Θ. Νικηταράς για Μ. Γλέζο: Η Κως, όλοι εμείς, αποχαιρετούμε έναν συμπατριώτη μας (Επίτιμος δημότης Κω από το 2008 – Πρόταση να δοθεί το όνομά του σε δρόμο της ΔΕ Δικαίου)

18
1038

Δήλωση Δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά για το θάνατο του Μανώλη Γλέζου

 

«Η πατρίδα μας αποχαιρετά σήμερα ένα από τα αξιότερα τέκνα της, τον Μανώλη Γλέζο.

Τον αγωνιστή της εθνικής αντίστασης, της δημοκρατίας και των μεγάλων λαϊκών αγώνων για ελευθερία, κοινωνική δικαιοσύνη, αλληλεγγύη, ισονομία.

Αυτόν που τόλμησε, με το Λάκη Σάντα, να κατεβάσουν τη σβάστικα, το αποτρόπαιο σύμβολο του ναζισμού, από την Ακρόπολη, το αιώνιο σύμβολο της δημοκρατίας και του παγκόσμιου πολιτισμού.

Η Κως, όλοι εμείς, αποχαιρετούμε έναν συμπατριώτη μας.

Ο Μανώλης Γλέζος, επίτιμος δημότης Κω, από το 2008 στον τέως Δήμο Δικαίου, άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του και στους μεγάλους αγώνες των προηγούμενων δεκαετιών για ισχυρή Τοπική Αυτοδιοίκηση, με συμμετοχή του δημότη σε όλα τα ζητήματα που αφορούν στη ζωή του, για την άμεση δημοκρατία.

Με σεβασμό στη μνήμη του, θα προτείνω στο Δημοτικό Συμβούλιο να δοθεί το όνομά του σε δρόμο της Δημοτικής Ενότητας Δικαίου.»

 

Γραφείο Τύπου

18 ΣΧΟΛΙΑ

    • Στους δρομους μας δωστε ονομασιες απο ΔΙΚΟΥΣ μας ανθρωπους ΝΤΟΠΙΟΥΣ που αφησαν τα ΙΧΝΗ τους εδω στο νησι. Ξερεις ποσοι τετοιοι υπηρξαν? Τα πολιτικα ονοματα δεν βρισκουν ολους συμφωνους για λογους που ολοι γνωριζουν. Μην πιανεσαι στην ΦΑΚΑ. Εσυ ισως τον γουσταρεις. Οχι ομως και ολοι. Φερσου ΕΞΥΠΝΑ…

  1. ΘΕΟΔΟΣΗ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΜΉΣΕΙ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΗ ΓΛΕΖΟ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΔΟ ΣΤΟΝ ΛΙΝΟΠΟΤΙ,ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΕ ΕΝ ΖΩΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.ΟΠΩΣ ΤΙΜΗΣΕ ΚΑΙ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.ΟΠΩΣ ΤΙΜΗΣΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ Η ΤΙΜΗ ΝΑ ΓΊΝΕΤΑΙ ΕΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ.

  2. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΣ ΕΜΑΣ;ΑΜΑ ΘΕΣ ΟΝΟΜΑΣΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.

  3. Τη …..κίες είναι αυτές;
    Τη έχει κάνει για το Νησί;;
    Γιατί δεν δίνουν το όνομα του σε δρόμο της Αθήνας;;
    Δεν θέλουμε πεσόντες «ήρωες»
    Θέλουμε ζωντανούς που θα βγάλουν την Κω από τα σ…τά που την έχετε βάλει.

    • Ρωτάς τι έχει κάνει ο ΓΛΕΖΟΣ.
      Την ώρα που οι πρόγονοι σου μαυραγορίτες και δωσίλογοι προσκυνούσαν τούς Ναζι,ο Μανώλης Γλέζος κατέβαζε τη σημαία των ES-ES από την Ακρόπολη……..

      • ο Μανώλης Γλέζος ΔΕΝ κατέβασε τη σημαία των ES-ES από την Ακρόπολη. Τετοια ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΑ σε ταισαν μικρο? Γνωριζεις αραγε ποσα ΛΑΘΟΣ γεγονοτα εχουν μεταλαμπαδευσει οι επιτηδιοι μεσω «ΔΙΑΣΗΜΩΝ & ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΩΝ» δημοσιογραφων στις νεοτερες (και για τοτε αγεννητες) γενιες? ΨΑΞΟΥ ΛΙΓΑΚΙ …

        • Πρωτο: Γιατι ο ΣΑΝΤΑΣ εμεινε στην αφανεια? (ετος θανατου 30-4-2011)
          Δευτερον: H ωρα αποκαθηλωσης της σημαιας ηταν η 21:30. ΗΔΗ την ειχαν υποστειλει οι ιδιοι οι Γερμανοι. Τριτο: Σχετικα με το Εριχθόνιο πηγαδι. Με την τεχνολογια που υπαρχει θα ειχαν φερει την γη και ουρανο τα επανω κατω για να βρεθει. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ ΚΑΙ ΟΥΑΙ ΤΩ ΑΝΟΗΤΩ… Πσιτ…ΤΕΛΟΣ…

  4. Ο Μανώλης Γλέζου πρωτοστάτησε για την απελευθέρωση της Δωδεκανήσου από τους Ιταλούς,μην τους ακούς δήμαρχε,αν είναι κάτι που μπορεί να γίνει να το κανείς.

  5. ο Μανώλης Γλέζος ΔΕΝ κατέβασε τη σημαία των ES-ES από την Ακρόπολη. Τετοια ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΑ σε ταισαν μικρο? Γνωριζεις αραγε ποσα ΛΑΘΟΣ γεγονοτα εχουν μεταλαμπαδευσει οι επιτηδιοι μεσω «ΔΙΑΣΗΜΩΝ & ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΩΝ» δημοσιογραφων στις νεοτερες (και για τοτε αγεννητες) γενιες? ΨΑΞΟΥ ΛΙΓΑΚΙ …

  6. Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ…………..ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ……….ΕΙΝΑΙ Ο ΓΛΕΖΟΣ………

    • Μιλάμε για σοβαρό blog εκεί στον …’ΥΔΡΟΧΟΟ’. Με τέτοιο όνομα (το συγκεκριμένο blog), καλύτερα να έλεγε τα άστρα!!

    • ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΑ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ