Δήμος Κω: Δευτέρα 6 Ιουλίου η δημοπρασία χρήσης αιγιαλού και παραλίας

12
757

Ο Δήμος Κω Προκηρύσσει Δημοπρασία για την εκμίσθωση των χώρων μεταβίβασης του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού & παραλίας σε τρίτους για εκμετάλλευση, έναντι ανταλλάγματος, με σκοπό την τοποθέτηση ομπρελοκαθισμάτων, θαλάσσιων μέσων αναψυχής, για την εξυπηρέτηση των λουομένων.

Η δημοπρασία είναι φανερή, πλειοδοτική και προφορική.

Θα διενεργηθεί τη Δευτέρα 06 Ιουλίου 2020, στα γραφεία των Δημοτικών Κοινοτήτων και του Τμήματος Παροχής Υπηρεσιών, για τα τμήματα αιγιαλού & παραλίας εντός της χωρικής τους αρμοδιότητας, τις παρακάτω ώρες:

 

 1. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ
 • Στο κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Καρδάμαινας και ώρα 9:00 π.μ..
 • Στο κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Αντιμαχείας και ώρα 11:00 π.μ.
 • Στο κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Κεφάλου και ώρα 12:00 π.μ.

 

 1. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥ:
 • Στο κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Ασφενδιού (Ζηπάρι) και ώρα 09:00 π.μ.
 • Στο κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Πυλίου και ώρα 11:00 π.μ.

 

 1. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΩ:
 • Στα γραφεία του Τμήματος Παροχής Υπηρεσιών, επί της οδού Ακτής Κουντουριώτη 23, και ώρα 09:00 π.μ..

Στην περίπτωση που προκύψουν άγονα τμήματα της 1ης δημοπρασίας θα διενεργηθεί και 2η δημοπρασία, την Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020, στο ίδιο μέρος και την ίδια ώρα ανά Δημοτική Κοινότητα όπως αναφέρθηκε προηγουμένως.

Η διάρκεια της μίσθωσης είναι για ΕΝΑ (1) έτος, με λήξη των συμβάσεων παραχώρησης απλής χρήσης αποκλειστικά 31.12.2020.

 

Πληροφορίες για τη διαδικασία της δημοπρασίας, τα δικαιολογητικά, τις θέσεις των τμημάτων κοινόχρηστου χώρου αιγιαλού και παραλίας που δημοπρατούνται, τους κωδικούς αριθμούς και τους σχετικούς χάρτες αυτών, παρέχονται από το Τμήμα Παροχής Υπηρεσιών και από τα γραφεία των Δημοτικών Κοινοτήτων κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

Πληροφορίες στα τηλέφωνα : 1. Τμήμα Παροχής Υπηρεσιών           22420 25462

 1. Δημοτική Κοινότητα Ασφενδιού 22423 60013
 2. Δημοτική Κοινότητα Πυλίου 22420 41204
 3. Δημοτική Κοινότητα Αντιμάχειας 22423 60161
 4. Δημοτική Κοινότητα Καρδάμαινας 22420 91137
 5. Δημοτική Κοινότητα Κεφάλου        22420 71208

 

Το πλήρες κείμενο προκήρυξης της δημοπρασίας βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου Κω www.kos.gov.gr. Αντίγραφο της προκήρυξης χορηγείται ή αποστέλλεται στους ενδιαφερόμενους ύστερα από αίτηση που υποβάλλεται στις παραπάνω υπηρεσίες.

 

 

Γραφείο Τύπου

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ζειτε σε αλλον πλανητη….
  Ειστε εκτος πραγματικοτητας….
  Σε μια χαμενη τουριστικη σεζον ο δημος απο τις 6 ΙΟΥΛΙΟΥ μεχρι 31/12 χαχαχαχ δημοπρατει παραλιες….

 2. Τι τις θέλετε τις δημοπρασίες;;;; ΜΙΑ ΧΑΡΆ ΠΕΡΝΆΜΕ στο Τιγκάκι και στων Κεφαλο ΧΩΡΙΣ ΟΜΠΡΈΛΕΣ...

  Ανθρώπινη έγινε ξανά η Κως χωρίς την εκμετάλλευση των παραλιών από τεμπελχανάδες… Παντού όπως παλιά στρώνουμε την ΚΑΘΑΡΉ μας πετσέτα και απολαμβάνουμε την θάλασσα χωρίς τις βρώμικες ξαπλώστρες των εκμεταλλευτών του αιγιαλού….

  • Πάντα μπορούσες να βάλεις την πετσέτα σου και να κάνεις μπάνιο. Εγώ θέλω και την ομπρέλα μου και το καφεδάκι μου.

  • Το γνωστό φασισταριό ,που δεν έχει πάει μια βόλτα Ζουρούδη,Κέφαλο,Τιγκάκι..

   να δει τα αποτυπώματα πολιτισμού μας,να δει τα σπασμένα γυαλιά,τις γόπες,τα ταμπόν,τις κ…δες σκύλων,τα προφυλακτικά,τις βρωμιές,τα σκουπίδια,τα πλαστικά,που κάθε χρόνο καθαρίζουν οι ομπρελάδες.Βγες μια βόλτα βλάκα ,και δημοσίευσε τες να δει η Κως όλη την ευαισθησία!!! σου.Πήγαινε παλιά Καλούα,δίπλα παλιά Χέβεν ,δες τι έχουν κάνει με τα ντους που τα ξερίζωσαν,κοίτα τα αγκιστριά και τις πετονιές,τις γόπες ..αλλά αφού το φυσικό σου περιβάλλον είναι η βρόμα ( μέσα και έξω),φυσικά όλα σου φαίνονται πεντακάθαρα!!!!!μόνο η βρόμικη ψυχή σου αντέχει τέτοιον πολιτισμό μίγιασμα.

  • Απ το 2015 και μετά με την κρίση και το μεταναστευτικό,η ενοικίαση τμήματος αιγιαλού είναι τοξική για ομπρελάδες.Κανένας Θεοδόσης,Αβρίθης,Κυρίτσης δεν πρόκειται να καταλάβει τι τράβηξαν αυτοί οι άνθρωποι ,δουλεύοντας νύχτα και μέρα.Νύχτα γιατί είναι η πιο φθηνή μορφή διασκέδασης,καθώς μια παρέα αγοράζοντας φθηνό αλκοόλ με τα υπόλοιπα,επιδίδονται σε χίλιες δυο ..κίες,αφήνοντας πίσω τους κάθε είδος σκουπιδιού τα ξημερώματα,επίσης παρέες αλλοδαπών με ολόκληρες οικογένειες πάνε να ‘ξεδώσουν’ ,χρησιμοποιώντας την άμμο σαν τουαλέτα,εκεί που απολαμβάνεις τον ήλιο,ενώ μεθυσμένοι και μαστουρωμένοι σπάνε μπουκάλια σε καθημερινή βάση ,χωρίς να νοιάζονται αν τραυματιστεί κάποιος και τα μαζεύουν αυτοί οι άνθρωποι κομμάτι-κομμάτι.Περιστατικά πραγματικά άπειρα αυτά τα 4 χρόνια..ακόμα και οι λόφοι με φύκια από νοτιάδες είναι εκεί και μαρτυρούν… εγκατάλειψη.Είσαι τόσο …άκας και σε στραβώνει ο φασισμός.

 3. Τεμπελχανας είσαι και φαίνεσαι που θα πεις έτσι τους παραλιουχους.Για πες μας τι δουλειά κανείς;Τι είσαι κανένας βολεμένος;Ο βρώμικος είσαι εσυ και όχι οι ξαπλώστρες.Οι παραλιουχοι ξυπνάνε όταν εσυ ακόμα κοιμάσαι για να πάνε να καθαρίσουν και την παραλία και τις ξαπλώστρες και δουλεύουν όλη την ημέρα στον ήλιο.Και για να μην αναρωτιέσαι δεν έχω παραλία.

 4. Σε ποια θαλασσα αρμενιζεις…
  και σε πιο κρυφο γυαλο…
  για που φευγεις ,που γυριζεις…
  τι να εχεις στο μυαλο…

  • Εσενα εχω στο μυαλο, το λυγερο κορμι σου, που σιεται και λυγιζεται και καιγομαι μαζι σου. Αχ νησακι μου!!!!!

   • Πισω…. είσαι???
    Ούτε κατσίκα δεν σου κάθεται..εσένα…γιατί βρωμας μπάρμπα….άσε που δεν έχεις και τίποτα …όποτε ονειρεψου με πρωινές ονειρώξεις…

 5. Κλάμα οι μαφιόζοι της ομπρέλας φέτος. Τέρμα το αδήλωτο παραδάκι. Έτσι πρέπει τόσα χρόνια κλέβανε.

  • Τσαμπουκαλεύονται κιολα μερικοί πίθηκοι αν δεν πληρώσεις για τις σκουριασμένες ομπρέλες τουσ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.