Τη Δευτέρα στις 6μμ αποφασίζει το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Κω για κινητοποιήσεις η όχι για το κλειστό κέντρο

10
693

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κω συνεδριάζει την προσεχή Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου, στις 18.00, με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

 

  • Συζήτηση και λήψη απόφασης αναφορικά με τις πρόσφατες ανακοινώσεις της Κυβέρνησης για το προσφυγικό – μεταναστευτικό, λαμβάνοντας υπόψη και τις θέσεις της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, (συνεδρίαση της 19/01/2020). (Εισηγητής: Δήμαρχος Κω κ. Νικηταράς Θεοδόσιος)

 

  • Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παραχώρηση έκτασης 70 στρεμμάτων στο παράκτιο μέτωπο του οικισμού Αλικαρνασσού, λαμβάνοντας υπόψη και τις θέσεις της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, (συνεδρίαση της 19/01/2020). (Εισηγητής: Δήμαρχος Κω κ. Νικηταράς Θεοδόσιος).

 

Γραφείο Τύπου

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. να σηκωθούμε από τους καναπέδες πριν μας μπουκάρουν οι λαθρομετανάστες στα σπίτια μας. Είμαι περίεργος όμως να δώ πόσοι θα έρθετε.

    • Να δω τον ΤριώροφοΤΕΟ με τον φορτωτή στην πλατεία Συντάγματος να τρελαθώ....

      Η φωτογραφίες θα βγάζει ο ανίκανος να διαχειριστεί ακόμα και τα έργα σε εξέλιξη
      ΚΥΡΙΤΣΗ ή θα πουλά ψεύτικο νταϊλίκι και λαϊκισμό…. Βρε ουσττττττττ τσόλια της Δημοτικής Αρχής της πλάκας και του χλευασμού….

    • OTI NANAI.AΦΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΗΟΤ SPOT ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΧΘΕΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ?ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ?

  2. Τον φορτωτή, τον φορτωτή Τριώροφε μαζί με τα φασιστοειδή της δεξιάς συνιστώσας και βουρ για τα γραφεία της ΝΔ....

    Εχεις ούμπαλα;;;; Τότε παρετήσου… Όλοι ξέρουν ότι παρασκηνιακά έχεις συμφωνήσει με τους υπουργούς και συμφωνούν και οι Μουμιωποιημένοι Καραγιοζοπεχτες Καΐσερλης-Καματερός για κλειστό στρατόπεδο μόνιμης διαμονής 2.800 ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ όμως γρήγορα θα γίνουν τουλάχιστον 10.000….

  3. Φέρτε και τον υπουργό Μηταράκη της Νουδούλας να σπάσουμε πλάκα...

    Και μην ξεχνάς ΤΕΟντόση, η επέτειος των Ιμίων είναι σε λίγες μέρες. Περίμενε να προμαζέψεις Ελληνάρες να το παίξεις παλληκάρι της φακής…

    • Μήπως σε πειράζει το ταμπούρλο που δίνει ρυθμό στην παρέλαση τους;;;

  4. Εξηγηστε μου κατι που δεν εχω καταλαβει…….γιατι αυτα τα δυο διαφορετικα θεματα πανε πακετακι????

    • Και εγώ την ίδια απορία έχω. Τώρα σκέφτομαι μήπως ο επενδυτής έχει αλλάξει και γνώμη και πουν, σας χαρίζουμε τον ΝΟΚ, δηλαδή δίνει το κράτος χρήματα στον δήμο σαν αποζημίωση για το Hot Spot και με τα χρήματα αυτά πληρώνουμε τον επενδυτή.

  5. ……Σχετικα με το πρωτο θεμα κλειστο κεντρο η ανοικτο το προβλημα ειναι πως το μπαλακι το εχει ο Σουλτανος!! Αυτος ανοιγει την πορτα!
    Σχετικα με το δευτερο θεμα εχει πια ολοκληρωθει η συναλλαγη με τον ιδιωτη και ειναι ικανος να κανει ασφαλιστικα μετρα αγωγη στον δημο!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ