Όμιλος Ξενοδοχείων Κυπριώτη: Συμπαράσταση στους κατοίκους της Αττικής | Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

1
646

O Όμιλος Ξενοδοχείων Κυπριώτη στην Κω, στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης και συνεισφοράς, συμπαραστέκεται στους κατοίκους της Αττικής που υποφέρουν μετά τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Με πρωτοβουλία της Διοίκησης και συνεισφορά όλου του προσωπικού του Ομίλου, συγκεντρώθηκαν είδη ένδυσης και υπόδυσης. Επιπρόσθετα, στα πλαίσια των ανακοινώσεων των αρμόδιων φορέων ότι οι ανάγκες σε τρόφιμα και φάρμακα έχουν καλυφθεί, συγκεντρώθηκαν λειτουργικά είδη πρώτης ανάγκης, όπως φακοί και μπαταρίες, με σκοπό την ανακούφιση των πληγέντων καθώς και εργαλεία για την έναρξη της αποκατάστασης των ζημιών.

Ακόμη, πραγματοποιήθηκε αιμοδόσια σε συνεργασία με το νοσοκομείο της Κω συνδράμοντας έτσι στην αντιμετώπιση των αναγκών σε αίμα για τους τραυματίες από την πυρκαγιά.

Ο Όμιλος με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλο το προσωπικό που συμμετείχε στις πρωτοβουλίες που ανέλαβε. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα πρέπει να απευθυνθούν και στη Φιλιππινέζικη κοινότητα Κω για την προσφορά της σε όλα τα επίπεδα.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μπράβο αλλά Την εταιρική κοινωνική ευθύνη του ομίλου κια άλλων μεγάλων ομίλων που δραστηριοποιούνται στο νησί δεν την βλέπουμε σε τοπικό επίπεδο δυστυχώς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.