ΒΙΝΤΕΟ Ι.Ρούφα: Επικίνδυνη «φάμπρικα» στην τρενοκρατούμενη Κω από «καταστροφική αλλαγή» (Τελευταίο στο ΔΣ για να μην το δει ο κόσμος»)

57
2173

H δημοτική αρχή Κυρίτση με «όχημα» τα τρένα του δήμου, σχοινοβατεί ανάμεσα σε παράνομες αποφάσεις, προεκλογικές υποσχέσεις και ιδιωτικά συμφέροντα.
Βαθειά εξαρτημένη από την πολιτική της ιδεοληψία, χωρίς σχέδιο κατέστησε την πόλη της Κω τρενοκρατούμενη… με τους επιχειρηματίες των τρένων να αλληλομηνύονται.
Οι πολίτες και οι επισκέπτες της Κω βιώνουν – κατά την καλοκαιρινή περίοδο – ένα κυκλοφοριακό μαρτύριο. Πίσω και πέρα από αυτό κρύπτονται και υποκρύπτονται συμφέροντα και ευθύνες…
Σύντομα ευελπιστούμε ότι οι ευθύνες αυτές θα αρχίσουν να προσωποποιούνται μετά την σχετική αναφορά που έχουμε καταθέσει στην Εισαγγελία της Κω.
Παράλληλα Κυρίτσης και Μυλωνάς, σύμφωνα με την προσφιλή τους τακτική, φρόντισαν τα θέματα αυτά να είναι στο τέλος της ημερήσιας διάταξης του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου ώστε οι πολίτες να μην ενημερωθούν…
Παραθέτουμε το βίντεο με τις τοποθετήσεις της Επικεφαλής της παράταξής μας, Ιωάννας Ρούφα ώστε τόσο οι πολίτες όσο και οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες να ενημερωθούν για την επικίνδυνη αυτή «φάμπρικα» που έχει στήσει η «καταστροφική αλλαγή» Κυρίτση.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

Δείτε την σχετική τοποθέτηση  της επικ. του Οράματος Ι.  Ρούφα:

57 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ψοφάω για γυναικοκαυγά, ΠΗ-ΡΟΥΦΑ, η μία να τα σούρνει στην άλλη για να εκτονώνουν την λολάγρα τους...

      Σας βαρέθηκαν οι δημότες, τρώγεστε σαν τις λυσσασμένες πούλες, κάνει δηλώσεις η μια, απαντά η άλλη, έχετε καταντήσει γραφικές για τα μπάζα

  1. ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ

    ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΡΕΝΩΝ.γ) Μεταφορά των αφετηριών όλων των τρένων στις τρεις καινούργιες αφετηρίες όπου θα παραλαμβάνουν τους τουρίστες για ξεναγηση στην πολι-ασκληπειοιο. Δημιουργία αφετηρίας τρένων στην εσοχή στον δρόμο του κάστρου για παραλαβή τουριστών απο πλοία-κρουαζιερόπλοια για ξενάγηση πόλι-ασκληπιείο.Σε συνενόηση με τους ιδιοκτήτες τρένων για αποφυγή προστριβών ,ανταγωνισμού να γίνεται κυκλική εναλαγή των αφετηριών.http://www.aegeanews.gr/featured/21253/kitsis-dimarche-enoste-epitelous-ton-podilatodromo-sta-delfinia-pics-oriste-proedro-astikis-ton-pistikaki-protasis/

  2. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ, ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ.

    ο δημαρχος καταστρεφει την πολη το νησι μας.

  3. Τρέλα τα μαλάκια σου Λαίδη Τζιοβάνα, με αλωνιστική μηχανή σε κουρεύουν;;; Και από ύφάκι με το τεντωμένο χέρι σκίζεις...

    Εάν είχες μυαλό τότε που ήσουνα πρόεδρος στην ΔΕΑΣ και έφτιαχνες έγκαιρα το τουριστικό γραφείο, ΤΟΤΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΡΕΝΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΆΔΕΙΑ, ο Μαραγκός δεν θα έπαιζε τα παιχνιδάκια του και δεν θα έπαιρνε άδεια ο κάθε ενδιαφερόμενος…

    • ΜΑΪΜΟΎ, σου αρέσει να πειράζεις και να υποβιβάζεις την ΡΟΥΦΑ, όμως και η ΜΑΝΤΟΝΑ το ίδιο κούρεμα έχει.

      Δεν φταίει εάν ο πονηρός Μαραγκός που έκανε στην πράξη κουμάντο άφησε την ευκαιρία για τουριστικό γραφείο που έδινε αυτόματα νόμιμη άδεια στα Δημοτικά τρενάκια γιατί στήριζε τα συμφέροντα του ΚΤΕΛ που ήταν συνιδιοκτήτης και πρόεδρος…

    • Γειά σου βρε κουκουνάρα, με τα στάχυα στην κούφια σου κεφάλα...

      Σε λίγο που αρχίζουν οι αποκριές θα βάλει το παλτουδάκι της με τα μαύρα πουά και θα ντυθεί ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ ΠΑΝΤΑ…

  4. Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ!!ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ SECYRITY

    ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ .ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ-ΜΕΛΙ. ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΠΟ 400.000 ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 4.000.000 !!!!.ΜΟΝΟ ΜΕΛΙ.ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΚΑΙ 650.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΟ ΔΛΤ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!!!!! 3.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!! ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΟ ΔΛΤ !!!! …ΚΑΙ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ!!!! ΔΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!! ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ.

  5. ΑΛΛΕΣ 300.000 ΧΙΛΑΔΕΣ!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΙΑΤΣΑ ΡΟΤΟΝΤΑ!!!ριξε τσιμεντο γεωργιε ΡΟΥΦΑ ΜΕΛΙ!!!.ΠΩΠΩ!! ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ!!!

    • τρια χρονια τα κοκκινα τρενα χωρις αφετηρια και ακομη μιλατε?τρια χρονια έμπαιναν στο λιμανι παρανομα και ακομη μιλατε?μηπως ειστε συνετερακια?

  6. ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ.ΓΙΑΤΙ?ΕΧΕΙ ΜΕΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!

  7. Δημαρχε αυτος ο κιτσης ειναι πολυ μπροστα.στα προτεινε ολα αυτα που εχουν σχεση με το κυκλοφοριακο

    τρενα.μπραβο ρε κιτση τον εκανες κοσκινο τον δημαρχο.αν σε ακουγε δεν θα ειχε προβλημα. http://www.aegeanews.gr/featured/21253/kitsis-dimarche-enoste-epitelous-ton-podilatodromo-sta-delfinia-pics-oriste-proedro-astikis-ton-pistikaki-protasis/

  8. «Η πρόταση της Φώφης Γεννηματά ένα χρόνο πριν ήταν σαφής: Εκλογή Επικεφαλής από την κοινωνία με ανοιχτές, δημοκρατικές, διαφανείς διαδικασίες. Τόσο απλά»!
    Έτσι σχολίασε η διάδοχος του κακόφημου κλεφτο-ΠΑΣΟΚ «Δημοκρατική Συμπαράταξη» τις αιτιάσεις του Ποταμάρχη και διαφόρων παραγόντων του ευρύτερου χώρου της πασοκαρίας, για τον τρόπο εκλογής του «ηγέτη» του ενιαίου φορέα που ετοιμάζουν, με συνέδριο-πανστρατιά μέσα στο 2017.
    Και όσοι γνωρίζουν κάποια στοιχειώδη για τον χώρο και τις ιδιομορφίες του, δεν έχουν καμμιά αμφιβολία ότι –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- νικητής από μια απ’ ευθείας εκλογή, θα είναι ο Jeffrey! Ποιος είπε, λοιπόν, πως δεν ζωντανεύουν οι (πολιτικά…) «νεκροί»;
    (ΥΓ): Μια τέτοια εξέλιξη, θα φέρει αναταράξεις και στην νουδούλα! Διότι, θα πει ο (τέως) φον Αντωνάκης: «αφού μπόρεσε να επιστρέψει ο συμφοιτητής μου ο Jeffrey, μπορώ κι εγώ» και θα χιμήξει να φάει τον Κυριάκο – αν κι αυτός… δεν τρώγεται με τίποτα! Άρα, έρχεται… νεκρανάσταση βρικολάκων!

  9. Τ τρενα εχουν μελι Ιωαννα μου,τωρα θα μπει και ο κολλητος μας στην πλατεια του Κως.τι τζαπα θα γινει η πλατεια?μονο που στο σχεδιο της ανάπλασης δεν μας δειχνουν αφετηρια…….
    Ρβε ξηλωνε στις τζεπες-πλατες του Κωη δημοτη.
    Η τζεπη να γεμιζει και να πανε να γ@$&*@# ολοι.

  10. Δηλαδη κυριε Γιαννη Κιαρη επιβεβαιώθηκε η κυρια Ρουφα.Μεχρι και την ημερα του Δημοτικου συμβουλιου κανεις δεν ειχε αφετηρια!!!!!!!!!Με τις πλατες της δημοτικης αρχης 3 χρονια δουλευει η μια επιχειρηση,και ένα καλοκαιρι ο κυριος με τα δημοτικα τρενάκια!!! Εδώ μιλαμε για μεγαλα συμφεροντα και κανεις δεν μιλαει! Οι δημοσιογραφοι δεν θα επρεπε να το κανουν θεμα?
    Ιωαννα συνεχισε ετσι.

  11. Εθνική τραγωδία στην Ελλάδα με 80.000 εκτρώσεις το χρόνο!

  12. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ

    ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΕΛΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙ.

  13. Γερασκλή παράνομες οι αποφάσεις παράνομη και η λειτουργία των τρένων………………

  14. Στο ΟΡΑΜΑ και στην ΙΩΑΝΝΑ επιτέλους η ομάδα δουλεύει δεν υπολογίζει δεν φοβάται το Κυριτσισταν Της καταστροφης

  15. Η ΡΟΥΦΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.ΠΙΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΣ.

  16. Δεν μετάνιωσα ούτε στιγμή που ειμαι κοντά σου!!!Παμε δυνατά να φύγουν οι άσχετοι κακοί εκδικητικοί άνθρωποι και πρώτος ο Κυριτσης !!!

  17. Ο Κυριτσης παντα τα συμφεροντα υπηρετουσε.Με τον κακο Καισερλη μονο τα δημοτικα τρενα είχαμε,Με τον καλο Κυριτση 10 τρενα και ερχονται και αλλα τοσα….και όλα παρανομα.τρια χρονια μετα θυμηθηκαν τις αφετηρίες.

  18. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ.ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΟ ΜΕΛΙ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΜΑΖΙ.ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Η ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΚΥΡΙΤΣΗ ΠΟΥ ΔΙΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.ΑΣ ΦΑΝΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΥΣ.ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.

  19. καποιος πρεπει να πει στην κ Ρουφα οτι σε 3 χρονια στα ταμεια του Δημου θα μπουν 540.000 ευρω απο την εκμισθωση των τρενων ποσο που δεν θα μπορουσε σε καμια περιπτωση ο δημος να βγαλει. Σε αντιθεση με ……… που τοσα χρονια δουλευε εις βαρος του δημου χωρις να δινει ουτε ευρω.Και φυσικα εκανε οτι ηθελε. Μηπως εχετε και εσεις μερος ευθυνης σε ολο αυτο???

    • ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΜΕ???

  20. ψαξτε στην μαρινα.Γινετε το ελα να δεις…. με βαρεα ενσημα… 6 ωρες αντι για 8,… όποτε θέλουν έρχονται φεύγουν….Αυτα οι διοικουντες της μαρινας τα γνωριζουν,και κανουν τους παλαβους.ξευτιλα.Ιωαννα ψαξτο.

  21. κυριτση να θυμασαι.οι συνεργατικες ηταν η πανωλεθρια του καισερλη.

    τα τρενα θα ειναι η πανωλεθρια του κυριτση.καταντησες χειροτερος απο τον καισερλη.οπου εχει μελι.θα σε μηδενισουμε.αυτο να το θυμασαι.κριμα που σε ψηφισαμε.

  22. H XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΕΡΙ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ – ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα πολιτικό κίνημα με ξεκάθαρες θέσεις, Ιδεολογία και έναν Κώδικα Αξιών που δεν συναντάται στα κόμματα του κατεστημένου, στα οποία κυριαρχεί η αναξιοκρατία, ο παρασιτισμός και η ιδιοτέλεια. Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ απευθύνει πρόσκληση σε συγκεκριμένα πρόσωπα ή «συμμετέχει σε διεργασίες για την δημιουργία νέου σχήματος».
    Το Κίνημά μας διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα αυτά, που όμως εξακολουθούν να αφήνουν πίσω τους, τον απόηχο ανύπαρκτων παρασκηνιακών επαφών.
    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/summachia-me-ton-lao-kai-ochi-me-to-katesthmeno#ixzz4WlldBf8z

  23. ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΚΕ: ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΙΩΞΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!

    ένα μικρό απόσπασμα από τις ερωτήσεις που έκανε ο συνήγορος του Νίκου Μιχαλολιάκου, ποινικολόγος Τάκης Μιχαλόλιας:
    Μιχ: Κύριε μάρτυς μπορείτε να μας πείτε το κατώτατο ημερομίσθιο το προβλεπόμενο από το νόμο είναι το ίδιο σήμερα σε σχέση με πριν την κρίση;
    Σημ: Δεν είναι το ίδιο.
    Μιχ: Έχει καμιά συμμετοχή η Χρυσή Αυγή σ’ αυτή την κάθοδο του ημερομισθίου;
    Σημ: Κατά την άποψή μου ναι.
    Μιχ: Έτσι, για να καταλάβει το δικαστήριο την «αντικειμενικότητά» σας.
    Σημ: Πολιτικά δεν στάθηκε απέναντι ποτέ, πέρα από κάποιες ανακοινώσεις για τα μάτια του κόσμου.
    Μιχ: Ναι, αλλά άλλοι τα υπογράφουν. Η Χρυσή Αυγή είναι εναντίον του Μνημονίου.
    Σημ: Ναι καλά, κι εγώ μπορώ να λέω ότι είμαι πιλότος.
    Μιχ.: Η ειρωνεία σας είναι αναντίστοιχος με τη σοβαρότητά σας.
    Με απλά λόγια, ο μάρτυρας ήταν πολύ ειρωνικός και καθόλου σοβαρός! Με τέτοιες καταθέσεις νομίζουν ότι μπορούν να στηρίξουν ένα σαθρό κατηγορητήριο.
    Η επόμενη συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στο Εφετείο Αθηνών

    http://diki-xa.blogspot.gr/

  24. ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΣΕΝΑ ΜΑΖΙ,ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑΑ ΣΤΟΝ ΣΟΥΡΑΑΑΑΑΑ.

  25. ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΕΣ ΤΙ ΡΟΥΦΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΡΤΗΝ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΚΩΣ ΕΜΑΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΣ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙ ΡΟΥΦΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ..ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ…

    • ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΡΩΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΠΡΟΣ Τ0 ΠΑΡΟΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ Η ΡΟΥΦΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΗ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

  26. ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΦΙΛΕ ΘΕΣ ΠΡΩΤΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΥ ΤΙ ΡΟΥΦΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ..
    ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΗ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΛΛΑ ΗΣΟΥΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ??ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ…

  27. θεωρω κατπτυστο να επιτρεπετε σχολια που ειναι ρατσιστικου χαραχτηρα. Οπως αυτά που γινονται για την κα Ρουφα αλλα και την κα Σβύνου. Η κα Ρόυφα ειναι μια σημαντικη πολιτικη προσωπικοτητα. κριτικη μπορει να της ασκητε για αυτα που λεει και οχι για τα μαλλια της η αν ειναι ψηλη η κοντη η για τα ρουχα που φορα. Νομιζω κυριε Κιαρη οτι μπορειτε να βοηθησετε να μεινουμε στην ουσια.

  28. και να φανταστειs οτι δεν εχουν παρει ειδηση ακομα οι εστιατορεs οτι κατα καποιο τροπο για την αναδουλεια φταινε και τα τρενακια που δεν αφηνουν τον κοσμο να σολαγιασει . αν η οικογενεια εχει να διαλεξει μετεξυ τρενακιου η’ καφε η’ φαγητου δεν το συζηταμε θα διαλεξει το τρενακι τα αλλα ολα τα βρισκει και τζαπα . ετσι κιαλλιωs τα οικονομοικα τουs δεν τουs επιτρεπουν και πολλα πολλα .

  29. να φανταστήτε ότι δεν την πήγαινα καθόλου και δεν την ψήφισα ποτέ,

    Aυτή η γυναίκα δεν είναι απλά έξυπνη. Έχει δύναμη και τρόπο που πείθει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ