ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ «Με τη δύναμη της θέλησης…» Υπέροχες οι ζωγραφιές των παιδιών – Η επιλογή για την αφίσα του FINAL 4 μπάσκετ με αμαξίδιο 16-19 Ιουνίου στην Κω

0
2171

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Συνεδρίασε σήμερα η Οργανωτική Επιτροπή του «Final Four Καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο», που θα διεξαχθεί στην Κω στις 16,17,18 Ιουνίου 2017 με την συμμετοχή του Επάρχου Γ. Χαλκιδιού, της Αντιπροέδρου του ΔΟΠΑΒΣ Ε. Χατζηχριστοφή, της Εντεταλμένης Περιφερειακής Συμβούλου για θέματα ηλεκτρονικής διοίκησης Ε. Νάκη, του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Π. Βρακίδη, του εκπροσώπου του ΣΕΠΕ Κω Γ. Τσιρπανλή και του εκπροσώπου του ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ Κω Α. Κυριάκη, υπό την προεδρία του Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής Βασίλη Χαδούλη.

Την συνάντηση απασχόλησαν θέματα οργανωτικής φύσεως καθώς εντός των ημερών αναμένεται η οριστικοποίηση και εκτύπωση του προγράμματος του τριημέρου (στην έναρξη θα είναι η Φιλαρμονική Κω, ενώ θα σταλεί πρόσκληση και στο Λύκειο Ελληνίδων Κω, σε μοντέρνο χορευτικό κλπ).

Επίσης υπάρχει η σκέψη πρόσκλησης μιας προσωπικότητας από το χώρο του μπάσκετ (αν όλα πάνε καλά και μπορεί να ‘ρθει, θα είναι ο Νίκος Γκάλης).

Τέλος, αφού εξετάστηκαν θέματα διαμονής και μετακινήσεων των φιλοξενουμένων αθλητών καθώς και των συνοδών τους, ενώ  έγινε και η αξιολόγηση των συμμετοχών από τον διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα τους αγώνες αυτούς.

Η ζωγραφιά που επελέγη από την επιτροπή ως η καλύτερη (η οποία ήταν η πιο μίνιμαλ σε σχέση με τις υπόλοιπες που ήταν περισσότερο κλασικές- φωτο), θα χρησιμοποιηθεί ως θέμα για την εκτύπωση των αφισών και των προσκλήσεων των αγώνων.

Ειδικότερα με ζωγραφιές συμμετείχαν οι (μας της παρουσιάζει στο ΒΙΝΤΕΟ και ο Πρόεδρος Βασίλης Χαδούλης):

  1. Ζαφείρα Παναγιώτου  από το Γυμνάσιο Αντιμάχειας (η ζωγραφιά της οποίας επελέγη για την αφίσα)

2. Εμμανουέλα Αγραφιώτη από το Γυμνάσιο Ζηπαρίου ( η οποία περνούσε και μήνυμα «με τη δύναμη της θέλησης, όλοι  μπορούμε να τα καταφέρουμε»)

3. Ευγενία Γιάννου από το Γυμνάσιο Αντιμάχειας

4. Γιώργος Γκουντελίτσας από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κω

5. Στεργία Δρόσου από το Δημοτικό σχολείο Πυλίου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ