Θ. Νικηταράς με Μ. Χρυσοχοΐδη: Ζητάμε άμεση αποσυμφόρηση του ΚΥΤ | Η κυβέρνηση να στηρίξει με συγκεκριμένα μέτρα την Κω

17
1067

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Κουμουτσάκος δεν είναι υπεύθυνος για το μεταναστευτικό, Προς τι κοιπόν Χρυσοχοείδης;

  2. δήμαρχε είσαι άξιος της ψήφου μας. Χωρίς πολλά λόγια αγωνίζεσαι για το νησί μας και τους ανθρώπους του

  3. Θεοδοση μη περιμενεις τιποτα απο την κυβερνηση. Σε λιγο αν συνεχιστουν αυτες οι ροες η μορια θα ωχρια μπροστα σαυτο που θα δει η κως.

  4. ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΥΓΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; ΣΤΟ ΝΗΣΙ; ΠΡ0ΒΛΕΠΩ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ 15. ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΝΟ ΕΛΑΦΡΥ. Η ΡΟΔΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ. Ο ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ 60% ΣΤΗΝ ΚΩ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ. Η ΚΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΥΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΛΕΣΒΟ ΣΑΜΟ ΧΙΟ ΛΕΡΟ.

  5. ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ. ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ; ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ; ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΘΥΜΗΣΟΥΤΟ.

  6. αλλά όχι να επεκταθεί. Ισα – ίσα να μικρύνει και να τους παίρνουν άμεσα από εδώ. ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΗ ΣΥΝΟΡΩΝ , ας αφήσουν τις υποκρισίες.

  7. ΘΕΟΔΟΣΗ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ..ΕΦ’ΟΣΟΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΤΡΟΦΗ,ΚΑΤΟΙΚΙΑ,ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ,ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ,ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ..ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΧ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ..2000 ΕΡΓΑΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ..

  8. Αληθευει οτι ο Δημαρχος γνωριζε απο πριν οτι οι παρανομοι μεταναστες απο την Συμη ειχαν βγαλει εισητηριο για Πειραια και δεν σκοπευαν ουτε καν να αποβιβαστουν στην Κω και ολο αυτο εγινε για εντυπωσιασμο και μονο? γιατι εαν αληθευει κατι τετοιο το παιχνιδι ειναι προστυχο και μας εχει ολους για χαπατα και η κοροιδια ειναι ντροπη πραγμα !!!

    • δεν σου ταπανε σωστα φιλε. ρωτα να μαθεις. τα εισιτηρια βγηκαν μετα απο την πιεση που ασκηθηκε.

  9. Κατόπιν εορτής αντίδραση ουουου ντροπη ντροπη Δήμαρχε
    τα συμφωνημένα προσπαθείς να ακυρώσεις Νικηταρά;;;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ