ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με επισημότητα ο Εορτασμός της Ημέρας Ενόπλων Δυνάμεων στην Κω (Δοξολογία-Πανηγυρικός-Κατάθεση στεφάνων)

4
1302

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

λεια Χριστοφή

Με επίσημη δοξολογία στον παλαιό Μητροπολιτικό ΙΝ του Αγίου Γεωργίου Αρρεναγωγείου Κω προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ μετά του ιερού κλήρου πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Κω ο εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων (εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου).

Παρόντες ήταν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, ο Έπαρχος Κω Γ. Καμπανής, ο Δήμαρχος Θ. Νικηταράς, ο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχος Εμμ. Θεοδώρου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Γ. Καλλούδης, ο Λιμενάρχης Κω Π. Χαμετής, ο Διοικητής του ΝΑΣ Κω Ι.Γ Καρδαράς, η Διοικητής του 5ου ΣΑ Δ. Ζούπη, απόστρατοι και έφεδροι αξιωματικοί, εκπρόσωποι του Συνδέσμου παλαιών πολεμιστών και λοιπών φορέων κ.α.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ως εκπρόσωπος της 80 ΑΔΤΕ  ο Ανχης Πεζικού κος Γραμματικός Γεώργιος.

Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ και τον ιερό κλήρο και κατάθεση στεφάνων στο Βωμό της

Πατρίδας με την παρουσία των Αρχών και του Λαού.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας των ενόπλων δυνάμεων πραγματοποιήθηκε και η εκδήλωση της 80 ΑΔΤΕ «Ανοιχτά στρατόπεδα» σήμερα 09:00-13:00 στρατόπεδο «Κων/νου ΙΑ’ Παλαιολόγου» την οποία επισκέφτηκαν σχολεία και άλλοι ενδιαφερόμενοι.

ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική τηλεόραση Κω:

4 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.