Δήμος Κω: Μεγάλη προβολή της Κω από τη διοργάνωση του Φεστιβάλ Τουρκικού Κινηματογράφου – Καθοριστική η συμβολή φορέων και τοπικών επιχειρήσεων – Ευχαριστήριο

0
1951

ΘΕΜΑ : ‘’ Μεγάλη προβολή της Κω από τη διοργάνωση του Φεστιβάλ Τουρκικού  Κινηματογράφου – Καθοριστική η συμβολή φορέων και τοπικών επιχειρήσεων’’.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο, η εβδομάδα του  Φεστιβάλ Τουρκικού κινηματογράφου στην Κω, που διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Πολιτισμού & κινηματογράφων του Δήμου Νέας Αλικαρνασσού (Bodrum), σε συνεργασία με τον Δήμο της Κω.
Η συγκεκριμένη δράση, έτυχε μεγάλης προβολής στη γείτονα χώρα, λόγω και της παρουσίας γνωστών Τούρκων καλλιτεχνών και παραγόντων  της Τούρκικης βιομηχανίας κινηματογράφου στο νησί μας αλλά και της παρουσίας 15 δημοσιογράφων, εκ των οποίων οι 4 εκπροσωπούσαν κανάλια μεγάλης εμβέλειας όπως το TRT, το STAR κ.α.
Σημαντική και πολύτιμη ήταν η συμβολή των τοπικών παραγόντων στην επιτυχή  διοργάνωση του Φεστιβάλ, που θα έχει θετικά αποτελέσματα για τον τουρισμό του νησιού μας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον θερινό κινηματογράφο «ΟΡΦΕΑ» για την παραχώρηση του χώρου, τον μουσικό κ. Ν. Γκαναβούρα, το ξενοδοχείο «Kypriotis village”, το ξενοδοχείο Aqua Blu για την διάθεση δωματίων, το εστιατόριο «Barbouni» για την διάθεση γεύματος στους επίσημους την κα Μ. Τριανταφυλλοπούλου, τον κ. Β. Χατζηεμμανουήλ, τον κ. Ν. Μωρέ, τον κ. Ζ. Παπακωνσταντίνου, τον κ. Σ. Χατζηνικολάου και την εταιρεία «Σκευοφύλακας-Ζερβός Ο.Ε.» για την δωρεάν διάθεση κρασιών, την εταιρεία “Natur Γαλαθρής” και τον κ. I. Tριτσάρη για την δωρεάν διάθεση νερών & αναψυκτικών, τον κ. Π. Γιάννου για την δωρεάν διάθεση τυριών, την εταιρεία «Αlaska» για την διάθεση πάγου, το αρτοποιείο «Γιαννιώτικο», το ζαχαροπλαστείο του κ. Γ. Μαίρη και το ζαχαροπλαστείο «η Παράδοση» για την δωρεάν διάθεση εδεσμάτων καθώς και τον Σύνδεσμο Ταξί και τα γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων «Moto Club» και «Avance car rental» για τις μετακινήσεις τους.
Η Κως προχωρά μπροστά με έργα. Με τη συνεργασία του Δήμου και όλων των τοπικών παραγόντων, προβάλλουμε την καλύτερη εικόνα και το πιο όμορφο πρόσωπο της Κω.’’

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

 

Πολιτισμός και Τουρισμός προχωρούν χέρι-χέρι στην Κω-Εβδομάδα Τουρκικού Κινηματογράφου στο νησί.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ