Δήμος Κω: Σε πλήρη ετοιμότητα η δομή Πολιτικής Προστασίας – Ομαλά η μετασεισμική ακολουθία – Καμία ανησυχία

8
1830

ΘΕΜΑ : Σε πλήρη ετοιμότητα η δομή Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω.

Η δομή Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω εξακολουθεί να βρίσκεται σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας.

Μετά τη φυσιολογική μετασεισμική ακολουθία, σε κάθε μετασεισμό η δομή Πολιτικής Προστασίας κινείται άμεσα για την επίλυση και αντιμετώπιση κάθε προβλήματος που ενδέχεται να δημιουργηθεί.

Το ίδιο ισχύει για την Υπηρεσία Καθαριότητας αλλά και τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου που βρίσκονται με εντολή του Δημάρχου κ. Γιώργου Κυρίτση σε διαρκή ετοιμότητα.

Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους είναι ότι η μετασεισμική ακολουθία συνεχίζεται ομαλά, δε συντρέχει λόγος ανησυχίας, ενώ όλες οι υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ναι από ετοιμοτητα φουλλλλλλλλλλ τιποτα δεν δουλεψε στη Κω.1500 ατομα κοιμηθηκαν στο ασκληπειιο και αλλοι τοσοι στα παρκα της πολης και πολυς κοσμος στις παραλιες.ο μαραγκος ηταν καπου ασφαλης στην κεφαλο…..βρε αει από δω χαμου

    • χαχαχαχαχα οταν σβηνει η φωτια απο μονη της,και εχει καψει τα παντα

      τοτε βγαινει μπροστα και μας αραδιαζει οτι ολα πηγαν συμφωνα με το σχεδιο πυροπροστασιας.χιχιχιχιχιχιχι.Εχουμε μπλεξει ασχημα…Κανε τιποτα αλο εκτος απο τα τοπικα του δημου.Φανηκες πολυ λιγος.

  2. Εάν έχετε κάποια επίσημη ενημέρωση απο κάποια αρχή να αναφέρετε και την πηγή που λέει ότι η μετασεισμική ακολουθία εξελίςσεται ομαλά αλλιώς είστε για γέλια εάν νομίζετε ότι γίνατε και ειδικοί σεισμολόγοι και μπορείτε να αξιολογείται την σεισμική δραστηριότητα .

  3. και απλως το ανακοινωνει ο δημος.Εχεις καταλαβει και εσυ,οπως και οι υπολοιποι οτι ο κοσμος σας βαρεθηκε,και απλα φοβασαι το ρεζιλικι που θα φας.Να γιατι δεν βαζεις το ονομα σου.Υπομονη μεχρι να παρετε δρομο απο τον δημο.

  4. ΠΑΛΙΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΠΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ,ΣΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ.

    ΑΠΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΞΕΥΤ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.ΜΟΝΟ ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,ΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ,ΤΣΑΦ-ΤΣΟΥΦ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΑ.ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΡΑΓΚΕ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΕΓΗΓΕΙΣΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ.ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΟΛΚΛΗΡΟ.ΠΟΥ ΝΑΤΑΝ ΜΑΥΡΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ.ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ.ΑΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ