Γιώργος Κυρίτσης: Ξέρουμε να δίνουμε μάχες. Ζητώ από τους πολίτες να κρίνουν δίκαια, να αποφασίσουν με μυαλό και με το χέρι στην καρδιά

16
496

Γιώργος Κυρίτσης : “Ξέρουμε να δίνουμε μάχες. Ζητώ από τους πολίτες να κρίνουν δίκαια, να αποφασίσουν με μυαλό και με το χέρι στην καρδιά.”

Σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε από την Κέφαλο, ο Γιώργος Κυρίτσης που έγινε δεκτός με ιδιαίτερα θερμές εκδηλώσεις από τους πολίτες που τον στήριξαν, μαζικά και ως πλειοψηφικό ρεύμα, στις εκλογές της περασμένης Κυριακής:

Την Κυριακή οι πολίτες είναι αυτοί που θα αποφασίσουν αν η Κως θα ξαναγυρίσει στο χθες των ανθρώπων που διέλυσαν το νησί και ήταν απόντες στην αντιμετώπιση των προβλημάτων, ή θα προχωρήσει μπροστά.

Τα 4 προηγούμενα χρόνια δημιουργήσαμε έναν οικονομικά ισχυρό και αυτοδύναμο δήμο που αυτή τη στιγμή έχει ταμειακά διαθέσιμα 16,5 εκ. ευρώ.

Έτσι μπορούμε να κάνουμε έργα με δικούς μας πόρους, έτσι καταφέραμε και ανακατασκευάσαμε τα τρία σχολεία που είχαν καταστραφεί από το σεισμό.

Αυτή η δημοτική αρχή κατάφερε να αντιμετωπίσει με επιτυχία τις πιο μεγάλες κρίσεις που έπληξαν, μεταπολεμικά, την Κω: το μεταναστευτικό και το σεισμό.

Αποδείξαμε ότι έχουμε γνώση, θέληση, αποφασιστικότητα, σχέδιο. Όταν εμείς συγκρουστήκαμε με αυτούς που ήθελαν να κάνουν την Κω χώρο εγκλωβισμού παράνομων μεταναστών και να καταστρέψουν τον τουρισμό μας, κάποιοι έκαναν τα στραβά μάτια, κάποιοι άλλοι ήταν κρυμμένοι στα σπίτια τους και κάποιοι άλλοι ήταν η πέμπτη φάλαγγα.

Έχουμε ένα έργο που δεν μπορεί κανείς να μηδενίσει. Το σύνθημα “να φύγει ο Κυρίτσης” δεν είναι πρόγραμμα, δεν είναι πρόταση για το αύριο. Ιδιαίτερα όταν η Κως χρειάζεται συνεργασία και συνεννόηση.

Οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι είναι υπέρ της ενότητας και της σύνθεσης των απόψεων.

Γιατί είδαν στην προεκλογική περίοδο ποιοι προσήλθαν ενώπιον τους και μίλησαν για το πρόγραμμα τους, ποιοι συμμετείχαν στο διάλογο για το παρόν και το μέλλον της Κω και ποιοι διάλεξαν να κρύβονται στο σκοτάδι.

Ζητώ από τους πολίτες να με κρίνουν αυστηρά για τα λάθη που έκανα. Τους ζητώ όμως να κρίνουν δίκαια και κυρίως να συγκρίνουν το έργο και το πρόγραμμά μας με το έργο της προηγούμενης περιόδου, αλλά και με το ανύπαρκτο πρόγραμμα της συμμαχίας των ανθρώπων του χθες.

Την Κυριακή δίνουμε τη μάχη για να φύγει μπροστά η Κως ενώ άλλοι δίνουν τη μάχη για να φύγει ο Κυρίτσης και να πάει πίσω η Κως.

Η Δύναμη Αλλαγής ξέρει να δίνει μάχες. Οι πολίτες της Κω έχουν υπερηφάνεια, είναι μαχητές.”

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άσε το χέρι στην καρδιά γιατί δεν θα πάρεις κανέναν ψήφο.. πες καλύτερα το χέρι στην τσέπη!!!

  2. Κυριτση θα χασεις γιατι δεν εμαθες τιποτα τοσα χρονια.Οι Κωοι δεν θελουν εργα…ρουσφέτια θελουν.Ασχετα αν τους τα κανεις θελουν να τους ταζεις πραγματα.Μεχρι εκει είναι το επιπεδο.Να δειχνεις ενδιαφερον για κάθε κουτη απαιτηση που εχουν.Αυτο δεν το εμαθες,μαλλον δεν φανταστικες ποσο σπουδαιο είναι για καποιον με χαμηλο επιπεδο να δειξεις ενδιαφερον και να μην κανεις το αυτονοητο να αρνηθείς και να γελασεις.Εκεις ηταν ολο το παιγνιδι που εκανες ξανα το ιδιο λαθος.Ναι η Κως θα γυρισει πισω αλλα λιγους νοιαζει.Αρκει που τους εταξε ο άλλος και ενδιαφερθηκε και καλα ότι τους σκευτεται.Συμφωνω θα χασεις εσυ θα χασει και το νησι αλλα σε τελικη αυτό αξίζουμε.Ειναι κανονας ολοι οι λαοι εχουν τους ηγετες που αξιζουν.

  3. Κυρίτσης-τέλος
    Η αποθέωση του «δεν θέλω>> του <>, της μη συνεργασίας, του ξερολισμού, της ειρωνείας, της χλεύης, της παρακμής, της απαξίωσης προσώπων και χαρακτήρων, της ανικανότητας, της κυκλοθυμίας, του `δεν άλλαξα`, αλλά και της διχόνοιας στην τοπική μας κοινωνία – και τόσα άλλα…
    Σίγουρα, κανείς δεν είναι τέλειος (εκτός απ`αυτόν όπως πιστεύει ο ίδιος, γιατί είναι, ο ασεβής, ο μετά τον `Θεό`).
    Θέλουμε δεν θέλουμε, το σύστημα των δημοτικών εκλογών ειναι δημαρχοκεντρικό.
    `Ομως κάτι τέτοιο πάλι και ξανά, δεν μας αξίζει!
    Να τα θυμόμαστε όλα και όλοι και να μην τα ξεχνάμε.
    Αγαπητοί φίλοι και σύμβουλοί του, απλά απομονώστε τον!
    Αγαπητοί συμπατριώτες, θα το διαβάζετε συχνά-πυκνά για να το εμπεδώσετε!
    Επιτέλους, απαλλαγή…

  4. Ο πραγματικός αποστάτης από τα προβλήματα του τόπου μας είναι ο απερχόμενος δήμαρχος. Δυστυχώς, κάποιοι φίλοι και συνοδοιπόροι του δεν το καταλαβαίνουν! Α Αγαπητοί συμπατριώτες, δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα πλέον, παρά μόνο διχόνοια, απειλές και μη συνεργασία. Είναι ένας ακόμα καιροσκόπος της πολιτικής, αγωνιζόμενος μόνο για τον εαυτό του, με την ξανά προεκλογική αλλαγή του πολιτικού του προσωπείου, του καλού και του φιλικού. Απλά απομονώστε τον ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Επιτέλους, απαλλαγή…

  5. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ, ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΕΙΔΑ. ΕΧΩ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ, ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ. ΞΥΠΝΗΣΑ ΤΩΡΑ `Η ΑΚΟΜΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ; ΟΧΙ, ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΩ, ΔΙΧΑΖΩ, ΑΠΕΙΛΩ, ΒΡΙΖΩ, ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ, ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΜΑΙ, EIMAI ΠΛΕΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ, ΥΠΑΡΧΩ ΑΚΟΜΑ (;). ΝΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΔΙΧΑΖΩ…

  6. Καταλαβαίνετε όλοι πόσο δίχασε και διχάζει ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ την τοπική μας κοινωνία, τις οικογένειες και τις φιλίες, ο κ. Κυρίτσης, για να επιβιώνει πάντα εκείνος. Είναι πλέον ξαναζεσταμένο και μουχλιασμένο φαγητό. Απλά, πετάξτε τον μια και καλή στον πολιτικό κάλαθο των αστικών απορριμμάτων και της λήθης. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΠΑΛΛΑΓΗ!

  7. Γιατί με τόσα χρήματα δεν έγιναν έργα, τα κάνατε μασούρι ώστε στις εκλογές να πείτε έχω 16,5 εκατ. €?????

    Οι τεχνικές υπηρεσίες έχουν κάτι οχήματα διαλυμένα, τα σκουπιδιαρικα εκτός από 2-3 τα άλλα είναι ελεεινά και άθλια, τελειωμενα,έχει ένα ειδικά,από την πρώτη θητεία του Καισερλη το θυμάμαι, γιατί αφήνετε ο στόλος να τρώει τόσο χρημα στα συνεργεία? Τα λεωφορεία το ίδιο,1-2 καλά, τα άλλα …… η απευθείας ανάθεση επισκευής πάει σύννεφο…

    Η ΔΕΑΣ η πιο κερδοφόρα δημοτική επιχείρηση στην Ελλάδα,γιατί σε τέτοιο χάλι τα οχήματα?
    Το ασφαλτικό συγκρότημα γιατί τόσα χρόνια δεν λειτουργούσε και τώρα 4 μήνες πριν τις εκλογές πήρε μπρος?
    Ο συριζας έστειλε λεφτά για εξοπλισμό (οχήματα ανοιχτού τύπου κτλ)??
    Τα 600.000€ που μας δίνουν θα τα χρησιμοποιήσουμε να πάρουμε οχήματα?

  8. ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    ΚΑΝΑΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΣΕ ΚΡΙΝΑΜΕ ΔΙΚΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑΣ. ΠΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ!ΣΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΜΑΣΤΑΝ.ΜΑΣ ΔΙΕΨΕΥΣΕΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ…ΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ.
    ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΠΙΡΡΕΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ‘ΠΑΤΡΟΝΕΣ’, ‘ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΧΘΕΣ’ ΚΤΛ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΚΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ,ΕΣΕΙΣ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΩΣ ΚΑΛΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ, ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ.
    ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΣΑ ΛΕΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ!

  9. οι πολίτες σε έκριναν τόσο «δίκαια» όσο και εσύ τους πολίτες … αλλά μάλλον το μήνυμα δεν ελήφθει!!!!!!

  10. Γιωργάκη…. GAME OVER!
    δεν την ξαναπαταμε, μας κοροιδεψες τουλαχιστον δυο φορες, αρκετα, σε μαθαμε πια, και σου δωσαμε πολλες ευκαιριες, παραπανω απο οσες αξιζες. Τωρα δε θα σου μεινουν ουτε οι αυλοκολακες σου, ακομα κι αυτοι την κανουν με ελαφρα πηδηματακια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ