνικά θεματα, μηχσνική και σιγουρα θα είναι καλός στις ντομάτες, στα καρπούζια και στον υπόλοιπο αγροτικό τομέα, ενώ και τον τουρισμό και τα λασπολουτρα τα πσίζει στα δάχτυλα. Αραγε γιατί να εχει ο Δήμος 33 συμβούλος και να πληρώνει αδικα. Προτεινω όλες τις θέσεις να τις αναλάβει ο κ. Αβρίθης ως ειδημων γενικως.

      • ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΕΥΤΕΡΠΗΣ?ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ . ΗΤΑΝΕ ΛΙΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΕΥΦΙΙΑΣ ΤΟΥ .

      • ΚΥΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΑΣ ΜΠΟΛΙΑΣΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΜΕ ΜΠΟΠΛΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΨΙΑ,. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; ΤΑ ΕΙΠΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΣ. ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ. ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΕΝΔΥΕΤΕ; Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΧΟΛΑΙΝΕΙ. Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΣ. ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΧΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΣΙΔΕΡΑ. ΟΙ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΟΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΤΑΙ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΗΤΑΝ Η ΕΞΗΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑΤΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΧΑΣΚΕΙ . ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΜΟΝΟ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗ.

  3. Αποκαλύφθηκε η απάτη των δεκαέξη εκατομμυρίων που ο Κυρίτσης μας λέει ότι έχει στο ταμείο. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΚΑ. Το ταμείο είναι μέσα με τα μπούνια.

  4. Την επομένη των εκλογών στις 27 να ζητήσεις να μπει ελεγκτής και εισαγγελέας να ψάξει τα οικονομικά του Δήμου

  5. Δυστυχως κυριοι της Δυναμης Αλλαγης ο ανθρωπος δεν αλλαζει, οπως δεν ακουσατε 5 χρονια τον λαο της Κω και κανατε οτι θελατε χωρις αναστολες ετσι για ακομα μια φορα δεν ακουσατε την ομιλια του υποψηφιου της Ισχυρη Κως. Στην ομιλια ο κ. Υποψηφιος αναφερεται σε στοιχεια του ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ(δηλαδη απολογιστικα στοιχεια και οχι ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ οπως λετε παραπανω). Ο υποψηφιος τονισε οτι ο δημος το 2013 ειχε πλεονασμα στον ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ 18 εκ. και με τη δικη σας διαχειριση το 2017 πηγε στα 10 εκ. Οι ισολογισμοι υπαρχουν και ειναι διαθεσιμοι….Δυστυχως για ακομα μια φορα θελετε με ψεμματα να μπερδευτει ο κοσμος…Κριμα…

    • Πλεονασμα το 2013 με ελλειμματα σε όλες τις δημοτικες επιχειρήσεις. Όταν εχεις χαλάκια και κρύβεις τις σπατάλες σπο κάτω είναι καλά???? Πόσες δημοτικές επιχειρήσεις είχε ενεργές ο Δήμος ενώ θα επρεπε να τις ειχε κλεισει απο το 2011?????Και σαν να μην εφτανε αυτό κανατε και προεκλογικό αγώνα μοιραζοντας λεφτα απο αλλη δημοτική επιχειρηση τα οποία χρεώθηκε η προεδρός της και συγγενή του τοτε δημαρχου σας! Δεν εχετε ουτε ιερο ουτε όσιο λοιπόν.

  6. Οι σημερινές αποκαλύψεις του κυρίου Αβρίθη θα πρέπει να μας προβληματίσουν. Ο κύριος Αβρίθης έκανε το αυτονόητο. Πήρε την έκθεση του ορκωτού λογιστή ο οποίος λέει ξεκάθαρα ότι ο ισολογισμός του Δήμου το 2018 είναι παθητικός. Ότι δηλαδή ο Δήμος είναι μέσα και μάλιστα έχει τεράστιες οικονομικές υποχρεώσεις. Ο κύριος Κυρίτσης και οι φίλοι του έστησαν πολύ καλά την δουλειά. Μας φλόμωσαν στα ψέματα ότι έχουν χρήματα στο ταμείο και έκρυψαν τα χρέη τους. όλοι αναρωτιόντουσαν πως γίνεται να έχει τόσα χρήματα στο ταμείο και να μην κάνει τα αναγκαία έργα. Αδιαφορία και άκρατη καλοπέραση τους τύφλωσε και δεν νοιάστηκαν καθόλου για το συμφέρον του νησιού μας. Ο κύριος Αβρίθης το είπε ξεκάθαρα. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ. ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.

  7. Και η πλάκα είναι ότι την πατούν στην διάρκεια του διαλόγου τα κυριτσάκια και αναγκάζονται μετά να βγάλουν δελτίο τύπου για να δικαιολογήσουν την χασούρα τους

  8. Τους έβαλες στην θέση τους. Το ήθος σου και οι αρχές σου πρυτάνευσαν. Νίκη από την πρώτη Κυριακή.

  9. Ά χρηστοι έ άχρηστοι μας φάγατε τα λεφτουδάκια με ρεεεεε. Καλοπέραση θέλατε εεεεεεεε. Που θα πάει ρεεεεε

  10. Κυριτσακια σας ξεμπροστιασε ο Αβριθης και βγάλατε ανακοίνωση πριν τελειώσει η συζήτηση. Σας πονάει πολύ ε; Τι σας ειπε; αυτά που γράφει ο ορκωτος στον ισολογισμό του Δήμου και εσείς τα κρύβετε από τους δημότες. Ότι αν πληρώσετε αυτά που χρωστάτε το ταμείο είναι μείον. Είστε ξεφτίλες εκτός από ψευτες

  11. Στο ταμείο έχει δεκατρία εκατομμύρια και τα χρέη είναι δεκαεπτά. Μας πήραν και τα σώβρακα κυρία ευτέρπη μου

  12. Αν αληθεύουν όσα είπε ο Αβρίθης τότε ο κυρίτσης και η ευτέρπη θα πρέπει να σταλούν στον εισαγγελέα για διασπορά ψευδών ειδήσεων με σκοπό το ώφελος στις εκλογές.

  13. Ακόμα και τώρα την τελευταία στιγμή, συνεχίζεται εσείς της ΔΑ να μιλάτε προσβλητικά και με άσχημο ύφος στο λόγο σας. Χωρίς σεβασμό. Γιαυτό και εμείς θα δώσουμε την ψήφο μας σε ανθρώπους πχ.. Θεοδόση. Και… Που σέβεται τους συνανθρώπους του. Και ναι αξίζει να του δώσουμε μια ευκαιρία να κάνει την ΙΣΧΥΡΉ ΚΩ. Όπως αξίζει να είναι ο τόπος μας. Ισχυρή Κως όλων τον πολητων.

    • Τοσο σοβαρος που μοιαζει παγοκολωνα απο το κρυο…..! Ανθρωπος που δεν χαμογελάει, να μην τον εμπιστεύεσαι.Ετσι λεγαν οι παλιοι! Και ήταν σοφοί!

      • Ούτε αυτός που δείχνει τα δόντια του σημαίνει ότι χαμογελάει.
        Τι να τα κάνουμε τα χαμόγελα σας? Άς είσασταν άνθρωποι σωστοί και ας μην χαμογελούσατε! Εσείς μας έχετε ‘δαγκώσει’ τόσα χρόνια με τους γομφίους, τους κυνόδοντες, τους τραπεζίτες και μασούσατε με όλη τη ‘μασέλα’.
        Τώρα μαζί με όλα θυμηθήκατε και τους αβρούς τρόπους, το τακτ, την ευγένεια, όσα δηλαδή δεν είχατε ποτέ εσείς, τα ψάχνετε τώρα στους άλλους.
        Αν το να είσαι σοβαρός είναι μειονέκτημα, το να είσαι ασόβαρος χωρίς ηθικούς φραγμούς τι πρέπει να είναι?
        ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ?
        Είστε τουλάχιστον τραγικοί!

  14. Ειδαμε κι εσας κ.της Δυναμης Αλλαγής που τα ξερετε.όλαΠήξαμε στα εργα.Δεν ξέρουμε τι να πρωτοθαυμάσουμε και τι να πρωτοκαμαρώσουμε!!!Πλατείες ,συντριβάνια,δρόμοι,παρκινγκ,λιμάνια και οτι αλλο μπορουμε να φανταστούμε.Αλλά φυσικά πάνω απ όλα χορτάσαμε δημοκρατία.Ακουσαμε χθες για τις περιβόητες λαικές συνελεύσεις στα χωριά και οσοι γνωρίζουμε ανατριχιάσαμε.Που εβαλε ο κ.Κυρίτσης τις 343 υπογραφές της Καρδαμαινας για να μην γίνει το συντριβάνι?Ομως η αλήθεια ειναι οτι τους ρώτησε.Τα συμπερασματα δικά σας!!!

  15. Κωτης-Ασφενδιανος-Πυλιωτης-Αντιμαχιτης-Καρδαμιωτης-Κεφαλιανος

    Ουτε παραταξη εχουν, ουτε στελεχη εχουν ουτε ψηφοφορους εχουν. Εχουν ομως πολυ μισος, χολη και κακια. Οση δεν μπορεσαν να χυσουν οι πισω αρχηγοι κληθηκαν οι εγκαθετοι. Ποτε μεχρι τωρα δεν απαντουν στις ερωτησεις αλλα λενε οτι τους εχουν γραψει. Ο δε δικηγορος-προφανως του ειχε ανεβει η γλυκυτητα-εδωσε ρεστα οταν ερωτωμενος για ασχετο θεμα εβγαλε τους ισολογισμους και τους κουνουσε σαν σημαια. Ποσο ασχετος θεε μου! Μπορουσε ομως να μιλησει για πουλακια, για τα ορνιθοειδη και τα λοιπα πετεινα του ουρανου. Θα ηταν πιο πολυ μεσα στο θεμα.

  16. Να μας δουλεύει η κυρία Ευτέρπη μπροστά στα μάτια μας. Άντε στο σπιτάκι σας κυρία μου. Φτάνει πια η καροϊδία.

  17. Μου ανέθεσαν να ερευνήσω αν είναι αλήθεια όσα κατάγγειλε ο κύριος Αβρίθης σήμερα. Ειδοποίησα ένα έγκυρο οικονομικό γραφείο και τα αποτελέσματα της έρευνας θα είναι όπως μου είποαν την Δευτέρα. Το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό. Αλλά επειδή το παρατηρητήριο του Υπουργείου Εσωτερικών παρακολουθεί τους ισολογισμούς των Δήμων ανά τρίμηνο όπως μου είπε ο διευθυντής του οικονομικού γραφείου υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να έχει δίκαιο ο κύριος Αβρίθης και ο Δήμος της Κω να είναι παθητικός. όλα αυτά θα τα γνωρίζουμε την Δευτέρα το βραδάκι.

      • Μετα την επιτυχημένη επιβλεψη στα μελια …δικαιούτε να ομιλει! Δεν ντρεπεστε ρε που βάλατε την Ρουφα να βγάλει το φιδι απο την τρυπα και εμφανίζεστε όλοι ώς αμεμπτοι. Ποιος ο δημαρχος των στερνών του Καισερλη…

  18. Αποπνέει Φασισμο !Η ομιλία του θυμίζει συμβουλευτική. Τιμωρία τιμωρία τιμωρία.
    Το αποφασίζουμε και διατάσσουμε άλλοι το υπηρέτησαν. Θυμάσαι;
    Αν όχι ρωτα κανένα παλιό.
    Μεγάλη φούσκα είσαι φίλε.
    Βγάζεις πολύ μίσος. Αυτό δικαιολογεί τη συμμετοχή σου και τη συμπόρευση σου με τα υπολείμματα του Καϊσερλισμου του Παυλιδισμού και του νέο Καματερισμου. Θα φάτε καλά.
    Ενώσατε τα μιση σας για να μην ξαναβγεί δήμαρχος ο Κυριτσης. Δεν σας ενδιαφέρει το νησί, δεν σας ενδιαφέρουν οι Κωοι. Ποτέ δεν σας ενδιέφεραν. Μόνο το προσωπικό σας συμφέρον σας ενδιαφέρει. Θα πάρετε απάντηση για να μπει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Κυριακή κοντή γιορτή.
    Αληθεια πες μας γιατί είχες φύγει απο τον Κυρίτση τότε
    Απο συγνώμη που έπρεπε να δοσεις ,την κοπάνησες
    Είναι χαραστηριστικό σας το «κόψιμο» Ανίσχυροι !!

    • Θυμάμαι που μου έλεγε ο πατέρας μου ότι οι πιο επικινδυνοι άνθρωποι στην Κω είναι οι πρωην μαυροπουκαμισαδες που φόρεσαν τα πράσινα

  19. Τέτοια ανάλυση σε ισολογισμό μόνο άσχετος στα οικονομικά θα μπορούσε να κάνει. Και μπαίνει μετά ο γνωστός εδώ στα σχόλια και λέει ακόμη μεγαλύτερες μπούρδες.

  20. ///// ομαδα των δικηγορολογισταδων. Ωραια διοικηση θα ασκησετε στο δημο. Οτι αφησε ο Καϊσερλης θα το ρημαξετε.

  21. Δεν είναι βόας δεν είναι κροταλίας Ούτε το μικρό φιδάκι ο Διαμαντής. Είναι ο μάσας ο μοναχοφάης που άμα λάχει καταπίνει και ολόκληρα ταμεία.

  22. Ειδικος περι των ισολογισμων. Χα χα χα. Του ειπανε μια μπουρδα και την εκστομισε. Πληρωνει κατι; οχι. Εχει καμια επιπτωση; οχι. Ηθελα νάξερα ομως την ανάλυση ο …… την εκανε; και ειναι η ιδια που εκανε και στους …….; να ζησει το παρεακι της δικηγορολογιστικης επιστημης.

  23. Ο απερχόμενος νόμιζε ότι ο Δήμος είναι δική του επιχείρηση και όπως έγινε στο βαθύ ΠΑΣΟΚ που πτωχεύσαν οι επιχειρήσεις και πλουτισαν οι επιχειρηματίες έτσι και αυτός θα έπερνε το ταμείο και θα άφηνε ταπί τον Δήμο.

  24. Θυμάμαι που μου έλεγε ο πατέρας μου ότι οι πιο επικινδυνοι άνθρωποι στην Κω είναι οι πρωην μαυροπουκαμισαδες που φόρεσαν τα πράσινα

    • ΜΗΠΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ; ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΡΥΦΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ;

  25. Ψηφιστε μας για να προλάβουμε και εμεις να βαλουμε το χερι στο ταμειο, να πουλησουμε λιγη μουρη, να κατσουμε στην καρέκλα, και φυσικά να πάρουμε πισω κατι υποθέσεις που το καθαρμα ο νυν εστειλε στον εισαγγελέα! Η δικαιοσύνη είναι για τους άλλους….

  26. Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ.ΨΕΜΑΤΑ.ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΑΘΩΏΝΕΙ …….. .ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΗΣ.ΜΕ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΕΜΠΆΘΕΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΆΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ.ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΩΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΚΟΥΙΖ …ΓΙΑΤΙ Ο ΑΒΡΙΘΗΣ ΜΙΣΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ; ΨΆΞΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΑΙ.

  27. ΑΠΌ ΌΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΜΊΑ ΟΥΣΊΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΉΣΩ ΣΕ ΈΝΑ ΣΗΜΕΊΟ.. ΤΑ ΣΤΕΛΈΧΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΈΧΟΥΝ ΓΝΏΣΗ Κ ΣΥΓΚΡΌΤΗΣΗ.. ΣΩΣΤΆ!! ΓΝΏΣΗ Κ ΣΥΓΚΡΌΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΆΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΑΚΟΥ ΛΑΟΎ!!!ΤΟ ΞΈΡΟΥΝ ΚΑΛΆ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΆΚΙ!! ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΉΚΑΜΕ!! ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΈΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΕΣ ΣΑΣ Κ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΏΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΎ ΣΑΣ!!ΕΊΣΑΣΤΕ ΠΡΟ’Ο’Ν ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΛΉΞΗΣ Κ ΈΧΕΤΕ ΛΉΞΕΙ ΕΔΏ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ!!ΛΊΓΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΊΑ ΔΕ ΒΛΆΠΤΕΙ!! !

  28. Σωστα. Ασχολήθειτε εσεις με τουρισμο προσβασιμοτητας για την κω του 2023 που λεει και ο Σηφάκης ενω δεν εχετε κανει τιποτα 5 χρονια τωρα. Μας κοροϊδεύετε?

  29. Σας έπιασε πανικός με αυτά που σας έβγαλε στη φορά ο κύριος Αβριθης. Ναι είναι ΚΥΡΙΟΣ με γνώση των πραγμάτων. Άντε να δούμε που θα πάτε να κρυφτείτε.

  30. Μου δημιουργήσατε πολύ αρνητική εντύπωση. Ο τρόπος που μιλούσατε και οι χειρονομίες σας δεν συνάδουν με την εικόνα που είχα για σας. Απογοητεύτηκα. Αν είναι εσείς ένας επιστήμονας να συμπεριφέρεται έτσι τότε μπορώ να φανταστώ πως είναι οι άλλοι της παράταξης σας. Κρίμα.

  31. ΑΛΗΘΕΙΑ κ.ΑΒΡΙΘΗ. Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥ 2013 ΗΤΑΝ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΙΚΟΣ; ΤΟΝ ΑΝΑΛΥΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟΣ ΣΑΣ Ή ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΟΡΚΩΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΑΣ ; ΕΑΝ ΝΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥ ΟΡΚΩΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ κ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ; ΜΗΠΩΣ ΣΚΟΠΟΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ ΤΙΣ ……………. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ; ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ…. ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΜΕΤΑΙ ΟΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ….

  32. Τί μένος ;;;;;;τον Κυρίτση θα τον βλέπετε για πολύ καιρό ακόμα..θα είναι και πάλι δήμαρχος…αυτά που άρπαξαν οι δικοί σας να ψάξετε….κατηγορείτε ανθρώπους κάνετε στείρα αντιπολίτευση ,είστε επιθετικός και προσπαθείτε να»κλέψετε» ψήφους…δεν είσαι δικαστής και χαμήλωσε λίγο γιατί δεν σε φοβάται κανείς..προσπαθείτε να διχάσετε τον κόσμο….πρόγραμμα έχετε;;;;;;;η απώτερος και μοναδικός σκοπός σας είναι μόνον ο Κυρίτσης…γι’αυτό ο κόσμος θα σας έχει μονίμως στην αντιπολίτευση…!

    • ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΡΝΕΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΔΙΚΑ? ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ…ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ.
      ΠΟΥ ΔΙΧΑΣΑΤΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΑΒΕΡΤΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΕ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΜΟΝΟ,ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΘΑΒΑΤΕ, ΚΟΙΤΑΤΕ ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΔΙΧΑΣΜΟ,ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΝΟΣ!
      ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ? Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣ, ΜΙΑ ΜΙΣΟΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΠΙΑΤΣΑ ΡΟΤΟΝΤΑ,ΚΑΤΙ ΚΑΓΚΕΛΑ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ..?????? Α, ΞΕΧΑΣΑ!!ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ!! ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ? ΓΙ’ΑΥΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΦΩΤΑ!!

  33. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν το καλό μας;;;;;;μόνο οι φασίστες συμπεριφέρονται έτσι…ωχ βόηθα μας Παναγιά μου από αυτούς τους σώστες ……..ΚΥΡΙΤΣΗ μαζί σου τώρα πιο πολύ από ποτέ!!

  34. Αλλά ήταν ένας φασίστας, σαδιστής γενικά ένα τέρας παραμορφώνει της φύσης ,.. ΓΙΑΥΤΌ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΦΑΣΊΣΤΑ, ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΠΡΏΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΗΘΟΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΆ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ…

  35. Δεν νομίζω ότι το πρόγραμμα ΚΩΣ 2023 του ΦΑΣΊΣΤΑ ΕΙΝΑΙ σωστή ονομασία

    Καλύτερα να το ονόμαζε Γ’ ΡΑΙΧ (ΚΩΣ 2023)
    ΔΙΟΤΙ Αυτό είχε σκοπό ο ΧΊΤΛΕΡ να εγκαθιδρυσει..στα χρόνια που το έπαιζε τελευταία του ΘΗΤΕΙΑ ..
    Η περίοδος της ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΚΩΣ…ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 8ΕΤΙΑΣ ΈΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ.. ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΦΥΡΕΡ … ΚΑΓΚΕΛΆΡΙΟΣ

  36. ΕΝΑ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΤΗ ΖΙΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΞΗΛΟΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΔ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΗ Ο ΧΩΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΗ ΤΩΡΑ ΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΤΣΗ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 2023

  37. Και όχι τώρα,, αλλά τα τελευταία 8 ΧΡΌΝΙΑ,…. Μιλάς για εμπάθεια όταν, αποκαλείς τον εαυτό σου ΘΕΟ, …., την παράταξη όραμα, φαντάσματα και υπολείμματα, όταν εκδκικεισαι έμπρακτα τους μη ψηφοφόρους σου οκτώ χρόνια τώρα, όταν κατεβάζεις παντελονια… βγάζεις επιστολές που βρίθουν από ειρωνεία, χλευασμο για οποιαδήποτε παράταξη και επιζητείς μετά τον διαλογο ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΚΑΙ ΑΗΘΗΣ ΉΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ