ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΝΙΑΣ: Μετά από ένα όμορφο ταξίδι τεσσάρων μηνών που είχε την καλύτερη δυνατή κατάληξη, ήρθε η ώρα για τις ευχαριστίες

2
630

Μετά από ένα όμορφο ταξίδι τεσσάρων μηνών που είχε την καλύτερη δυνατή κατάληξη, ήρθε η ώρα για τις ευχαριστίες.

Το πρώτο ευχαριστώ στους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Η ευθύνη είναι μεγάλη και ελπίζω να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους.

Το δεύτερο σ’ όλους του υποψηφίους, εκλεγμένους και μη, που έδωσαν έναν όμορφο αγώνα. Ιδιαίτερα στα νέα παιδιά που με την ζωντάνια τους και τον ενθουσιασμό τους πραγματικά έδιναν ώθηση σε όλους μας. Δεν είναι τυχαίο ότι στη μάχη της νεολαίας κερδίσαμε κατά κράτος!

Το τρίτο στους ανώνυμους φίλους της παράταξης, που χωρίς να μετέχουν οι ίδιοι στην εκλογική διαδικασία, βοήθησαν όπου και όταν χρειάστηκε.

Το τέταρτο στους έμπειρους περί των εκλογικών, ιδιαίτερα στους Παναγιώτη Αβρίθη και Ντίνο Νικηταρά, που με την γνώση τους, την καθοδήγηση τους αλλά και το χιούμορ τους, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην νίκη μας.

Το πέμπτο στην ομάδα επικοινωνίας που πραγματικά τα έσπαγε! Στον Ιωσήφ Χατζημιχάλη και τον Πέτρο Πικιώνη που έδωσαν ρεσιτάλ, τα παιδιά στις κάμερες (Γιώργο Κουζούκα, Μανώλη Οικονόμου, Χουσεΐν Μακρηχαλιλάκη) και τους δημοσιογράφους (Γιώργο Κατσάβαρο και Σέβη Bλάχου). Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα γραπτά κείμενα, στα βίντεο και στις εκδηλώσεις ήμασταν δέκα βήματα μπροστά από τις άλλες παρατάξεις χάρη σ’ αυτούς. Τους χρωστάμε πολλά και μακάρι να τους έχουμε πάντα δίπλα μας.

Σ’ αυτό το σημείο θα ήθελα να κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά στην ψυχή της παράταξης, τον Πέτρο τον Πετρή. Ήταν μπροστάρης στην επικοινωνία, ήταν ο φωτογράφος της παράταξης, ήταν πίσω από κάθε εκδήλωση και κάθε χαμαλίκι, ήταν το αρχείο της παράταξης σε βίντεο και γεγονότα του παρελθόντος, ήταν αυτός που όταν όλοι κυνηγούσαν σταυρούς δούλευε για την παράταξη και γενικότερα ήταν ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές. Πέτρο Πετρή μόνο respect!

Τελειώνοντας να ευχηθώ στον άνθρωπό που ηγήθηκε της όλης προσπάθειας, στον φίλο και συμμαθητή και από το Σεπτέμβρη νέο δήμαρχο του νησιού, Θεοδόση Νικηταρά, καλορίζικος και καλή δύναμη! Θα είμαστε δίπλα σου!

Μανιάς Βασίλης
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΒΑΣΙΛΗ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ. ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΤΣΙ. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ.

  2. συγχαρητηρια βασιλη,ελπιζουμε να σταθειτε αξιοι των προσδοκιων και να κανετε την κω αυτο που της αξιζει,στο νο 1

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ