Απάντηση ΔΑ σε ΟΡΑΜΑ: Δεν υπάρχει πάτος. Δεν υπάρχει όριο στην αθλιότητα και στην εμπάθεια

27
1796

ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ

 

Από τη δημοτική παράταξη Δύναμη Αλλαγής-Νέα Αρχή, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

» Ότι έχει απομείνει από την παράταξη «Όραμα», δυσκολεύεται να διακρίνει τα όρια μεταξύ της πολιτικής αντιπαράθεσης και της αθλιότητας.

Για το ‘’Όραμα-Εφιάλτη’’ που είχε μετατρέψει την Κω σε νησί της αυθαιρεσίας, της ασυδοσίας, της ατιμωρησίας και της παρανομίας, δεν φταίνε αυτοί που επιλέγουν την βία και την αυτοδικία αλλά η δημοτική αρχή που εφαρμόζει τη νομιμότητα.

Συνεπώς κάθε ένας που παρανομεί μπορεί να καταφεύγει και στη βία, με την προϋπόθεση όμως να δέρνει μόνο στελέχη της δημοτικής αρχής. Αυτή είναι η λογική τους.

Άλλωστε είναι γνωστή η αντίληψη του Οράματος για τη νομιμότητα. Θεωρούσαν και θεωρούν ότι έχει διασταλτικό χαρακτήρα, αποτελεί πεδίο διαπραγμάτευσης, συναλλαγής και πελατειακών σχέσεων.

Αυτή η άποψη ηττήθηκε και καταδικάστηκε  από τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών.

Στον κατήφορο τους, προσπαθούν επίσης να ρίξουν λάσπη στον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Πυλίου που ως υπάλληλος εφαρμόζει πλήρως τη νομιμότητα προς κάθε κατεύθυνση.

Η δε έννοια της οικογενειακής ευθύνης προκειμένου να πληγεί η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αντιμάχειας παραπέμπει σε άλλες εποχές.

Φαίνεται όμως ότι για κάποιους δεν υπάρχει πάτος, δεν υπάρχει όριο στην αθλιότητα και στην εμπάθεια.’’

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ.ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΑ,ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΑΡΑΧΝΗ.ΣΚΑΤ-ΖΟΧΟΙΡΟΙ

  2. Γράφει ο Κυριτσεν…νησί της αυθαιρεσίας, της ασυδοσίας, της ατιμωρησίας και της παρανομίας….ενω τώρα???? Κυριτσεν-Σιφακεν-Καταστροφεν

  3. Νομιμότητα για τον Κυριτση ειναι δημοτικο JCB τσάπα δηλαδη να φυτεύει ελιές με την καλυψη του προεδρου του Πυλιου!Νομιμότητα για τους αλλου

  4. Μετα τις απευθειας αναθέσεις ηρθαν οι καταπατήσεις….ο Κυριτσης αδύναμος εχει χασει την μπάλα.Το νησί και οι κατοικοι σε απόγνωση η παρανομια και η ασυδοσια βασιλεύουν.Ο Σιφακης σαν πολιτικος προισταμενος της δημοτικης Αστυνομιας παντα απων,όλοι γλυφουν το μέλι και ο Δημαρχος τον μπακλαβά.

    • Ποιός Σιφακης πλακα μας κανεις; Αλλος αυτος! Ο ανθρωπος κατεστρεψε την τουριστικη εικονα του νησιού και εκεινος ηταν στις Βρυξέλες ετρωγαν ξύλο οι Πυλιωτες και αυτος ηταν στο Βερολινο πάντα εξαφανισμένος.Υπερεκτιμημενος και μονο ο Ηλιας.Κριμα.

      • ΑΥΤΟΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΟΥ ΠΑΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ.ΑΜ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ,ΦΩΤΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΒΡΕΧΕ ΚΑΙ ΕΣΒΗΝΑΝ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ.ΚΡΥΦΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΛΑΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ.ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ…KAI ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ….ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ.

  5. Εμ καταπατησαν δημοσια έκταση εμ τους καλυψε ο αλλος του Πυλιού εμα βγαίνουν και απο πάνω.

  6. ΕΣΥ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΤΣΑΠΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΦΥΤΕΥΕΙ ΕΛΙΕΣ ΑΝ ΝΑΙ ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΦΡΑΦΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΚ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΡΑΖΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΕΙΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΜΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΨΑΞΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΓΩ ΕΛΙΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΦΥΤΕΥΤΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΛΚ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.

  7. Ο ΣΙΦΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΜΠΟΧΑΛΩΝ ΤΡΩΕΙ ΦΙΛΕ ΜΙΝΙΟΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ..ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ!!ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΦΑΣΙΣΤΟΦΙΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ..ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΣ ΚΥΝΗΓΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ..ΣΑΝ ΠΕΡΣΙ ΟΙ ΠΥΛΙΩΤΕΣ ΤΡΩΓΑΝΕ ΦΑΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ…ΑΥΤΑ ΘΕΛΑΤΕ ΑΥΤΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ..ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ…ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΝΕΤΕ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ….

  8. Κυριτσισταν
    Που έχουμε μπλέξει ρε παιδιά;Λάθος η βία κατά του ΚΑΝΤΑΡΖΗ.Δεν έπρεπε να
    τον χτυπήσουν.Για την καταπάτηση πρέπει μα παραιτηθούν και οι δυο.Σκουφετζη-Τσαμπουνιαρης(Ο Δασάρχης)Θέλω μήνυση από το Δασάρχη .Θ βγουν και αλλά για τους δυο σίγουρα περιμένετε.Ντροπη σου
    Κυριτση

  9. Δεν λέει αυτά
    Το Όραμα
    Κυριτσακη!!!!Δες να μαζέψεις
    τα ασυμαζευτα με
    τους τοπικούς
    συμβούλους
    σου!!!!

  10. ΔΗΛΑΔΗ…..
    Ο ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΤΩ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ– ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΑΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο minion ΣΕ……… ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ….

    ΚΥΡΙΤΣΗ ΓΕΡΑ ΦΑΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ….

  11. όταν μεγαλώσουν οι ελιές σε δημόσια έκταση και πάω εγώ μετά να τις μαζέψω τι θα μου κάνουν; σε ποιόν ανήκουν; αφού είναι σε δημόσιο κτήμα ανήκουν σε όλους μας χα χα χα

  12. Πρωτον ελιες στο χωραφι που λεγετε οτι ειναι του δημοσιου ελιες δεν φυτευτηκαν δευτερον τωρα μας τα αλλαζεις γ το μηχανημα του δημου.
    Υγ.ποσοι απο εμας (εσας)οταν εχουμε ενα χωραφι δεν ξερουμε ακριβως που ειναι τα ορια του εαν δεν ερθουν να το ελεξουν οι μηχανικοι.ο καθε παππους κ γιαγια λεει παιδι μου αυτο ειναι το χωραφι αυτο καλιεργουσα τοσα χρονια απλα λογια της καθημερινοτητας που λεγονται σε καθε σπιτι

  13. απο ΛΑΡΙΣΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΩ. ΞΥΠΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Η ΛΑΡΙΣΑ!!!!!!!!!!

    Αλλη όψη θα έχει από το νέο έτος η πόλη της Λάρισας, καθώς όπως ανακοινώθηκε κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με θέμα τον προϋπολογισμό του 2017 και τα τεχνικά έργα, ο δήμος Λαρισαίων θα προχωρήσει σε πεζοδρομήσεις κεντρικών δρόμων της πόλης, ενώ κάποιοι άλλοι θα μετατραπούν σε δρόμους ήπιας κυκλοφορίας.
    Συγκεκριμένα, οι οδοί Βενιζέλου και Φιλελλήνων θα μετατραπούν σε δρόμους όπου θα υπάρχει μία μονή λεωφορειολωρίδα για την εξυπηρέτηση της αστικής συγκοινωνίας.
    Επιπρόσθετα, θα πεζοδρομηθεί η οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου και ξεκινά η μετατροπή σε δρόμους ήπιας κυκλοφορίας των οδών Ρούσβελτ και Ηλιόδωρου. Το ίδιο θα συμβεί και με την Ασκληπιού.
    Πρόκειται δηλαδή για παρεμβάσεις οι οποίες θα αλλάξουν ουσιαστικά το χαρακτήρα του κέντρου της πόλης της Λάρισας.

    Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

  14. Απαντήστε ρε μια φορά καθαρά..Πολιτικάντηδες.Πήγαν οι συγγενείς της προέδρου να φυτέψουν ελιές σε χώρο του Δήμου ναι ή όχι. Τσακώθηκαν οι συγγενείς της προέδρου με βοσκό που είχε τα ζώα του στο χώρο αυτόν; Αν όχι η κ.Ρούφα στον εισαγγελέα, αν ναι να παραιτηθείτε. Τόσο απλά είναι τα πράγματα….

  15. ΒΙΛΑΕΤΙ !! ΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΟΥΝ.ΟΠΩΣ Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ.ΑΥΤΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ!!!!!ΑΣΧΕΤΟΙ ……… ΟΛΟΙ!!!ΡΕ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ!!!!!

  16. Σου ξαναλεω πηγαν να φυτεψιυν ελιες γιατι τοσα χρονια το καλιεργουσαν οι παπουδες και οι πατεραδες τους και νομιζαν οτι ειναι στα ορια τους (και αυτο το πραγμα το κανουν πολυ οπως τα βρουν απο γονεις ετσι αυνεχιζιυν και τα παιδια εκτος και αν θες να οικοδομισεις και πρεπει αναγκαστηκα να φερεις να μετρησης τα ορια σου)
    Το σοβαρο της υποθεσεις δεν ειναι οι ελιες που απο την ωρα που ειδαν οτι δεν του ανοικει το κομματι δεν τις φυτεψαν αλλα αυτο που γραφεις οτι ο τσοπανης ειχε τα ζωα του γτ δεν μας λες απο που πηρε αδεια ο τσοπανης να εχεις τα ζψα εκει και να κανει περιφραξεις στα γυρω χωραφια τιυ δημοσιου με το ετσι θελω και χωρις χαρτια εδω ειναι το ερωτημα

    • κανε καταγγελια για τα ζωα!!!!!!!!!!1 για τις ελιες όμως λες αλλα και αλλα.ετσι φυτευεις εσυ?αλλα ειπαμε ο δήμαρχος ξερει…..μετα τον αγιο ζαχαρια τωρα και στην κεφαλο.

  17. Ετσι φυτευεις φιλε μου οταν τα χωραφια ειναι του δημοσιου δεν μπορει κανενας να σου κανει τιποτα και οταν λεω τιποτα ενοω απολυτος τιποτα το εχω ψαξει εχω ρωτησει και ξερω πολυ καλα τι λεω μονο οταν ενδιαφερει το δημοσιο για την περιουσια του και την θελει τοτε μονο υπαρχει περιπτωση να σε βγαλει ειδαλως δεν υπαρχουν κυρωσεις.
    Υγ Δεν θα κανω καταγγελεια στα ζωα που το λες ειρωνικα αλλα ανετα μπορουσαμε ολοι εμεις που ξερουμε τι γινετε με τους τσοπανιδες και τις περιφραξεις να κανουμε καταγγελειες αλλα λογο οτι πρεπει να υπαρχει και μια κατανοηση στην εποχη που ζουμε κανουμε τα στραβα ματια

  18. ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ [ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ]

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ