Π. Αβρίθης: Τα λύματα στο ποτάμι της «Καμμένης» στην Καρδάμαινα. Η μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή της Κω την τελευταία διετία (ΦΩΤΟ)

23
4058

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλή αρχή λοιπόν! Αν και κοντευουμε να χασουμε τον Γουρνιατη απο τους …… σας που τον εχουν καταπατήσει. Εσεις απο τωρα και στο εξής να σταθείτε απέναντί τους! Οχι αλλα κροκοδειλια δακρυα για την Καρδαμενα και ειδικά για τον Γουρνιάτη! Αιδώς αργειοι!

  2. Γιατί δε λες κ στο ψαλίδι που γίνετε χαμός από σκα@@@@@ο……..και μπροστά στα μάτια του κόσμου

  3. Κύριέ αβριθη πηγενε μία βόλτα Κάτω από τον χυτα να δεις το ποτάμι τι έχει εδώ και πολλά χρόνια και τότε ελα να μάς πεις για οικολογικη καταστροφή όλα τα απόβλητα απο την δεξαμενή καταλήγουν στο ποτάμι!

  4. Παναγιώτη μου έλα και μια βόλτα και από τον λινοποτη. Τον δρόμο πίσω από τον Αγίο Παύλο και προς στο τέρμα που βγαίνει κεντρικό προς τιγκακι. Σκας απο την μπόχα του σκ…..ου. Όλα τα καπάκια παιζουν.

  5. Όπως θέλει θα διοίκηση ο άνθρωπος. Δεν είναι σημερινός. Σας βλέπω να σας πιάνει πάλι πανικός όσο πλησιάζει η 1/9.

  6. Μετά τις 11.30 και κυρίως κατά τις 01:00 η περιοχή αναδεικνύει την άλλη πλευρά της Κω..ή ποδηλατάδα να πας,ή με όχημα δεν μπορείς να μην απολαύσεις τις ..γαστρονομικές προσπάθειες των 5άστερων.Ένα άρωμα ξεχωριστό,από ειδικά blends κατσικίσιου παιδακιού ,ανάμεικτου με βοδινή σούπα,χοιρινή σπάλα,δημητριακά ολικής άλεσης, ριζότο μετά μελάνιον σουπίας,κολοκύθια άνευ ριγάνεως,αυγά μπέικον ,διάφορες σάλτσες,σαλάτες πουτανέσκα χωριάτκες,εβραικές σπέσιαλ Σεφ και φυσικά τόνους χυμούς μπόμπας σε διάφορες γεύσεις.

  7. Από εδώ και πέρα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ της δικαιοσύνης να το αναδείξει η να το θάψει το θέμα! Κανένας Πολιτης εκλεγμένος η μη δεν έχει περισσότερη δύναμη από τη διικαιοσυνη!

  8. Στην ΔΕΥΑΚ η κατάσταση είναι τραγική. Εκατοντάδες χιλιάδες σωληνώσεων ύδρευσης, ακαθάρτων και όμβριων. Τρεις βιολογικοί. Δεκάδες γεωτρήσεις. Δεκάδες δεξαμενές. Με τον κύριο Κιάρη πρόεδρο και με πέντε έξη επιστήμονες. Η τύχη της Κω ήταν δυστυχώς στα χέρια τους. Εάν αυτή την τετραετία με τον νέο δήμαρχο μας δεν γίνει πλήρης ανασυγκρότηση και ανατροπή των πάντων θα έρθει η ημέρα που την ΔΕΥΑΚ θα την πάρουν ιδιώτες. Αυτός ήταν ο στόχος του κυρίου Κυρίτση και για αυτό την απαξίωσε. Η νέα Δημοτική Αρχή έχει τεράστια ευθύνη. Την εμπιστεύτηκαν οι πολίτες και οι πολίτες απαιτούν να αλλάξουν τα πάντα υπέρ του δημόσιου συμφέροντος και της υγείας τους.

  9. Παναγιώτη 5 χαμένα χρόνια……Δυστυχώς χάσαμε 5 χρόνια.
    Δεν ζητάω να τα φτιάξετε όλα,ζητάω απλά να διοικησετε συνετά. Καλή επιτυχία.

  10. Είχα αποκαλύψει προεκλογικά ότι το χρέος των ιδιωτών προς την ΔΕΥΑΚ ξεπερνά το οκτώ εκατομμύρια ευρώ. Αρχίζουν από δέκα χιλιάδες σε κάθε καταναλωτή και φτάνουν και τις εκατό. Σήμερα τα χρέη ξεπερνούν τα έντεκα εκατομμύρια. Και το πρώτο μεγάλο ερώτημα προς τον κύριο Αβρίθη είναι ποιός θα τολμήσει από τους νέους να τα εισπράξει. Και φυσικά το δεύτερο ερώτημα είναι εάν κάποιοι υπάλληλοι αλλά και από την διοίκηση θα διωχθούν για απιστία αφού τα υπέρμετρα χρέη που δυναμιτίζουν την πορεία της ΔΕΥΑΚ έγιναν για μικροπολιτικά και μικροπαραταξιακά οφέλη.

  11. Νομίζω ότι δεν έχει φτιαχτεί για να διαχειριστεί τόσο πληθυσμό. Κανονικά πρέπει να σταματήσουν λόγω κορεσμού οι άδειες για επεκτάσεις και νεες ξενοδοχειακές μονάδες. Ούτε νερό έχει ούτε το εργοστάσιο της ΔΕΗ επαρκεί. Εύχομαι η νέα διοίκηση να βλέπει λίγο πιο μακροπρόθεσμα…..

  12. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΖΗΛΕΨΕ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ. ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ!!!!

  13. Μεγαλη εντυπωση μου προκαλεσε το κειμενο του κ. Αβριθη. Δεν μπορω να πιστεψω οτι αυτος ο διακεκριμενος δικηγορος γραφει τετοια … εμπνευσμενα κειμενα. Αναρωτιεμαι αν ετσι θα διοικησει τον δημο μας ο πρωτος σε ψηφους δημοτικος συμβουλος;

  14. Αν η καρδαμαινα είχε άλλο ένα γουρνιατη θα μπορούσε να θρέψει με ψάρια όλη την Αθήνα
    Σε λίγο τα ψάρια του γουρνιατη θα είναι ΙΣΤΟΡΙΑ.

  15. Τα βοθροφορα αντι να πληρωσουν για να τα ριξουν μεσα στο βιολογικο

    Κανουν οπισθεν και τα αδειαζουνε απεναντι απο την πυλη του βιολογικου μεσα στον ποταμο!!!!

  16. μια καταγγελία θελει πολύ ψαξιμο πριν βγει στον αερα αλλιως χανεται

    εγώ δεν ξέρω και πολλά αλλα κατι δεν μου παει καλά τι εργο ειναι αυτό που οι αγωγοι απο το βιολογικό αποβάλουν τα λύματα στο ποταμι αποκλειεται να ειναι αυτο
    το πιο πιθανο ειναι να εχει κανενα φρεατιο η κανενα αντλιοστασιο εκει κοντά και να γινεται όπως εγινε και στο λιμανι της πολης μετα απο ζημια βγηκαν τα λύματα στη θαλασσα.
    ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΈΝΟΙ ΚΆΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΌ;
    Τώρα που θα αναλάβετε δειτε τα.

    • Τώρα που το λες, υπάρχουν πολλές σωλήνες απο παρακείμενες ξενοδοχειακές μονάδες πλησίον του Γουρνιάτη που εκβάλουν στο ρέμα. Ας ξεκινήσει απο εκεί ο έλεγχος να δούμε όντως πόσοι είναι συνδεδεμένοι στο βιολογικό και τι είδους υγρά ρίχνουν απευθείας στο ποτάμι. Αλλά θα τους ελέγξετε κυριε Αβρίθη και κυριε Χρυσόπουλε ή θα κάνετε πίσω λόγω «εντοπιότητας»? Σε λίγες μέρες θα μας λυθεί η απορία.

  17. Μια φορα δικηγορος για παντα νομικισκος. Μου θυμιζεις τον Ρασπουτιν: «η Novartis ειναι τα μεγαλυτερο σκανδαλο της μεταπολιτευσης». Το ιδιο κι εδω. Μο τοσο φελοι η αποφοιτοι της Νομικης;

  18. Μένω στη Καρδάμαινα (Τσουκαλάρια)
    και τα τελευταία δύο η τρία χρόνια το νερό της βρύσης σχεδόν καθημερινά μυρίζει βοθριλα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ