Η RYANAIR ΑΚΥΡΩΣΕ ΜΕΧΡΙ 25% του προγράμματος ΠΤΗΣΕΩΝ από Ιταλία Από 17 Μαρτίου έως 8 Απριλίου

0
449

Η RYANAIR ΑΚΥΡΩΣΕ ΜΕΧΡΙ 25% του προγράμματος ΠΤΗΣΕΩΝ από Ιταλία
Από 17 Μαρτίου έως 8 Απριλίου

ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΘΗΚΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ EMAIL ΣΗΜΕΡΑ

Η Ryanair ανακοίνωσε σήμερα στους επιβάτες ότι μειώνει το πρόγραμμα πτήσεων μικρής διαδρομής (κυρίως προς και από την Ιταλία) έως και 25% για περίοδο 3 εβδομάδων από τις 17 Μαρτίου έως τις 8 Απριλίου, απαντώντας στο πρόγραμμα Covid- 19 Virus. Την περασμένη εβδομάδα, η Ryanair παρουσίασε σημαντική πτώση των κρατήσεων κατά το τέλος της περιόδου Μαρτίου / αρχές Απριλίου, λόγω εξάπλωσης του ιού Covid-19. Υπήρξε επίσης ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της μη προσέλευσης επιβατών στις πτήσεις, ιδιαίτερα από και εντός της Ιταλίας.

Η Ryanair δεν αναμένει ότι αυτές οι ακυρώσεις θα έχουν σημαντική επίδραση στην εξέλιξη του τρέχοντος έτους (τέλος Μαρτίου 2020), αλλά είναι πολύ νωρίς για να υποθέσουμε τι επιπτώσεις θα έχει η επιδημία Covid-19 στα κέρδη της χρήσης του τρέχοντος έτους. Η Ryanair θα συνεχίσει να παρακολουθεί προσεκτικά τις κρατήσεις και θα συνεχίσει να αυξάνει τα χρονοδιαγράμματα της για να ανταποκριθεί σε αυτή την αναπτυσσόμενη κατάσταση. Η Ryanair συνεργάζεται στενά με τις αρμόδιες αρχές και ακολουθεί όλες τις κατευθυντήριες γραμμές που παρέχονται από την ΠΟΥ και τον EASA για τη διασφάλιση της υγείας και της ευημερίας των ανθρώπων και των πελατών μας.

Μια καθημερινή συνάντηση της Covid-19 σε όλες τις περιοχές της αεροπορικής εταιρίας έχει ξεκινήσει από τις 24 Φεβρουαρίου και εστιάζει στη διατήρηση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας και της εξοικονόμησης κόστους για την αντιμετώπιση της τρέχουσας ύφεσης στις επιχειρήσεις που προκαλείται από τον ιό Covid-19.

Το κυλιόμενο πρόγραμμα μειώνεται καθώς τα μοτίβα κρατήσεων αλλάζουν
Κατανομή ετήσιας άδειας ή / και μη αμειβόμενης άδειας σε πιλότους και πληρώματα θαλάμου επιβατών
Η πρόσληψη, η προώθηση και η αμοιβή παγώνουν σε όλο το δίκτυο
Συνεργασία με τρίτους προμηθευτές για τη μείωση του κόστους

O CEO  της εταιρείας, Michael O’Leary δήλωσε:

Στόχος μας αυτή τη στιγμή είναι η ελαχιστοποίηση κάθε κινδύνου για τους ανθρώπους και τους επιβάτες μας. Παρόλο που είχαμε μεγάλη αύξηση κρατήσεων στις επόμενες δύο εβδομάδες, σημειώθηκε αξιοσημείωτη πτώση στις προσφορές για  τέλος Μαρτίου – αρχές Απριλίου. Έχει νόημα να περικόπτουμε επιλεκτικά το χρονοδιάγραμμά μας από και προς εκείνους τους αερολιμένες όπου οι ταξιδιώτες επηρεάστηκαν περισσότερο από την εστία του Covid-19.

Είναι η ώρα για ηρεμία. Θα κάνουμε λογικές περικοπές στα χρονοδιαγράμματα μας για τις επόμενες εβδομάδες για να αντικατοπτρίσουμε τις ασθενέστερες κρατήσεις και την αλλαγή των προτύπων ταξιδιού. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι πελάτες θα ενημερωθούν για τυχόν αλλαγές στο πρόγραμμα τουλάχιστον 14 ημέρες νωρίτερα. Ενώ το 80% των ατόμων που αντιμετωπίζουν το Covid-19 υποφέρουν μόνο από ήπια συμπτώματα, ο κίνδυνος μόλυνσης μπορεί να μειωθεί σημαντικά με το συχνό πλύσιμο των χεριών με σαπούνι και νερό.

Θα συνεχίσουμε να συμμορφωνόμαστε πλήρως με τις κατευθυντήριες γραμμές των εθνικών κυβερνήσεων, του ΠΟΥ και του EASA, καθώς ενημερώνονται σε τακτική βάση. Θα ενημερώσουμε την αγορά εν ευθέτω χρόνω για οποιεσδήποτε σημαντικές εξελίξεις «

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ