Κώστας Καΐσερλης: Θεωρώ ότι κάποιοι σήμερα αδικούνται

34
4672

Αγαπητέ κύριε Κιάρη δεν είμαι από αυτούς που επιδίωξα την τιμή και την δόξα.

Ότι έκανα το έκανα ως απλός πολίτης γιατί το πίστευα και γιατί ήμουν υπηρέτης των πολιτών.

Όμως θεωρώ ότι κάποιοι σήμερα αδικούνται.

Και κάποιοι όπως το ΤΕΕ και άλλοι, επιχαίρουν όταν έθαβαν σκόπιμα το εγχείρημα της μεταγραφής.

Για την αλήθεια οφείλω να πω τα ακόλουθα.

Αντιλαμβανόμενος τις δυσκολίες του Ιταλικού κτηματολογίου επί Υπουργίας μου τροποποιήσαμε τον νόμο και καταργήθηκαν τα Ιταλικά υπόβαθρα στις επεκτάσεις των σχεδίων πόλης της Κω.

Παρά την άρνηση του Υπουργείου Δικαιοσύνης να μεταγράψει μετά από αυτή την νομοθετική αλλαγή της πράξης εφαρμογής προχώρησα ως δήμαρχος το 2012 στην δεύτερη νομοθετική ρύθμιση με την οποία έδινε το δικαίωμα στην Αυτοδιοίκηση να υποστηρίζει το Κτηματολόγιο στις μεταγραφές.

Με αυτόν το νόμο η συνεργατική επιχείρηση «ΓΑΙΟΡΑΜΑ» και τα δύο στελέχη της πολεοδομίας του Δήμου μας ο κύριος Σταματάκης και ο κύριος Φανάρας προχώρησαν εργαζόμενοι για έξη ολόκληρους μήνες σε όλες τις απαραίτητες γραφειοκρατικές ενέργειες και συνέταξαν τους νόμιμους φακέλους για την μεταγραφή.

Αυτούς τους φακέλους ο κύριος Κυρίτσης τους αγνόησε και αυτούς τους φακέλους που συντάχθηκαν το 2013 παρέδωσε σήμερα ο κύριος Νικηταράς.

Κώστας Καίσερλης.

34 ΣΧΟΛΙΑ

  1. α κακομα ΘΟΔΟΣΑΚΙ με τη βοηθεια απο τα αποσυρμενα θα διοικησεις?

    με ραβασακια απο την ΠΑΡΕΑ της παρακμής δεν καμεις προκοπή….

  2. Το ΓΑΙΟΡΑΜΑ ήταν μια συνεταιριστική επιχείρηση 17 ΝΈΩΝ που δεν πληρώθηκε ποτέ από τον Δήμο και όμως βοήθησε στην σύνταξη των εγγράφων για την μεταγραφή. Ξεκίνησε με τον Ιπποκράτη την ψηφιοποίηση του αρχείου της πολεοδομίας και επίσης ξεκίνησε την την αδειοδότηση των στάβλων των κτηνοτρόφων μας. Όλα αυτά τα σταμάτησε ο Κυρίτσης και τους κυνήγησε το ΤΕΕ.

    • ΑΑΑ ΤΟ ΓΑΙΟΡΑΜΑ.... ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΜΕ ΘΕΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΟΥΣ

      ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ…… ΤΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΡΙΩΦΛΟΡΑΚΙΑ?

  3. Κάνε κάτι. Το ΤΕΕ έχει πάει στα δικαστήρια τα μέλη του ΓΑΙΟΡΑΜΑΤΟΣ. Αυτό πρέπει να το σταματήσεις.

  4. Όλος ο λαός είναι με τον Δήμαρχο Θεοδόση.

    • Αυτοι όλοι, μονο ο λαός δεν είναι! Μαλλον το βαθύ κράτος! Το πολύ βαθυ κρατος! Συνεργατικές ακούμε πάλι. Αντε να δουμε . Να δεις ποια θέλει να κρυφτεί και η χαρα δεν την αφήνει;;;;;;;

  5. Πέντε χρόνια είχε στο συρτάρι τους φακέλλους των μεταγραφών ο Κυρίτσης και έπρεπε να έλθει ο Νικηταράς για να ξεκινήσει τις μεταγραφές. Πέντε χρόνια χαμένα.

  6. με το καφενείο της παρακμής όπου μεταξύ τυρού και ούζου………………………πάνε να κάνουν συρμαγιά

  7. Α τώρα μάλιστα πάλι συνεργατικές θα μας πλασάρουν κάτσε να δείτε, εσύ προην δήμαρχε που ήσουν που έλειπες????

  8. ΥΠΗΡΞΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ; ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ; ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ; ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΙΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ;

  9. αφού όπως τα λέτε εδώ, είναι αδίκημα κατά της περιουσίας πολιτών γιατί δεν στράφηκε κάποιος νομικά εναντίον του τέως;

  10. Η πολιτική σου καριέρα σφραγιστηκε με τον ερχομό ΝΙΚΗΤΑΡΆ. ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΝΆΣΤΑΣΗ….

  11. Το πέρασμα του Κ. Καΐσερλη και το αποτύπωμά του στο δήμο της Κω γράφτηκε στην ιστορία της αυτοδιοίκησης ως το επιτυχέστερο για το καλό του συνόλου των δημοτών και κανένας, αντικειμενικά σκεπτόμενος, δεν μπορεί να το αμφισβητήσει.

    • ο μεγαλύτερος καταστροφέας του νησιού ειναι αυτός..πελατειακές σχέσεις και βόλεμα στο δήμο ημέτερων με δημιουργία στρατού ψηφοφόρων…οι υποδομές του νησιού είναι για να κλαις..και θα τα δείτε όλα πολύ σύντομα αν και άρχισαν να φαίνονται..γιατι κοβεις το ονομα στο αλλο σχολιο? δεν βριζω την αποψη μου λεω..ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΗ ΤΗΝ ΚΩ…ΜΗΔΕΝ ΜΕΛΟΝ..

  12. ..για οτι κακο παθαινει η πολη εσυ φταις πρασινοφρουρε αντε βολτα με την Αχτσιογλου..

  13. ΔΗΛΑΔΗ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΜΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ;

  14. ΜΠΡΑΒΟ ΘΕΟΔΟΣΗ Η ΚΩΣ ,ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΡΑΒΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΣΥΝΑΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΛΥΣΗΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ . ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ.

  15. Οι Συριζαίοι σχολασαν !
    Θα ξανά μιλήσετε μετά από πολλά χρόνια πάλι ! Τώρα κάνε παρέα με το άλλο πατριωτάκι τον φίλο Καματερό στο καράβι !
    ….μόνο στις πυραμίδες

  16. Μήπως τελικά εσύ εντέχνως αδικεις αυτούς που πραγματικά δούλεψαν
    Μάλλον μας δουλευεις

  17. Αυτός πραγματικά έχτισε την Κω και απο χωριο την έκανε ενα σύγχρονο τουριστικό νησί. Εκείνος όμως σιγά σιγά κατάφερε να γκρεμίσει κομμάτι κομμάτι τα παντα και να το φτάσει πάλι στο 0. Ποτέ δεν ξεπέρασε οτι ήρθε η ωρα να πάει να ξεκουραστεί και γι’αυτό έστηνε τον κάθε δήμαρχο εως έρθει η ώρα να παει ….. Λυπάμαι αλλά για να γίνει αυτό το νησί θα εχει μια 4 ετια χαμένη με τον Θεοδόση όπου και θα χρησιμοποιηθεί και αυτός για τον σκοπό του. Αυτο λέγεται πολιτική άνοια και πρέπει επιτέλους ο κοσμος να ξυπνήσει. Ελπίζω στην δημοσίευση……

  18. Ελεγχος στη Μαρίνα για όλα τα έτη.
    Να βγουν στη φόρα οι «ολα για το λαό » προσπάθειες ορισμένων…

  19. Ο μόνος που αδικήθηκε και αδικείται είναι η Κως γιατί δυστυχισε να σε έχει δήμαρχο πολλά χρόνια. Κυρίως όμως τότε που εκμεταλευτηκες τι ΠΑΣΟΚ απομυζώντας κονδύλια απίστευτα τα οποία αντί για σοβαρές επενδύσεις, κατοχυρώσεις τις επανεκλογές σου προσλαμβάνοντας μόνο. Κρειττον το σιγαν λοιπον και μην ξύνεις πληγές ……..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ