ΣΕΠΕ ΚΩ: Δεν είναι δυνατόν ο δήμος να πιέζει για παράταση οφειλών προς το κράτος & να επιβάλλει προσαυξήσεις στα Δημοτικά Τέλη…

9
1450

 

Πολύ κακή εντύπωση έχει προκαλέσει στο σύνολο των επαγγελματιών που πήγαν να πληρώσουν τα δημοτικά τέλη σήμερα, μια μέρα μετά τη λήξη της προθεσμίας δηλαδή, η επιβολή προσαυξήσεων. Αυτή η καθαρά εισπρακτική λογική, μετά τα τελευταία δραματικά γεγονότα του σεισμού είναι επιεικώς απαράδεκτη. Ένα πλήθος συμπολιτών μας έπαθε τεράστιες ζημιές και η κίνηση στα καταστήματα επηρεάστηκε σημαντικά τόσο από τις επακόλουθες ακυρώσεις όσο και από το μούδιασμα του κόσμου.

Σε αυτήν την συγκυρία περιμένουμε από τον δήμο να κάνει τα αυτονόητα. Δεν είναι δυνατόν ο δήμος, από την μια, να διεκδικεί από το κράτος αποζημιώσεις και να πιέζει για παράταση στην χρονική διάρκεια της αποπληρωμής των υποχρεώσεων των πολιτών προς το κράτος και από την άλλη, σε ότι αφορά τις δικές του απαιτήσεις, να μην δίνει ούτε μία μέρα παράταση!

Καλούμε την υπεύθυνη αντιδήμαρχο των οικονομικών κ. Παπαχρήστου να επιληφθεί άμεσα του θέματος

Με εκτίμηση

Το ΔΣ του ΣΕΠΕΚΩ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. φατε κυριτση ρημαξε το νησι στους φορους αυξησεις δημοτικων τελων

    για να αγοραζει αγαλματα!!!!!!

  2. προς ΣΕΠΕ.φερτε την RYANAIR στην κω που εδιωξε ο απερχομενος κυριτσης.

    γιατι τωρα ο δημαρχος ασχολειτε να κλεισει το παρκιγκ της ζιας για να βαλει τρενακια!!

  3. Αυτοί που ποτέ δεν χτυπάνε αποδείξεις ζητάνε πλήρη απαλλαγή από φόρους και υποχρεώσεις...

    Δεν θέλουν να πληρώνουν τίποτα και με λίγα λόγια ζητάνε οι άλλοι πολίτες να πληρώνουν νερό και σκουπίδια των επιχειρήσεων τους.

    • καλά κάνουνε, όλοι οι φόροι χρηματοδοτούν το άθλιο σύστημα της δημοτικής υπαλληλίας. Να κάνει περικοπές η δημαρχάρα σου και να στείλει τους μισούς στα σπίτια τους

  4. 209 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα για στέγαση προσφύγων-μεταναστών σε διαμερίσματα!!!!!ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!

    Το πρόγραμμα ESTIA για την υποστήριξη των προσφύγων στην Ελλάδα μέσω της στέγασής τους σε διαμερίσματα και της παροχής προπληρωμένων καρτών, που χρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρουσίασαν οι Ευρωπαίοι Επίτροποι κύριος Χρήστος Στυλιανίδης, Δημήτριος Αβραμόπουλος και ο Υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.Μέσω αυτού του μηχανισμού, παροχής ειδικά ανθρωπιστικής βοήθειας, ανταποκριθήκαμε και συνεχίζουμε να ανταποκρινόμαστε στις πολυάριθμες ανάγκες με τα μέσα που μας παρέχονται. Έχουν διατεθεί μέχρι τώρα 400 εκατομμύρια» δήλωσε ο Επίτροπος Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων, Χρήστος Στυλιανίδης.euronews.com.ΞΥΠΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΦΑΝΦΑΡΑ ΑΕΡΟΛΟΓΕ.ΤΡΕΞΕ ΣΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ!!!!!ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΒΟΛΕΥΤΗ!!!!!!!!!!!

  5. ΜΑΝΙΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Η ΡΟΥΦΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΜΟΚΡΟΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ

  6. ΣΩΣΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ , ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ. ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ