Ν. Κανταρζής: Το τεράστιο κεφάλαιο που λέγεται «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» να αποτελέσει το εφαλτήριο για να κάνουμε το ποιοτικό αναπτυξιακό άλμα για το νησί μας!

12
881

Τελικά η προσπάθεια 2χρόνων που ξεκίνησε από την Ισπανία σε συνεργασία με το Νίκο Κάστανο φαίνεται ότι άρχισε να αποδίδει καρπούς!

Καιρός να συνειδητοποιήσουν κάποιοι ότι το τεράστιο κεφάλαιο που λέγεται «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ»πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο για να κάνουμε το ποιοτικό αναπτυξιακό άλμα για το νησί μας!!

Ν.Κανταρζής

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τελικά ρε Νίκο εσύ έβαλες σκοπό της ζωής σου να μας τρελάνεις. Τριάντα χρόνια γυρίζεις όλο τον κόσμο ως δημοτικός σύμβουλος και τώρα μας λες για τον Ιπποκράτη.

    • Ο Ιπποκράτης θα βολέψει για αλλά τέσσερα χρόνια τους Ταξιδευτές του δήμου... Βρήκαν τρόπο για ταξίδια με αποζημίωση...

      Και φυσικά ευθύνη για το διαχρονικό και διαπαραταξιακό βόλεμα έχουν όλα αυτά τα ζωντανά που τους ψηφίζουν…. Τώρα ανακάλυψαν τον Ιπποκράτη και επιθυμούν αρμοδιότητα από τον Χατζημάρκο για να συνεχίσουν τα ταξίδια και τις βολτούλες…..

    • Οι βολεμένοι με όλες τις παρατάξεις ΈΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΜΆΤΙ ΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΙΚΉ ΧΛΑΜΙΔΑ ΤΟΥ ΜΗΝΆ...

      Αφού για μια εικοσαετία φυτεύουν πλατάνια στις Ιατρικές σχολές ανά την υφήλιο ΤΩΡΑ που είναι στα αζήτητα είναι ικανοί να παίξουν τον Ιπποκράτη για να δώσει ο Χατζημάρκος δωρεάν ταξίδια…

  2. Φτιάχνεις αγάλματα του Ιπποκράτη. Πηγαίνεις και τα στήνεις στις ιατρικές σχολές. Και νααααααα τα ταξιδάκια

  3. Α βρε Νίκο, θέλεις να πεις ότι το νησί και οι πολίτες του δεν είναι ποιοτικοι? Γιατί αυτό μας βγάζεις.. Νικολάκη, αν δεν έχεις ποιοτικούς πελάτες οι οποίοι να αναγνωρίζουν και να σέβονται την ποιότητα, απλά θα πετάξεις τα χρήματα σου σε ανακαινίσεις. Εδώ να σημειώσεις ότι ούτε η TUI είναι ποιοτικό πρακτορείο.. Μαζικό είναι και φανατική της μετριότητας και της μιζας.. Να σκέφτεστε διεξοδικά έπρεπε από την αρχή. Τώρα είναι αργά και θέλει ανατροπές για να επέλθει η αλλαγή..

  4. Δεν ζητάμε τίποτε φοβερό. Δεν ζητάμε τίποτε ακατόρθωτο. Αυτό που θέλουμε είναι να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να πάμε την Κω λίγο πιο πέρα. Λίγο πιο πάνω. Στην κατανόηση. Στην αλληλεγγύη. Στον ανθρωπισμό. Αλλά και στην προοπτική μιας νέας ανάπτυξης. Οι παλιοί έφτιαξαν μία Μαρίνα. Ένα νέο στάδιο. Ένα βιολογικό Ας επεκτείνουμε τον βιολογικό και την Μαρίνα. Ας φτιάξουμε ένα νέο νοσοκομείο. Ένα νέο Μουσείο. Μια προβλήτα. Φτάνει πια η μιζέρια. Η καθημερινότητα. Αυτή η κοινωνία τα έχει ανάγκη για τον μέλλον μας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ