Το Aqua Blu Boutique Hotel + Spa στα 20 καλύτερα ξενοδοχεία σε Ελλάδα και Τουρκία!

0
261

 

Το ξενοδοχείο Aqua Blu Boutique Hotel + Spa ψηφίστηκε ως ένα από τα 20 καλύτερα ξενοδοχεία σε Ελλάδα και Τουρκία, από τους ανάγνωστες του παγκοσμίου φήμης, πολυτελούς ταξιδιωτικού περιοδικού Condé Nast Traveler.

Η εξέχουσα αυτή διάκριση του Aqua Blu Boutique Hotel + Spa στα Condé Nast Travelers 2016 ReadersChoice Awards, όχι μόνο αντανακλά με τον καλύτερο τρόπο την πολυτέλεια και τις πεντάστερες υπηρεσίες του, αλλά επιπλέον επισφραγίζει την αναγνώριση του ως κορυφαίου ξενοδοχείου από τους ίδιους τους φιλοξενούμενούς του.

Τα φετινά βραβεία του καλύτερου και πιο έγκυρου πολυτελούς ταξιδιωτικού περιοδικού Condé Nast Traveler, διαμορφώθηκαν κατόπιν ψηφοφορίας από περισσότερους από 300.000 αναγνώστες, οι οποίοι ανέδειξαν με την ψήφο τους «τους καλύτερους των καλύτερων» της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας.

Σημειώνεται ότι η εντυπωσιακή αυτή βράβευση έρχεται μετά από δύο ακόμα σημαντικές διακρίσεις του ξενοδοχείου Aqua Blu για φέτος, από τα World Luxury Spa Awards 2016 και τα TripAdvisor TravelersChoice Awards 2016, κάνοντας γι’ ακόμα μια φορά ιδιαίτερα υπερήφανη ολόκληρη την ομάδα του ξενοδοχείου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ