Δήμαρχος Κω: Συνάντηση με Πρόεδρο Βουλής Ν. Βούτση-Προγραμματισμός εκδηλώσεων Έτους Δωδ/σου (Pics)

29
1120

῾῾ Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Βούτση για τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων του Έτους Δωδεκανήσου῾῾

Συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής κ. Νίκου Βούτση ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Αντιπρόεδροι της Βουλής κ.κ. Τάσος Κουράκης και Δημήτρης Κρεμαστινός, o Υφυπουργούς Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νεκτάριος Σαντορινιός, οι Βουλευτές κ.κ. Δημήτρης Γάκης, Ηλίας Καματερός και Μάνος Κόνσολας, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, οι Δήμαρχοι Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, Καρπάθου κ. Λάμπρος Ηλίας καθώς επίσης και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Δωδεκανησιακών Σωματείων κ. Γιάννης Φραγκούλης.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

29 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ο δήμαρχος Κω συμμετείχε στη συνάντηση, τον προσκάλεσαν δεν προσκάλεσε αυτός. Έλεος πια με την ανυπαρξία σας, οικειοποιήστε τα έλεγα των άλλων

  1. Από την πρόσφατη εκπομπή του (κάποτε ουδέτερου προς την ΧΑ) Μυλωνάκη στο Αρτ και την αντιμετώπιση που είχαν οι εκπρόσωποι από τους δημοσιογράφους, καταλαβαίνουμε πλέον ότι το μόνο κανάλι που ήταν φιλόξενο προς το εθνικιστικό κίνημα δουλεύει ξεκάθαρα εναντίων του. Μέχρι και ο Καρατζαφέρης προσπάθησε να προσποιηθεί ότι θέλει να βοηθήσει, αλλά η προπαγάνδα τους ήταν φανερότατη. Αυτά τα ψέματα μαζί με την εισβολή στο Εφετείο κατά την διάρκεια της δίκης βλέπουμε μια “πρώτη φορά αριστερή” κυβέρνηση και τα παρακρατικά τους τσιράκια σε πανικό. Λόγου του ότι πάνε αυτές τις μέρες, στα τέσσερα, στα αφεντικά τους πρέπει κάπου να ξεσπάσουν.
    Μετά έχουμε ξεπεσμένες ηθοποιούς σαν την Συνατσάκη να βγαίνει και να διαδίδει την προπαγάνδα της στα πρότυπα των πουλημένων συναδέλφων της στην Αμερική, λέγοντας μας για χιλιοστή φορά ότι πρέπει να δεχτούμε τα προσφυγόπουλα.

  2. Θα της έλεγα να πάει να δει σε τι κατάσταση είναι το κέντρο της Αθήνας και όλοι αυτοί που μας έχουν κουβαληθεί και κάνουν όλη μέρα βόλτες στην Ομόνοια, πριν τσεπώσει τα χρήματα που την πλήρωσαν για να βγει να πει αυτά τα ψέματα. Τώρα που θα μας οργανώνουν και οι Rothschild, έχουν να φάνε καλά όλοι οι δήθεν καλλιτέχνες που βοηθάνε επί δεκαετίες για την αποδόμηση της ελληνικής κοινωνίας.
    Στην Νέα Υόρκη, ο Shia LaBeouf (από τα Τρανφόρμερς) έστησε μια κάμερα έξω από ένα μουσείο και μαζί με κάτι άλλα “στερημένα παιδάκια” διαμαρτυρήθηκαν εναντίων του Τραμπ με το σύνθημα “he will not divide us” (δεν θα μας χωρίσει). Μάλλον ήταν τόσο καλά «φίλοι» με κανέναν τύπου Σόρος, που το πήγε ένα βήμα παραπέρα και “διαδήλωσε” τόσο φανατικά, που τον συλλάβανε για επίθεση σε έναν αντίθετο από αυτόν. Μην ξαφνιαστείτε, αν σε λίγες μέρες, δούμε κάνα Φουρθιώτη στο Σύνταγμα να κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα.

  3. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΛΕΠΕΝ; 1

    Το παρακάτω δημοσίευμα προέρχεται από τη φυλλάδα των Ιών και αφορά την… τρεμούλα που νιώθουν οι διεθνείς τοκογλύφοι («επενδυτές», σύμφωνα με τους αριστεριστές Ιούς…) για το ενδεχόμενο νίκης της Λεπέν στις προσεχείς προεδρικές εκλογές της Γαλλίας:
    «Στα πρόθυρα του νευρικού κλονισμού οδηγεί την παγκόσμια επενδυτική κοινότητα το ενδεχόμενο να κερδίσει τις επικείμενες εκλογές στη Γαλλία το Εθνικό Μέτωπο της Ζαν Μαρίν Λεπέν. Ενώ οι δημοσκοπήσεις φέρνουν για την ώρα δεύτερη τη Λεπέν, αρκετοί επενδυτές -βλέποντας τα σκάνδαλα να ταλανίζουν τους δύο βασικούς αντιπάλους της, Φρανσουά Φιγιόν και Εμανουέλ Μακρόν- έχουν αρχίσει να αποτιμούν το ενδεχόμενο νίκης του Εθνικού Μετώπου (FN) στις εκλογές του Μαΐου. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διεθνών οίκων αξιολόγησης, θα μπορούσε να οδηγήσει στο μεγαλύτερο χρεοστάσιο της Ιστορίας.

  4. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΛΕΠΕΝ; 2

    Οι εκτιμήσεις τους βασίζονται στις επανειλημμένες δηλώσεις αξιωματούχων του Εθνικού Μετώπου ότι αν νικήσουν θα μετατρέψουν το 80% του, ύψους 2,1 τρισ. ευρώ, δημόσιου χρέους της Γαλλίας σε εθνικό νόμισμα, πιθανόν ένα νέο γαλλικό φράγκο… Αν συμβεί κάτι τέτοιο, προειδοποιούν οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης, τότε θα έχουμε τη μεγαλύτερη αθέτηση πληρωμής κρατικού χρέους στην Ιστορία, περίπου δεκαπλάσια από αυτήν που προκάλεσε η αναδιάρθρωση του ελληνικού δημόσιου χρέους το 2012 (PSI). Το γεγονός αυτό, τονίζουν, θα μπορούσε από μόνο του να οδηγήσει στην κατάρρευση του ευρώ και να προκαλέσει χάος στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα…».

    Κι αν τρέμουν τόσο πολύ την σχετικά πολύ μετριοπαθή Λεπέν οι διεθνείς δεσμώτες των λαών, φανταστείτε τι θα κάνουν μόλις θα βρίσκεται η Χρυσή Αυγή στα πρόθυρα της εξουσίας!

  5. ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ (ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΦΥΛΑΚΩΝ) ΝΑ ΤΕΘΕΙ Η ΚΛΕΦΤΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΕ ΤΗ ΧΩΡΑ!

    Ήταν αδύνατον να λείπει η κλεφτουριά του ΠΑΣΟΚ, από την… χορωδία του κατ’ ευφημισμόν λεγόμενου «συνταγματικού τόξου», κατά της Χρυσής Αυγής, για τα χθεσινά επεισόδια που προκάλεσαν παρακρατικοί αριστεριστές στο Εφετείο.Έτσι, με ανακοίνωσή του το κόμμα αυτών των κλεφταράδων που ρήμαξαν τη χώρα, καλεί σε κοινή δράση κατά του κοινού εχθρού τους κλεφταράδες και των υπολοίπων εγκληματικών συμμοριών.Κι ήταν αδύνατον να λείπει η κλεφτοπασοκαρία από την κάλυψη της παρακρατικής αλητείας, διότι αυτή ήταν η μάνα της! Διότι βεβαίως, το μαρξιστικό παρακράτος δεν είναι γέννημα του μέχρι πριν από λίγα χρόνια μικρού κι ασήμαντου ΣΥΡΙΖΑ, αλλά του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, από το 1974! Απλώς, ο ΣΥΡΙΖΑ… κληρονόμησε αυτό το άθλιο παρακράτος, από την πραγματική «πρώτη φορά αριστερά» του κόμματος των κλεφτών και των απατεώνων!
    Και χρέος του αυριανού Εθνικού Κράτους, είναι να τεθεί εκτός νόμου (και εντός φυλακών…) από το πρώτο κιόλας 24ωρο η συμμορία της κλεφτοπασοκαρίας! Αφού πρώτα επιστρέψουν τα κλεμμένα μέχρι τελευταίας δεκάρας…

    • ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΕΙΣΑΙ ΝΑΝΟΣ.ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ 15 ΧΙΛ ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΕΝΩ Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ…ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΡΕΦΕΝΕ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝΑΛΙΑ…ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟΚΟΤΕΣ…….

  6. Εσύ πάντως που λες τη λέξη ΠΑΣΟΚ,βρομίζεις με μπόχα και το φόρουμ ολόκληρο.Πες οτιδήποτε άλλο,αλλά όχι τη δυσοσμία Ελληνικού Οικονομικού κρεματορίου..Ξεχνάς Μαντέλη,Τσοχατζόπουλο,Βενιζέλο κ ΣΙΑ??πΌΣΑ ΧΡΩΣΤΆΕΙ ΤΟ ΚΌΜΜΑ ΣΟΥ στις τράπεζες?Αν πιεις από ένα μπουκάλι ενός λίτρου τα 790 ml,και εγώ το υπόλοιπο,μπορείς να πεις,ότι το ήπιαμε μαζί?Όχι βέβαια,γιατί οι αριθμοί μιλάνε ,έχουν έννοιες,δεν είναι αφηρημένα στοιχεία.Είναι μονάδες μέτρησης!!!και βάλτο στο μυαλό σου!!!

  7. ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΛΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΛΕΥΤΗ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ….Ο ΨΕΥΤΗΣ

  8. η χρυση αυγη δεν εχει σχεση με πολιτικαντηδες του δημοκρατικου κλεπτοκρατικου ληστρικου τοξου.

    η χρυση αυγη εχει καθαρες θεσεις για την λαθρομεταναστευση.οι δημαρχοι εξαπατουν τους δημοτες.

  9. Η αριστερά, η μασονοδεξιά, οι καναλάρχες, οι μεγαλοεκδότες και εργολάβοι του δημοσίου, οι τραπεζίτες, ΟΛΟΙ δηλαδή οι υπεύθυνοι της δυστυχίας του Λαού μας, καλούν τους Έλληνες να θέσουν τη Χρυσή Αυγή στο κοινωνικό περιθώριο. Έπρεπε να το σκεφτούν πριν οι ίδιοι θέσουν τη συντριπτική πλειοψηφία του Λαού μας στο κοινωνικό περιθώριο. Έσκαψαν το λάκκο τους και θα τιμωρηθούν καθώς η Χρυσή Αυγή ηγείται και οδηγεί όλους εκείνους τους Έλληνες τους οποίους το σύστημα της διαπλοκής, της μίζας και της φαυλότητας έθεσε αλαζονικά και εκδικητικά στο περιθώριο. Ηγείται και οδηγεί, με δυο μονάχα Σημαίες στην πρωτοπορία του Πολιτικού της Αγώνα:
    Την Γαλανόλευκη της Εθνικής μας Ελευθερίας και την Πορφυρή με το Μαίανδρο της Κοινωνικής Δικαιοσύνης!
    Το ληστρικο κλεπτοκρατικο τοξο τελειωσε, Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

  10. Ποιοι είναι αυτοί που τόλμησαν να εκφέρουν άποψη για το νόμο περί ευθύνης υπουργών; Ποιοι είναι αυτοί που «ξεδιάντροπα» κουνάν το δάκτυλο ενάντια στο «σεβάσμιο συνταγματικό τόξο»; Είναι αυτοί που κοιτάν ευθεία στα μάτια τον Ελληνικό λαό και του βροντοφωνάζουν να ξυπνήσει από τη λήθη της προπαγάνδας που μαίνεται πάνω από σαράντα χρόνια στην Πατρίδα μας. Είναι αυτοί που θέλουν να επαναφέρουν τη Χώρα μας εκεί που της αξίζει. Είναι αυτοί που δεν λογαριάζουν φήμη και προσωπικά οφέλη και πέφτουν και μες τη φωτιά αν χρειαστεί για το καλό του Έθνους. Είναι η Χρυσή Αυγή που έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία στον «καταγάλανο» πολιτικό καιροσκοπισμό, είναι αυτή που τάραξε εκ βάθρων το σάπιο πολιτικό κατεστημένο και θα συνεχίζει να ταράζει όσα βίντεο και όσες άρσεις ασυλίας και όσες φρούδες κατηγορίες της προσάψουν.

  11. Κοντεύουμε πέντε χρόνια ανελέητου κυνηγητού από τους πολιτικάντηδες του συστήματος. Τι φωτογραφίες έδειξαν, τι βίντεο αναπαράχθηκαν, και τι δεν έκαναν για να μας σταματήσουν να λέμε την αλήθεια. Αλλά η αλήθεια, όσες προσπάθειες και αν κάνουν δεν κρύβεται. Η αλήθεια έχει πάντα το άξιο και το δίκαιο με το μέρος της. Ουδείς από τους λεγάμενους πολιτικάντηδες κατάλαβε ότι με τα ψέματα και τις συκοφαντίες δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις την καθάρια και στεντόρεια φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών. Ουδείς εξ’ αυτών κατάλαβε, πέντε συναπτά έτη μέχρι σήμερα, ότι όλο αυτό το σκηνικό θα τους γυρίσει μπούμερανγκ, όπως και έγινε. Μέρα τη μέρα καταρρίπτονται οι κατηγορίες περί εγκληματικής οργανώσεως, μέρα τη μέρα όλο και περισσότεροι Έλληνες πλαισιώνουν τις τάξεις της Χρυσής Αυγής, μέρα τη μέρα η σάπια πολιτική καθεστηκυία υποβαθμίζεται όλο και περισσότερο στα μάτια των Ελλήνων. Και γι’ αυτό εξάλλου, ευκαιρίας δοθείσης, βγήκε και το επαίσχυντο βίντεο στη δημοσιότητα. Ας βγάλουν όσα βίντεο θέλουν. Εμείς είμαστε ΕΔΩ και δεν το κουνάμε ρούπι. Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους!

  12. Σε διατεταγμένη υπηρεσία οι φυλλάδες της παραπληροφόρησης: Τα επεισόδια τα έκαναν οι... Χρυσαυγίτες! 1

    Στην συνηθισμένη τους τακτική επιδόθηκαν οι πληρωμένες γραφίδες του συστήματος, μετατρέποντας για ακόμη μια φορά το άσπρο σε μαύρο. Το σύνολο του Τύπου περιέχει σήμερα «αντικειμενικά» ρεπορτάζ για τα πρωτοφανή επεισόδια που εκτυλίχτηκαν χθες στο Εφετείο, όπου διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής.
    Με μια ενορχηστρωμένη εκστρατεία λάσπης και παραπληροφόρησης οι… έγκυροι δημοσιογράφοι κάνουν λόγο για συμπλοκή, αντεγκλήσεις, ρίψεις αντικειμένων, λεκτικές επιθέσεις, προκλήσεις, επεισόδια ανάμεσα σε Χρυσαυγίτες και «αντιφασίστες» κτλ.
    Βέβαια, αυτό που επιχειρούν να κρύψουν επιμελώς και θέλουν σκοπίμως να εμπλέξουν μέσα στον βόθρο της παραπληροφόρησης και του «αντιφασισμού» είναι ότι ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ έγιναν από τους παρακρατικούς της αριστεράς.

  13. Σε διατεταγμένη υπηρεσία οι φυλλάδες της παραπληροφόρησης: Τα επεισόδια τα έκαναν οι... Χρυσαυγίτες! 2

    Τα μίσθαρνα όργανα του ψέματος και της συκοφαντίας έχουν μάλλον πρόβλημα όρασης και ακοής, καθώς δεν άκουσαν τα εμετικά συνθήματα για «φασίστες» και «κρεμάλες» ούτε και την περιύβριση των νεκρών Συναγωνιστών, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.
    Δεν άκουσαν τον μάρτυρα Ruben Sanz Rodriguez, ο οποίος απαίτησε να εισβάλλουν όλοι οι αναρχικοί σύντροφοί του στην δικαστική αίθουσα. Δεν άκουσαν τις βρισιές, τις προκλήσεις και τα συνθήματα του αναρχοαριστερού συρφετού μέσα στο δικαστήριο κατά της Χρυσής Αυγής.
    Επιπλέον, δεν είδαν τα τσιράκια του αριστερού παρακράτους να πετούν φωτοβολίδα, να ρίχνουν μπουκάλια, να γρονθοκοπούν αστυνομικούς, να ξηλώνουν ξύλα και να αδειάζουν πυροσβεστήρα μέσα στο Εφετείο! Αυτά δεν τα είδαν, γιατί τα επεισόδια… έγιναν από τους Χρυσαυγίτες!
    Όμορφα και περίτεχνα τα ψέματά σας προπαγανδιστές του συστήματος, αλλά κανείς δεν σας πιστεύει! Σύντομα η αλήθεια θα λάμψει και μετά θα ψάχνετε πάλι τρόπους να παραποιήσετε την πραγματικότητα.

  14. Η Ουγγαρία είναι ανοιχτή μόνο για τους εχθρούς της παγκοσμιοποίησης! 1

    Σε μια πρωτοποριακή κίνηση προχώρησε ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν, ο οποίος δήλωσε πως τα σύνορα της χώρας του θα ανοίξουν, όχι για εκείνους που επιθυμεί η παγκοσμιοποίηση αλλά για τους δυτικοευρωπαίους που βιώνουν στις πατρίδες τους τις δραματικές συνέπειες της παγκοσμιοποίησης!
    «Θα ανοίξουμε την αγκαλιά μας στους πραγματικούς πρόσφυγες, Γερμανούς, Γάλλους, Ιταλούς, σε τρομοκρατημένους πολιτικούς και δημοσιογράφους οι οποίοι θα βρουν στην Ουγγαρία την Ευρώπη που έχουν χάσει στις δικές τους Πατρίδες», τόνισε επευφημούμενος από τους συμπατριώτες του, συμπληρώνοντας με έμφαση πως οι ελίτ που προωθούν την παγκοσμιοποίηση επιχειρούν να εξαφανίσουν τη δημοκρατία του διαλόγου με την «δημοκρατία της πολιτικής ορθότητας», μια «πολιτική ορθότητα» που επιβάλλεται όχι από εκλεγμένες από το λαό κυβερνήσεις αλλά από τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης, υπερεθνικούς οργανισμούς και μη εκλεγμένα διεθνή δίκτυα.

  15. Η Ουγγαρία είναι ανοιχτή μόνο για τους εχθρούς της παγκοσμιοποίησης! 2

    Η ολοένα και αυξανόμενη αντίσταση των λαών σε αυτή τη μεθόδευση, καθιστά αναπόφευκτη την πορεία σύγκρουσης με την πολιτική της Ε.Ε., σύγκρουση η οποία θα ενταθεί το 2017, όπως προέβλεψε ο Ούγγρος πρωθυπουργός.
    Καθίσταται σαφές ότι τόσο σε διεθνές όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ένας άνεμος αλλαγής σαρώνει τα πάντα.
    Χάρη στη Χρυσή Αυγή, η Ελλάδα δεν παρίσταται ως θλιβερός παρίας του Νέου Κόσμου που ανατέλλει, αλλά ως πρωταγωνιστής της οικοδόμησης της νέας Ευρώπης των Λαών και των Πατρίδων!

  16. Οι υποτακτικοί της γερμανικής ολιγαρχίας που ξεπουλάνε την Ελλάδα συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή και ονειρεύονται προβοκάτσιες

    «Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα». Αυτό το γνωμικό το είχε πει ο Καρλ Μαρξ, ο ιδεολογικός «πατερούλης» των πάσης φύσης μαρξιστών, αναρχοκομμουνιστών, άπλυτων κλπ. στην Ελλάδα. Όπως είναι η κυβερνητική «εφημερίδα των συντακτών», που χθες επανέλαβε σαν φάρσα ή σαν ξαναζεσταμένο φαΐ κάτι από το παρελθόν. Σαν να είμαστε στο 2013 και τις γνωστές διώξεις κατά των Ελλήνων Εθνικιστών, είχαμε πάλι τα γνωστά περί «ναζί», «σβάστικες» κλπ. Μιλάνε για «τρίτο ράιχ» και για «ες ες», ναι αλλά ποιοι; Αυτοί που έχουνε χρηματοδοτηθεί ΕΠΙΣΗΜΑ από την Μέρκελ και το μνημονιακό σύγχρονο γερμανικό κράτος!
    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/eleutherh-wra1#ixzz4Ym9XDac8

  17. 8000000 ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΕΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ Η ΜΑΙΜΟΥ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ.ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 16 ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ.ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ