Γεωργία Κασσιώτη: Προοπτική και ελπίδα για την αγορά της Κω Χρηματοδοτείται το open mall

18
667

Προοπτική και ελπίδα για την αγορά της Κω

Χρηματοδοτείται το open mall

1.788.117 € ενέκρινε το Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης για τη στήριξη της αγοράς της Κω με τη δημιουργία ανοιχτού κέντρου εμπορίου.

Πρόκειται για έργα και δράσεις που αναδεικνύουν το εμπορικό κέντρο της Κω, λειτουργικά και αισθητικά, με ωφελούμενους το σύνολο των τοπικών επιχειρήσεων, τους δημότες και τους επισκέπτες.

Στόχος του προγράμματος είναι η τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας σε τουριστικές περιοχές που διαθέτουν σημαντικά πολιτιστικά αγαθά, όπως είναι το ιστορικό – εμπορικό κέντρο της Κω.

Οι επισκέπτες θα έχουν να αντιμετωπίσουν ένα σύγχρονο περιβάλλον με την αναμόρφωση των δημόσιων χώρων και τη χρήση έξυπνων εφαρμογών.

Αυτό που πλέον αποκτά ιδιαίτερη σημασία είναι να μη χαθεί χρόνος στην υλοποίηση του παραπάνω προγράμματος κάτι που θα επιτευχθεί με τη συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων του Δήμου, του Εμπορικού Συλλόγου Κω και της πολιτείας.

Ως νέα δημοτική αρχή με δήμαρχο τον Θεοδόση Νικηταρά δείχνοντας σεβασμό στα χρήματα του φορολογούμενου πολίτη θα προχωρήσουμε στην υλοποίηση του προγράμματος ενισχύοντας τις μικρές εμπορικές επιχειρήσεις του Δήμου μας αφού αυτές αποτελούν βασικό πυλώνα της οικονομίας και της κοινωνίας μας.

Συνολικά 59 κέντρα θα χρηματοδοτηθούν με ποσοστό 100% και θα υλοποιηθούν από σχήματα συνεργασίας μεταξύ Δήμων και Εμπορικών Συλλόγων ή Επιμελητηρίων.

Κάθε σχήμα θα υλοποιήσει ένα σύνολο συνεκτικών και αλληλένδετων παρεμβάσεων με στόχο την ενίσχυση και τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας.

Στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διατίθενται επίσης 1.340.940,19€ για την Σύρο και 1.614.777,75 για την Ρόδο.

Γεωργία Κασσιώτη

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την Ισχυρή Κω

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ναι αν δεν ηταν ο Χατζηκαλυμνιος να το τρέξει σιγά μην εντασσόταν . άστο βρε κόρη μου . κανε αυτά που ξέρεις

    • με σκασμένα λάστιχα τρέχει μόνο αν κάτι συμφέρει τον συνάδελφο αρχηγό και σια

    • τοσο πολυ ετρεξε ο χαζηκαλυμιος που τα εργα κυριτση ειναι αμετρητα.. το απολυτο μηδεν. ευτυχως που βρηκαν τα δρομολογημενα και ενταγμενα απο το θεοδοση εργα. εδω αυτοι δεν ειναι ικανοι ουτε τις λακκουβες να κλεισουν ουτε τις καμενες λαμπες να αλλαξουν ουτε τα χορτα και τα σκουπιδια στα πεζοδρομια και στα παρκα να μαζεψουν.. το μονο που τους ενδιαφερει ηταν οι απευθειας αναθεσεις στους κολλητους. σαυτο ηταν απιαστοι. πανω απο ολα η ρεμουλα.

    • Ηλίας ο ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρος, θα σας τρελάνουν τα ΈΡΓΑ ΣΕ ΜΟΥΣΑΜΆ του αριστερού ΣφΥΡΙΖΑ, ΚΆΘΕ ΜΉΝΑ ΚΌΨΙΜΟ ΚΟΡΔΈΛΑΣ...

      Ξεκινάνε τα έργα στο λιμάνι ΔΎΟ ΧΡΌΝΙΑ ΜΕΤΆ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΌ, τον άλλο μήνα η εγκατάσταση εργολάβου με παρουσία του ΣΠΡΙΤΖΗ… Λίγο πριν τις εκλογές τα ΕΓΚΑΊΝΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΎ, ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΌ ΣΕ ΜΟΥΣΑΜΆ όπως με το ΜΕΤΡΟ της Θεσσαλονίκης, παρουσία του πρωθυπουργού που δεν λέει ΠΟΤΕ ΨΈΜΑΤΑ, του Αλέξη ΨευτοΤΣΙΠρΑ… Και μέχρι τότε, χωρίς φράγκο να έχει ξοδέψει η κυβέρνηση θα γίνουν τα εγκαίνια της ΜΑΚΈΤΑΣ του νέου νοσοκομείου που θα εγκατασταθεί ξανά από τον ΨΕΥΤΗ ΤΣΙΠρΑ… ΤΙΣ ΕΚΛΚΗΣΙΕΣ θα τις σποκαταστήσει ο ΚΥΡΙΟΣ και ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ, ΧΩΡΙΣ ΦΡΆΓΚΟ ακόμα και για την μελέτη χωροθέτησης που πλήρωσε ο Γιωργαντής κάνοντας οικονομία σε γάζες και φάρμακα, θα το εγκαινιάσουμε στα τέλη του 2026…ΨΕΥΤΕΣ, ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ, ΔΟΣΊΛΟΓΟΙ, ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΊ, ΚΟΠΡΙΕΣ, ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ…. #Αγαθίας ο Σχολαστικός #

  2. Κι εσύ ως τι ακριβώς το αναλύεις και το παρουσιάζεις ΚΟΠΕΛΙΑ??????? Μήπως ως υποψήφια ΣΥΡΙΖΑ???? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ έχετε μπλέξει εσείς οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ πολλάααααάάά!!!!!!!!

  3. Και μετά εσύ ανωνυμε ξύπνησες. Πολύ τρέξιμο ρίχνουν στα λόγια για πολλά έργα. Τα οποία μένουν στο τρέξιμο και στα λόγια. Και ότι δεν υπήρχε περίπτωση να υλοποιηθεί; ούτε από Χαζτηκαλυμνιο ούτε από κανέναν τις παράταξης του. (με την παιδική χαρά στο ζήπαρι τι θα γίνει; την άφησαν στο έλεος του Θεού. Ελάτε να δείτε το χάλι. )

  4. Προοπτική και ελπίδα δεν είναι το σκάψιμο, η αφαίρεση οδοστρωμάτων και η αντικαταστασή τους με άλλα υλικά. Ελπίδα είναι η δημιουργία θέσεων εργασίας καινοτομικών και με προοπτική εξωστρέφεια και διατήρηση. Θυμηθείτε τις οδούς Πεισάνδρου, Κολοκοτρώνη και Ιωάννου Θεολόγου. Ήταν στρωμένες με πλάκες Λάρδου, πληρώθηκαν ως μπάζα στον εργολάβο, ποιός ξέρει που πραγματικά κατέληξαν… Ο Κυρίτσης θα τα έφτιαχνε για τρίτη φορά, απώλεια της αίσθησης χρόνου σε δημόσια έργα και προφανής σπατάλη (άλλοι τομείς πονάνε)! Πρέπει να υπάρξει αυστηρός και ουσιαστικός έλεγχος (πηγές άδηλων ταμείων)
    https://www.youtube.com/watch?v=mMv_fC-1BOQ

  5. Σωστός! Αυτό εντάχθηκε με την Δύναμη Αλλαγής και φυσικά θα υλοποιηθεί με την Δύναμη Αλλαγής και τον Γιώργο Κυριτση! Οι κοψιμιοι πάνε στο πηγάδι κοπελιά!!!

  6. ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 125% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2014 3.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 8.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 125%!! ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, ΑΒΙΚΩ,ΑΜΙΑΝΤΟΣ, LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  7. εσείς είδατε τον χατζηκαλυμνιο να τρέχει?!!! Ο εμπορικός σύλλογος έτρεχε. Ο Δήμος ούτε που εμφανίστηκε. Μάλλον δεν τα ξέρεις καλά αγαπητέ.

  8. Προφανώς κ υπάρχει άγνοια ένταξης επιχείρησης στο ανοικτό κέντρο αυτό.
    Ομως οι πολιτικώς κακόβουλοι, απλά λόγω αντίθετων προτιμήσεων (σόγια …)
    έχουν γνώμη, αντι για συγγνώμη…
    Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
    Καλή επιτυχία σε όσα αναλαμβάνεις

  9. ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΈΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣ ΔΗΜΌΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΙ ΑΣΧΟΛΟΎΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΆΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ .Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΌΖΕΤΑΙ.ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΊΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΕΙΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΛΛΟΥΣ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΛΉΦΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΕΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ.

    • ΝΩΡΙΣ ΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ Η ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ.
      ΣΕ ΚΟΒΩ ΚΑΤΑ ΧΟΥΝΤΑ ΜΕΡΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΥΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ «ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ» (ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΚΛΠ) ΤΗΝ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΑΞΕΛΕΓΚΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ