Κάλεσμα Δημάρχου Κω προς Fraport: Να συμβάλει στην ανάδειξη της Ιπποκρατικής Κω | Πρόταση να τοποθετηθεί καλλιτεχνική σύνθεση με τον Ιπποκράτη στην είσοδο του Αεροδρομίου

20
2059

Να συμβάλλει στην ανάδειξη της Ιπποκρατικής Κω, με την ευκαιρία επέκτασης του αεροδρομίου «Ιπποκράτης», καλεί την Fraport ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς.

Όπως τονίζει στην σχετική επιστολή του, αυτό μπορεί να επιτευχθεί με στενή συνεργασία, των στελεχών του εμπορικού και τμήματος marketing της Fraport, με την ομάδα επικοινωνίας και δημιουργικού του Δήμου μας.

Επιπλέον αυτού, στο πλαίσιο της γενικότερης συνεργασίας ο Δήμαρχος Κω προτείνει στην εταιρεία, να τοποθετηθεί καλλιτεχνική σύνθεση με θέμα τον Ιπποκράτη, στον κόμβο εξόδου που πρόκειται να κατασκευαστεί στην είσοδο του αεροδρομίου.

Ενημερώνει μάλιστα ότι ο Δήμος έχει αναλάβει, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, να αναβαθμίσει τον μεγάλο κυκλικό κόμβο της Επαρχιακής Οδού που οδηγεί στις τρείς Δημοτικές Κοινότητες της Δ.Ε. Ηρακλειδών και προς αεροδρόμιο.

Παράλληλα καλεί τη Διοίκηση της Fraport να δει με θετική διάθεση την πρόταση που έχει κατατεθεί για φιλοξενία Σχολής Εκπαίδευσης Πιλότων για μικρά αεροσκάφη, ως δράση που θα συμβάλει στην ενδυνάμωση της τοπικής οικονομίας, θα αναδείξει τις δυνατότητες του αεροδρομίου «Ιπποκράτης» και θα λειτουργήσει πολλαπλασιαστικά στη γενικότερη ανάπτυξη του τόπου μας.

 

Σημείωση: επισυνάπτεται η σχετική επιστολή.

 

Γραφείο Τύπου

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2019/12/2019-12-23-Δήμαρχος-προς-Fraport-ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΔΗΜΑΡΧΟΥ-ΚΩ_23_12_2019.pdf» title=»2019 12 23 Δήμαρχος προς Fraport ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩ_23_12_2019″]

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτος δεν ειναι δημαρχος ειναι πολυεργαλειο-σημερα ειναι ντυμενος επιστατης-τροχονομος!χαχαχα πολυ γελιο λεμε!

    • Όλο Τριώφλορο φρου φρου και φωτογραφίες σαν εργοδηγός... Κανένα εργάκι ΤΕΟ θα αρχίσεις;;;;

      Τέσσερις μήνες τώρα τρώει την μέρα του με βολτούλες, υποσχέσεις και σκορπά υποσχέσεις για κάθε νόσο και κάθε μαλθακία… Και σε λίγες μέρες αρχίζει να κόβει Βασιλόπιτες….

    • Τι θα γίνει με σας βρε Τριώφλοροκοψιμιοί, με ξένα κόλλυβα θελετε να δείξετε έργο;;;;;;;;;;;;

      Άβουλος και χωρίς καμμιά προοπτική έργου ο ΤΕΟΝΤΌΣΗΣ. Περιμένει να βρέξει κανένα πρόγραμμα Υπουργείου ή της Περιφέρειας μπας και κόψει καμιά κορδέλα έργων άλλων… Το μυαλό του όμως λειψό και μόνο για φωτογραφίες κάνει πουλώντας ψεύτικα χαμόγελα και υποσχέσεις.

  2. Άγιος Βασίλης έρχεται …ααααπό,ααπό την Γερμανία…. βαστάει δάνειο και χαρτί..χααααρτί, χαρτί και καλαμάρι …το καλαμάρι έγραφε…και το χαρτί ομίλει…και σας γρά.. και σας γράφει στο αρ…δι..σ αυτό το σπίτι το ψηλό, πέτρα να μην ραγίσει κ ο νοικοκύρης του σπιτιού,να έρθει να μας τα ξύσει..και του χρόνου..χαχαχαχαχαχα…ασημωσε κόλλυβα Δήμαρχε.

  3. 22 του Δεκμβρη του πε η Ρουφα στο δημοτικο συμβουλιο τι κανουμε με τη φραπορτ και την επομενη μερα εγραψε δυο γραμμες ξεπετα που του πε κιο Κυριτσης και της εστειλε
    να χαρα δημαρχοςςςςςςςςςςςςς

  4. Είστε όλοι εσείς. Με αυτά τα σχόλια!!! Δήθεν χιούμορ γεμάτα κακία και ΒΛΑΚΕΙΑ! Τι. Πετυγχαινεται? Να αδειάζουμε μόνο!!!!

  5. Είναι κρίμα να κρίνουμε κάτι καλό από τον καναπέ μας μην κρίνεις για να μην κριθεις μπραβο στο δήμαρχο μας για το πλάνο που μας δείχνει ότι έχει

  6. Ο ψιτ και οχα βρε είναι πολύ γελοίοι και έχουν πολύ χυδαίο ύφος. Αντε μέρες που είναι. Τους έχουμε καταλάβει πια ποίοι είναι. Το έχουν κάψει πια.

    • Είναι έξυπνοι όμως. Και δεν έχουν μίσος και εμπάθεια όπως εσύ. Δες τα σχόλια που έγραφες περσι για Κυρίτση. Μόνο μίσος και κακία.

    • Ψαξε-ψαξε δεν θα με βρεις!Απο κατι Πολιτες σαν και του λογου σου παμε απο το κακο στο χειροτερο,αντε γιδι ξυπνα!

  7. Η Fraport θα δωσει για το μαγαζακι της απο εκει κ περα βαλε το χερακι στην τσεπη δημαρχακο να αξιοποιησεις της περιοχης σου την ιστορια…

  8. ………σιγά μην σου βάλει τον Ιπποκράτη. Το πολύ πολύ να σας δεχτεί για τα μάτια του κόσμου!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ