Ντίνα Σβύνου (6η ΓΣ ΞΕΕ): Όχι άλλο Hot spot στην Κω! (Pics-Vids Τα παραλειπόμενα)

34
2233

Πόσο παραλογισμό έχει αυτή η απόφαση αναρωτήθηκε η πρόεδρος της ΕΞΚ

Με πολύ πάθος τοποθετήθηκε στην 6η Γενική Συνέλευση του ΞΕΕ η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω Ντίνα Σβύνου.

H πρόεδρος της ΕΞΚω υπογράμμισε τις προσπάθειες που έγιναν για να αλλάξει η εικόνα του νησιού στις διεθνείς τουριστικές αγορές και ζήτησε  επιτακτικά να μην κατασκευαστεί και νέο hot spot μεταναστών στο νησί.

Η κα. Σβύνου σημείωσε ιδιαίτερα ότι «Η Κως επανήλθε γιατί πρωτίστως έβαλαν πλάτες οι επιχειρηματίες, έβαλαν πλάτη οι ξενοδόχοι, κατεβάζοντας τις τιμές τόσο ώστε να αυξηθεί η ζήτηση.

Η Κως επανήλθε γιατί οι tour operator που δραστηριοποιούνται στο νησί στήριξαν και αυτοί με το ρίσκο διατήρησης πτήσεων αλλά και με ειδικές προσφορές και δράσεις προστατεύοντας και αυτοί τις δικές τους επενδύσεις στο νησί. Και βέβαια η Κως επανήλθε γιατί το υπουργείο τουρισμού, ο ΕΟΤ, η Περιφέρεια Ν.Αιγαίου, ο δήμος ΚΩ, οι φορείς τη στήριξαν με μια σειρά από ταξίδια εξοικείωσης δημοσιογράφων και πωλητών».

Ειδική μνεία έκανε στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου υπογραμμίζοντας : «Ειδικά η περιφέρεια Ν.Αιγαίου, χρηματοδότησε δράσεις εξειδικευμένες για την επαναφορά της εικόνας της Κω και με την πολύτιμη συμβολή της marketing Greece και του ΣΕΤΕ συνέβαλε ακόμα πιο ουσιαστικά».

Η ομιλία Η ομιλία της κας. Σβύνου έχει ως εξής:

«Θα αρχίσω με ένα θετικό μήνυμα: Το νησί της ΚΩ, μετά από τρομερό πλήγμα που δέχτηκε ως τουριστικός προορισμός, επανέρχεται στον τουριστικό χάρτη κερδίζοντας ξανά το μερίδιο που της αντιστοιχεί.

Το 2016 υπήρξε η χειρότερη χρονιά των τελευταίων δεκαετιών. Ζήσαμε όλοι οι επιχειρηματίες του νησιού την εξής «οικονομική τρομοκρατία»: ποσοστά κρατήσεων στο ναδιρ, μηδενικοί τζίροι σε καταστήματα, μείωση τιμών σε  επίπεδα κόστους και κάτω από αυτά. Μέχρι που άρχισε η ανάκαμψη… για να φτάσουμε να μεώσουμε την ψαλίδα των αφίξεων στα καλύτερα δυνατά επίπεδα. Και η ανάκαμψη ΔΕΝ ήρθε τυχαία…

Πολλοί αναρωτιούνται πως τα κατάφερε η Κως, η απάντηση είναι η εξής: Η Κως επανήλθε γιατί πρωτίστως έβαλαν πλάτες οι επιχειρηματίες, έβαλαν πλάτη οι ξενοδόχοι, κατεβάζοντας τις τιμές τόσο ώστε να αυξηθεί η ζήτηση.

Η Κως επανήλθε γιατί οι tour operator που δραστηριοποιούνται στο νησί στήριξαν και αυτοί με το ρίσκο διατήρησης πτήσεων αλλά και με ειδικές προσφορές και δράσεις προστατεύοντας και αυτοί τις δικές τους επενδύσεις στο νησί.

Και βέβαια η Κως επανήλθε γιατί το υπουργείο τουρισμού, ο ΕΟΤ, η Περιφέρεια Ν.Αιγαίου, ο δήμος ΚΩ, οι φορείς τη στήριξαν με μια σειρά από ταξίδια εξοικείωσης δημοσιογράφων και πωλητών. Ειδικά η περιφέρεια Ν.Αιγαίου, χρηματοδότησε δράσεις εξειδικευμένες για την επαναφορά της εικόνας της Κω και με την πολύτιμη συμβολή της marketing Greece και του ΣΕΤΕ συνέβαλε ακόμα πιο ουσιαστικά.

Όμως, οι ειδικές προσφορές κι χαμηλή τιμολόγηση είχαν αρνητικό αντίκτυπο στην ευρύτερη οικονομία του νησιού, καθώς προσέλκυσαν κόσμο χαμηλότερου εισοδηματικού επιπέδου με συνέπεια την περαιτέρω πτώση του κύκλου εργασιών των επιχειρήσεων.

Γι’αυτό η πτώση τουριστικών εισπράξεων για την Κω είναι υπερπολλαπλάσια της μείωσης αφίξεων Κυρίες και κύριοι, αγαπητοί συνάδελφοι, τα μηνύματα είναι θετικά, τα ταμεία όμως είναι μειον…

Εμείς, προερχόμενοι από τέτοια κρίση μάθαμε να εκτιμάμε ακόμα περισσότερο τα θετικά. Όμως αναρωτιόμαστε όλοι τι είναι αυτό που μένει στο τέλος… Αναρωτιόμαστε με αυτή την αστάθεια που υπάρχει σε θέματα διαχείρισης μεταναστευτικού, οικονομικής πολιτικής, υπέρμετρης φορολογίας, κακής γειτνίασης ποια θα είναι η επόμενη μέρα… και σίγουρα σε ένα τέτοιο περιβάλλον οικονομικής ασφυξίας αλλά και αβεβαιότητας όπου επιδίδεται επιχειρηματίας σε αγώνα καθημερινής επιβίωσης δεν πρόκειται να έρθει η ανάπτυξη.

Ένα παραπάνω στο νησί της ΚΩ, οφείλω να επιστήσω την προσοχή στη διαχείριση του μεταναστευτικού. Είναι αδιανόητο να εγκλωβίζονται μετανάστες στα νησιά και ειδικά στα τουριστικά.

Χθες διαβάσαμε στο διαύγεια απόφαση σχετικά με τη δημιουργία νέου χοτ σποτ για παραβατικούς μετανάστες. Που? Στον τέταρτο τουριστικο προορισμό που λέγεται Κως; Που? Σε ένα νησί που πλέον δεν έχει μεταναστευτικές ροές; Πόσο παραλογισμό ενέχει αυτη η απόφαση;

Κυρία υπουργέ σας καλούμε να μπείτε μπροστά και να μην επιτρέψετε να καταστρέψουν αυτο που με κόπο χτισαμε! Τα νησιά και ειδικά η Κως είναι τουριστικοί προορισμοί και όχι αποθήκες μεταναστών! Επίσης είναι αδιανόητο να σταματά το πιλοτικό πρόγραμμα διευκόλυνσης έκδοσης ολιγοήμερης visa προς τα νησιά Βορίου και Νοτίου Αιγαίου. Η ελπίδα για την οικονομία της χώρας μας είναι ο τουρισμός. Καλούμε όλους όσους λαμβάνουν αποφάσεις να σταθούν.»

Δείτε όλες τις ομιλίες στο κανάλι του money-tourism.gr στο youtube.

Ελ. Κουντουρά – 6η ΓΣ ΞΕΕ : Συνεργασία από όλους για την επιτυχία του Τουρισμού

Μήνυμα συνεργασίας για την συνέχιση των υψηλών επιδόσεων στον τουρισμό έστειλε η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά στο πλαίσιο των εγκαινίων της HORECA που φιλοξενεί τη Γενική Συνέλευση του ΞΕΕ.

Την αναπτυξιακή πολιτική για τον ελληνικό τουρισμό παρουσίασε η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά από το βήμα της 6ης  Γενικής Συνέλευσης των μελών του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, παρουσία μεγάλου αριθμού  φορέων και εκπροσώπων του τουρισμού της χώρας στο πλαίσιο της καθιερωμένης Διεθνούς Έκθεσης HORECA στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo. Η υπουργός   αναφέρθηκε στα  ιστορικά ρεκόρ αφίξεων της τελευταίας διετίας ως «επιτυχία της Ελλάδος»  που ήταν  αποτέλεσμα της  εθνικής τουριστικής πολιτικής με ορίζοντα τετραετίας για την συνεχή ανάπτυξη του τουρισμού καθώς και της στενής συνεργασίας με τις Περιφέρειες, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα Επιμελητήρια, τους τουριστικούς φορείς και τον ιδιωτικό τομέα.

Το 2017 έχει ξεκινήσει με μία θετική δυναμική  που καταγράφεται, όπως τόνισε η Υπουργός  στην διψήφια αύξηση των μέχρι στιγμής κρατήσεων. Μίλησε εκτενώς για το έργο του Υπουργείου και για την προσέλκυση νέων τουριστικών επενδύσεων που καταγράφουν έντονη ζήτηση  την τελευταία διετία στην ελληνική τουριστική αγορά.

Το  Υπουργείο έχει ως προτεραιότητα την συνεχή βελτίωση της καθημερινότητας των τουριστικών επιχειρήσεων, και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του τουριστικού κλάδου, επισήμανε χαρακτηριστικά. Στο πλαίσιο αυτό, κάλεσε το σύνολο του τουριστικού κόσμου και των παραγωγικών δυνάμεων της χώρας να  συνεργαστούν ακόμη πιο στενά σε αυτήν την εθνική προσπάθεια για την ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού, που αποτελεί βασικό πυλώνα για την οικονομική ανάπτυξη και την κοινωνική ευημερία της χώρας. «Απευθύνομαι σε όλους εσάς, στην ελληνική τουριστική επιχειρηματική κοινότητα, σε αυτήν την περίοδο της ισχυρής δυναμικής και των ευκαιριών, να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας για την  ανταγωνιστικότητα του τουριστικού μας προϊόντος και την ανάπτυξη της τουριστικής δραστηριότητας που θα αποφέρει πρόσθετα έσοδα στις τοπικές κοινωνίες και θα ενισχύσει την εθνική μας οικονομία.

Για μία ακόμη φορά θα τονίσω  ότι ο τουρισμός είναι εθνική υπόθεση και μας αφορά όλους», επισήμανε η κα Κουντουρά. Στη συνέχεια η  Υπουργός εγκαινίασε τη 12η Διεθνή Έκθεση HORECA 2017, στο   Μetropolitan Εxpo και έκανε την καθιερωμένη βόλτα στα περίπτερα όπου συνομίλησε με τους εκθέτες. Στα εγκαίνια παρευρέθησαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Γιώργος Τζιάλλας, η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού κα Ευρυδίκη Κουρνέτα, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος

Ανδρέας Ανδρεάδης – 6η ΓΣ ΞΕΕ : 95% η συμβολή του ιδιωτικού τομέα στον Τουρισμό, 5% του Δημοσίου

Η επιτυχία του ελληνικού Τουρισμού οφείλεται σε ένα ποσοστό 95% στον ιδιωτικό τομέα και σε ένα 5% στο κράτος, είπε ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Ανδρέας Ανδρεάδης στην τοποθέτησή του στην 6η γενική συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ ζήτησε από την κυβέρνηση να κλεισει άμεσα την διαπραγμάτευση με τους δανειστές, διότι σε διαφορετική περίπτωση δεν θα «γνωρίζουμε που θα είναι η χώρα» όπως είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του προέδρου τπυ ΞΕΕ Γιώργου Τσακίρη, ο οποίος ως γνωστόν αποχωρεί από την θέση του προέδρου του Επιμελητηρίου, λόγω της λήξης της δεύτερης θητείας του

Τα … παραλειπόμενα από την 6η Γ.Σ. του Ξ.Ε.Ε.

«Αν δεν μείνουμε όρθιοι, αν δεν μείνουν ανοιχτά τα ξενοδοχεία μας, τότε όλοι θα χάσουν. Γι αυτό κι εμείς δεν βάζουμε την υπογραφή μας στην αυτοκτονία μας. Κι όποιοι καταλάβουν, κατάλαβαν. Όσοι δεν καταλάβουν, κακό του κεφαλιού τους! Τα ψέματα τελείωσαν!».

Συγκίνηση, υψηλοί τόνοι, πολύς κόσμος, σχόλια και ευχαριστίες, είναι μερικές μόνο λέξεις, που μπορούν να περιγράψουν όσα διαδραματίστηκαν χθες στην 6η ετήσια Γενική Συνέλευση, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Θεσμός που ξεκίνησε επί των ημερών του Γιώργου Τσακίρη στην πρώτη του θητεία ως προέδρου του ΞΕΕ και γιγαντώθηκε, αποτελώντας σημείο αναφοράς για το τουριστικό γίγνεσθαι. Ήταν φυσιολογικό λοιπόν η ομιλία του προέδρου του ΞΕΕ να είναι συγκινησιακά φορτισμένη, αφού ολοκληρώνοντας και την δεύτερη θητεία του, αποχωρεί από το προεδρικό αξίωμα. Μάλιστα σε αρκετά σημεία της ομιλίας του ήταν συγκινημένος, χωρίς ωστόσο να παραλείψει να τονίσει στους παριστάμενους κυβερνητικούς αξιωματούχους, την δεινή κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα ελληνικά ξενοδοχεία.

Μάλιστα την στιγμή που ολοκλήρωσε την ομιλία της η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και ανέβηκε στο βήμα ο Ανδρέας Ανδρεάδης, την προέτρεψε να πιέσει να μην εφαρμοστεί το τέλος διανυκτέρευσης, που θα αποτελέσει καίριο πλήγμα στα ελληνικά ξενοδοχεία.

Τότε υπήρξαν έντονες επιδοκιμασίες και χειροκροτήματα στην παραίνεση του προέδρου του ΞΕΕ, αλλά και φωνές προς την υπουργό από τους παριστάμενους ξενοδόχους.

Η ίδια εκτός μικροφώνου τόνισε ότι το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης είναι θετικό στην κατάργηση του μέτρου, είπε όμως ότι αυτό θα εξαρτηθεί από την πορεία της Οικονομίας.

Ευχαριστίες άκουσε πολλές ο Γιώργος Τσακίρης, λέγοντας μάλιστα κάποια στιγμή «ας μην το κάνουμε συνήθεια», από τους Ανδρέα Ανδρέαδη, Γιάννη Ρέτσο, Γρηγόρη Τάσιο, Αλέξανδρο Βασιλικό, κ.ά., ενώ ο Αντώνης Καμπουράκης του «έδωσε ραντεβού» σε άλλη θέση!!!

Πολλά χειροκροτήματα απέσπασε και ο Ανδρέας Ανδρεάδης, όταν είπε ότι τα επιτεύγματα του ελληνικού Τουρισμού οφείλονται σε ποσοστό 95% στον ιδιωτικό τομέα, ο οποίος μάλιστα «κατέβασε τους τόνους» στον διάλογο που υπήρξε για το τέλος διανυκτέρευσης, μεταξύ του κοινού, του Γιώργου Τσακίρη και της Έλενας Κουντουρά.

Αίσθηση υπήρξε από την αποκάλυψη της Ντίνας Σβύνου για την δημιουργία και νέου hot spot στο νησί για παραβατικούς μετανάστες, με απόφαση της κυβέρνησης, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Μα πόσος παραλογισμός υπάρχει σε αυτή την απόφαση;»

Αίσθηση προκάλεσε και η ακροτελεύτια φράση του Αντώνη Καμπουράκη, σε μία από τις πολύ καλές, όπως πάντα ομιλίες του, που είπε καταχειροκροτούμενος :  «Αν δεν μείνουμε όρθιοι, αν δεν μείνουν ανοιχτά τα ξενοδοχεία μας, τότε όλοι θα χάσουν. Γι αυτό κι εμείς δεν βάζουμε την υπογραφή μας στην αυτοκτονία μας. Κι όποιοι καταλάβουν, κατάλαβαν. Όσοι δεν καταλάβουν, κακό του κεφαλιού τους! Τα ψέματα τελείωσαν!».

Τέλος, αξιοσημείωτη ήταν και η μη ομιλία του Γιάννη Ρέτσου, την οποία ανακοίνωσε μάλιστα ο ίδιος μόλις ανέβηκε στο βήμα λέγοντας «σήμερα μπορεί να απογοητεύσω κάποιους από εσάς που θα περίμεναν μια τοποθέτηση σαν την περυσινή μου, όχι επειδή δεν έχω να πω πράγματα…».

Προφανώς ενόψη της επίσημης ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του ΣΕΤΕ, η οποία είναι προ των πυλών, δεν θέλησε να κάνει ομιλία εφ’ όλης της ύλης.

34 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ξύπνησε η , τώρα λέει ότι την φτάνει ένα, δεν θέλει και φυλακή... . Σου λέει τα ίδια θα εισπράττουν...

  Δεν τα κατάφερες βρε Ηλία να την ταΐσεις λιγο ακόμα κουτόχορτο για αναχώρηση των ΛΑΘΡΟ σε 72 ώρες; Οι άλλοι οι ξερόλες του ΕΒΕΔ, φανατικοί Νεοδημοκράτες και αυτοί, δεν θα στηρίξουν τους γιαλατζί αριστερούς της αλληλεγγύης μόνο και μόνο για να πάνε κόντρα στον ΚΥΡΙΤΣΗ;;; Και ο γραφικός Περιφερειάρχης, ο ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΡΑΣ με το όνομα θα στηρίζει πάντα τις αποφάσεις του ΣφΥΡΙΖΑ για να έχει ασυλία η ΡΟΔΟΣ στο προσφυγικό;;;;;;

 2. Αφού έσωσε όπως έλεγε την παρτίδα λες και ο τουρισμός είναι τραπέζι με πράσινη τσόχα τώρα πασχίζει να βγάλει λάδι τον ΔΟΛΙΟ ΡΟΔΙΟ...

  Σου λέει υποψήφια στην παράταξη του θα είμαι, να γλυτώσουμε το μαύρο από τους Κώους που έχει καταστρέψει η στήριξη από τους Χατζημάρκο, Χαλκιδιό, τα τσιράκια του του ΕΒΕΔ και της χαζούλας ξενοδοχας στις επιλογές του ΣφΥΡΙΖΑ και του ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ για την κατασκευή του Hot spot στο Αμανιού παρά τις αποφάσεις Δήμου και λοιπών φορέων.

  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ;ΠΑΛΙ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;ΠΑΛΙ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΚΩ;ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ;ΕΒΓΑΛΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ;

 3. Η αλήθεια να λέγεται, κάποιοι τα οικονόμησαν με το προσφυγικό και όλοι οι άλλοι Κώοι καταγράφηκαν με τις αποφάσεις τους.

  Σε περιμένουμε για να πάρεις τα συγχαρητήρια μας για τις προσωπικές σου επιλογές στις επόμενες εκλογές, θα είναι όμως ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ… Κατέστρεψες όλες τις μικρές τουριστικές επιχειρήσεις του νησιού.

 4. Ντινα απο τη βλέπω παντού δηλώνεις οτι δεν θέλεις αλλο hot spot στο νήσί μας αλλα ταυτόχρονα σε βολεύει που ειναι εδω η ΜΚΟ ωστε να μπορεις να ενοικιάσεις χώρο του ξενοδοχείου σας σε αυτούς για γραφεια.

  • Κάποιoι/ες εδώ και χρόνια πορεύονται με την στρατηγική «και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφυλαξ» αρκεί να εξυπηρετούνται τα οικονομικά μας συμφέροντα…….

 5. ΚΑΜΑΤΕΡΕ 4.500.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ !!!ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΑΘΡΑΙΩΝ.ΚΑΙ ΑΛΛΑ

  4.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!!ΔΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΧΟΤ ΣΠΟΤ.ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΑΤΕ ΜΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ.ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.

 6. ΚΑΜΑΤΕΡΕ αν κανεις βαση της RYANAIR ΚΑΙ ΜΟΛΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΙΣΟΒΙΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

  στην ΚΩ.οπως η ροδος,τα χανια,και τωρα το απριλιο 2016 η κερκυρα.αν μπορεις μαζι με το υπουργειο τουρισμου να κανετε την κω ΒΑΣΗ ΤΗΣ RYANAIR και ολοι θα σε ευγνωμονουμε για το καλο που θα κανεις στο νησι.επισης φτιαξε τον μολο για κρουαζιεροπλοια να εχουμε τουρισμο χειμωνα καλοκαιρι.τοσα εκατομυρια ευρω δινεται στους προσφυγες.κανε κατι για το νησι.βαλε κω αθηνα με 20 ευρω αεροπορικως με astra ,ellinair,easy jet,ryanair κλπ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΥΛΟ.ΒΑΛΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΟΛΑΝΔΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΡΩΣΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΩ ΤΟΥ 2015.

 7. Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ!!ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ SECYRITY

  ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ .ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ-ΜΕΛΙ.!.ΜΟΝΟ ΜΕΛΙ.ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΚΑΙ 650.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΟ ΔΛΤ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!!!!! 3.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!! ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΟ ΔΛΤ !!!! …ΚΑΙ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ!!!! ΔΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!! ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ. 500.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ!!
  ΑΛΛΕΣ 500.000 ΧΙΛΑΔΕΣ!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΙΑΤΣΑ ΡΟΤΟΝΤΑ!!!ριξε τσιμεντο γεωργιε ΡΟΥΦΑ ΜΕΛΙ!!!.ΠΩΠΩ!! ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ!!!

 8. ΑΦΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕ ΠΑΤΑΡΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΜΝΗΣΤΙΑ KAI BOΛΕΨΕ..... ΕΒΓΑΛΕ ΜΟΥΓΚΑ…

  ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ «ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ» ΜΕ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΗΣ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΤΑΝΟΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ «ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ» ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΟ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΛΙΝΟΠΟΤΗ;;;; ΑΥΤΗΝ, ΤΟΝ ΓΙΑΛΛΙΖΗ, ΤΟΝ ΣΑΡΑΝΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΩΝΕ ΔΗΦΟΔΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΙΟ ΤΟΥ ΔΟΛΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ;;; ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ, ΠΟΥΛΑΝΕ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΔΣΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΡΑ…

 9. Θέλει και άλλα αξιώματα η «ΨΗΛΗ» που έσωσε όπως έλεγε την παρτίδα στην πράσινη τσόχα με -11% γενική πτώση και -25% στα ξενοδοχεία πόλης.

  Κάποιοι τα οικονομάνε από το προσφυγικό όπως και πολλοί ξενοδόχοι της πόλης. Με διαμονή, ενοίκια, μισθούς με την σίτιση των ΛΑΘΡΟ του Αμανιού έχουν ξελασπώσει και πολλοί άλλοι που τα οικονομάνε από το προσφυγικό.

 10. ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΟΥ η «ΨΗΛΗ» που έσωσε την παρτίδα, τα βρήκε με τον ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ και θέλει αξίωμα για παρελάσεις …

  ΠΙΣΤΕΥΕΙ ότι ο η παράταξη του ΔΟΛΙΟΥ-ΡΟΔΙΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές και της έρχεται γάντι το ΑΞΙΩΜΑ της άμισθης και χωρίς καμιά αρμοδιότητα ΈΠΑΡΧΟΥ φτάνει να είναι στην πρώτη γραμμή σε εκδηλώσεις και παρελάσεις χωρίς να εγκαταλείψει τις επιχειρήσεις της… Ήδη σε συνεννόηση με τον ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ εμφανίζεται σε κάθε άφιξη Υπουργού της φασιστοαριστερής Κυβέρνησης ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σαν ΓΛΑΣΤΡΑ και λάμπει δια της απουσίας της στην επίσκεψη ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ η « Νεοδημοκράτησα » και ο Ροδίτης… Λογαριάζει όμως ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ και τους Δημότες της Κω και των άλλων νησιών που ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ… Όσο για τον ΧΑΛΚΙΔΙΟ;;; Θα συνεχίσει να παίζει τάβλι στο Μαριτίνα όπως παλιά…

 11. Αφήστε με να κυβερνήσω την Ελλάδα και εγώ θα κλείσω την αξιολόγηση μέσα σε μια μέρα! Αυτό υπόσχεται στους δανειστές ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος υποστηρίζει ότι κάθε μέρα που δεν ψηφίζονται τα νέα μέτρα επιβαρύνονται οι πολίτες και γι’ αυτό ζητάει εντολή για να εφαρμόσει τις σαρωτικές μεταρρυθμίσεις που απαιτούν οι δανειστές με συνοπτικές διαδικασίες.
  «Μέχρι πρόσφατα, οι σειρήνες του λαϊκισμού έκαναν πολλούς να πιστέψουν ότι υπήρχε άλλος δρόμος για την έξοδο από την κρίση, μέσα από την αμφισβήτηση των δανειστών. Όλα αυτά δοκιμάστηκαν και απέτυχαν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μητσοτάκης στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, θέλοντας να δείξει ότι δεν υπάρχει λύση πέρα από τον μονόδρομο των νέων μέτρων.
  Η επικοινωνιακή τακτική του Μητσοτάκη είναι να επαναλαμβάνει διαρκώς ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πρέπει να φύγει και να ζητάει εκλογές χωρίς αυτό να ταυτίζεται απαραίτητα με τις πραγματικές του επιδιώξεις.

 12. Δεν είναι τυχαία η σχετικά πρόσφατη δήλωση του Γερούν Ντάισελμπλουμ, ότι «Η Ελλάδα βρίσκεται σε σωστή κατεύθυνση, αυτό που είναι απαραίτητο είναι η πολιτική σταθερότητα», στέλνοντας ουσιαστικά το εξής μήνυμα: αφήστε τον Τσίπρα να κυβερνήσει.
  Από την μια μεριά, ο Μητσοτάκης «δεν κρατιέται» να δείξει ότι είναι πολιτικά πρόθυμος για όλα: «Το μεγαλύτερο πολιτικό κόστος είναι εκείνο είναι εκείνο της ατολμίας, της ακινησίας, της αντίληψης της εξουσίας ως αυτοσκοπού. Είμαστε έτοιμοι να επωμιστούμε τις βαριές αυτές ευθύνες», δήλωσε σε παρουσία του σε εκδήλωση προβολής βιβλίου.
  Από την άλλη, όμως, επειδή ο Μητσοτάκης και το επιτελείο του γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι προς όφελός τους να αφήσουν τον Τσίπρα να πάρει όσα περισσότερα μέτρα μπορεί και για μεγαλύτερο βάθος χρόνου. Με αυτό τον τρόπο, ο νυν επικεφαλής της ΝΔ θα χρησιμοποιήσει το γνωστό αφήγημα του «χάους» που άφησε πίσω της η «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση.

 13. Το μέχρι στιγμής πρόβλημα (αν μπορεί να ειπωθεί έτσι) είναι ότι ο Μητσοτάκης, μέχρι στιγμής, δεν έχει πείσει τους διεθνείς τοκογλύφους ότι μπορεί να απορροφήσει ανώδυνα της κοινωνικούς κραδασμούς με την ίδια αποτελεσματικότητα που έχει ο σημερινός πρωθυπουργός.

 14. η κως μπορη να φιλοξενισι ακομα 2-3 χοτ σποτ σινολικις διναμης τουλαχιστον 15000 μεταναστον. δεν πρεπι να ιμαστε ρατσιστες. Ιδικα τορα που η Σαουδικη Αραβια διοχνη 40000 πακιστανους. Που θα πανε ολη αυτοι??? Εδω πρεπι να τους δεχτουμαι

 15. ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΔΝΤ !!!ΡΗΜΑΞΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ

  ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ!!!!

 16. Αλέξης Τσίπρας 2014
  Δεν αναγνωρίζουμε την Ναζιστική κυβέρνηση Ποροσένκο

  Αλεξης Τσιπρας 2017
  Έχουμε μεγάλο περιθώριο για οικονομικές συνεργασίες, συζητήσαμε θέματα ασφαλείας και διμερείς σχέσεις για τη συνεργασία των δύο χωρών».!!

 17. Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΑΠΕΛΑΣΕ 40.000 ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ… ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ;

  Μαζικές απελάσεις (ομοθρήσκων της…) Πακιστανών πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας. Σύμφωνα με τα επίσημα κυβερνητικά στοιχεία, μόνο τους τελευταίους 4 μήνες έχουν απελαθεί πάνω από 40.000 μετανάστες.Μάλιστα, οι απελαθέντες Πακιστανοί είχαν άδειες παραμονής στην χώρα, αλλά η κυβέρνηση τις ακύρωσε με απόφασή της.Σύμφωνα με το αρμόδιο υπουργείο, οι Πακιστανοί που απελάθηκαν συνδέοταν με το τρομοκρατικό δίκτυο του Ισλαμικού Κράτους. Κάποιοι άλλοι απελάθηκαν ως διακινητές ναρκωτικών, αλλά και για άλλα αδικήματα, όπως κλοπές και διαρρήξεις.
  Εύλογη απορία: γιατί δεν κάνει το ίδιο και η Ελλάδα – κι όχι μόνο με τους Πακιστανούς; Τόσο δύσκολο είναι;

 18. ……Δεν σας δινουν σημασια εσας Ντινα μου!
  Δεν σας λογαριαζουν καθολου κοριτσι μου!

 19. Ο ΧΕΡ ΣΟΥΛΤΣ ΚΑΝΕΙ… ΞΕΠΑΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΜΕΣΩ ΦΙΛΗ;

  Καθότι, ο αρχηγός της «αριστερής αντιπολίτευσης» του ΣΥΡΙΖΑ*, ντρούλης-χοντρούλης Φίλης, ζήτησε από βήματος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, να τον κάνουνε πέρα και να προχωρήσουν σε συνεργασία με το –αθάνατο!- κλεφτο-ΠΑΣΟΚ!
  Ιδού τα φαρμακερά βέλη του κατά του συνοδοιπόρου:
  «Μνημόνιο- αντιμνημόνιο δεν μπορεί να υπάρξει. Με τον Καμμένο κάναμε κυβέρνηση. Δεν έχει καμία νομιμοποιητική βάση αυτή η κυβέρνηση»…
  «Πώς είναι δυνατόν να καταπίνουμε την κάμηλο; Ο Καμμένος είπε για εξοπλιστικό πρόγραμμα 2 δισ. ευρώ. Πώς θα ταιριάξει με τα μέτρα κοινωνικής πολιτικής; Πώς θα τα δώσουμε τα 2 δισ., όταν δίνουμε μάχη για τα 500 εκατ. της Φωτίου; Αυτό πού συζητήθηκε; Πού βρήκε πολιτική νομιμοποίηση;».
  «Ο συγγενέστερος σύμμαχός μας -έστω και αν βρωμάει- είναι το ΠΑΣΟΚ. Πρέπει να κάνουμε άνοιγμα προγραμματικό. Δεν είναι δυνατόν να απορρίπτουμε την πρόταση της Φώφης Γεννηματά για τον ΔΟΛ».

 20. Ο ΧΕΡ ΣΟΥΛΤΣ ΚΑΝΕΙ… ΞΕΠΑΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΜΕΣΩ ΦΙΛΗ;2

  Τι τρέχει; Μήπως ο ντρούλης-χοντρούλης είναι «λαγός» του mister Tsipra, για να κάνει… ξεπαρεού τον Πανούλη; Και τι σχέση έχει μ’ αυτό η προοπτική αντικατάστασης της φράου Μέρκελ από τον χερ Σουλτς, ο οποίος ποτέ δεν έκρυψε την δυσφορία του για την συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τους ψεκασμένους –και μάλιστα από τις πρώτες μέρες της συγκυβέρνησης, συστήνοντας δημοσίως στον mister Tsipra να τους αφήσει στα κρύα του λουτρού και να συγκυβερνήσει με κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι;
  (ΥΓ) 1: Πάντως, θα’ χει μεγάλη πλάκα να φάνε σουτ από την κυβέρνηση οι ψεκασμένοι! Από πολλές απόψεις…
  (ΥΓ) 2: Και πως θα ζήσει μωρέ ο… ακομβίωτος χωρίς ελικόπτερο; Αυτό δεν το σκέφτεται ο… άσπλαχνος Σουλτς;
  *Η «αριστερή αντιπολίτευση» εντός του κόμματος των μπολσεβίκων ήταν αποδεδειγμένα κόλπο του πρώτου διδάξαντος Λένιν, για να είναι ελεγχόμενες οι αντιδράσεις των ακροαριστερών στοιχείων του κόμματος στην Νέα Οικονομική Πολιτική που εγκαινίασε το 1921, η οποία χαρακτηρίστηκε «πισωγύρισμα στον καπιταλισμό». Λέτε να τον μιμείται κι ο mister Tsipras, με την δική του Νέα Οικονομική Πολιτική, δηλαδή το τρίτο Μνημόνιο;

 21. ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ… ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

  Ποινές από φυλάκιση τριών ετών μέχρι κάθειρξη 13 ετών σε μέλη του κυβερνώντος κόμματος και σε επιχειρηματίες που είναι αναμιγμένοι σε μια εκτεταμένη υπόθεση διαφθοράς, επέβαλλε η ισπανική δικαιοσύνη. Στη δίκη που έγινε στην Βαλένθια, ένδεκα από τους 13 κατηγορουμένους κρίθηκαν ένοχοι για διαφθορά, αθέμιτη άσκηση επιρροής και κατάχρηση δημόσιων αγαθών, στο πλαίσιο της κατακύρωσης κρατικών συμβολαίων που συνδέονταν με τη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Ισπανίας, την Fitur.

 22. FT: «Μετωπική» του Ν.Τραμπ με την Α.Μέρκελ για το ελληνικό πρόγραμμα: «Μείωση του χρέους άμεσα ζητούν οι ΗΠΑ» 1

  Σύμφωνα όμως με τον Ν.Τραμπ χρειάζεται επειγόντως να σταματήσουν οι δήθεν «μεταρρυθμίσεις» που είναι όλες εισπρακτικού χαρακτήρα ρυθμίσεις και βέβαια να σταματήσει η υπερφορολόγηση που έχει επιβάλλει το Βερολίνο με την καλβινιστική οικονομική πολιτική του. Ηδη, τα χρέη των ιδιωτών προς το δημόσιο φτάνουν το 70% του ΑΕΠ της Ελλάδας αφού δεν υπάρχουν λεφτά για να εισπραχθούν!
  Επίσης οι ΗΠΑ, έχουν κάνει λόγο για Μεταρρυθμιστική «υπερκόπωση» της ελληνικής οικονομίας που αδυνατεί πλέον να απορροφήσει αυτά που σχεδιάζονται για την χώρα εκτός χώρας και για υπερφορολόγηση που έχει επιβληθεί από τις Βρυξέλλες όπου διαλύει την φοροδοτική ικανότητα και υπονομεύει την κατανάλωση και απαγορεύει τις επενδύσεις!

 23. FT: «Μετωπική» του Ν.Τραμπ με την Α.Μέρκελ για το ελληνικό πρόγραμμα: «Μείωση του χρέους άμεσα ζητούν οι ΗΠΑ» 2

  Οι FT εκτιμούν επίσης πως αν αποσυρθεί το ΔΝΤ από το ελληνικό πρόγραμμα, δύο πράγματα μπορεί να συμβούν: «Είτε θα χρεοκοπήσει η Αθήνα το καλοκαίρι και θα αναγκαστεί να φύγει από την ευρωζώνη, είτε το Βερολίνο θα αποδεχθεί ελάφρυνση χρέους μόλις λίγους μήνες πριν από τις εκλογές. Σε κάθε περίπτωση, είναι μία μάχη στην οποία κάποιος θα καταλήξει στο έδαφος», καταλήγει το άρθρο.
  Ο Ν.Τραμπ, όπως όλα δείχνουν θα δράσει ως καταλύτης στη διαμάχη ΔΝΤ- Ευρωζώνης αφού θέλει να «χτυπήσει» τη Γερμανία που χειραγωγεί το ευρώ και εκμεταλλεύεται τους Ευρωπαίους εταίρους και την Αμερική, και αυτή είναι μια από τις ευκαιρίες του να το κάνει, γι΄αυτό και παίρνει αυτή τη θέση για το ελληνικό πρόγραμμα. Ξέρει ότι η Ελλάδα, μετά το Brexit, έχει πλέον σειρά να αποχωρήσει από την ΕΕ, ώστε να αρχίζει να «γκρεμίζεται» αυτό το δήθεν οικοδόμημα…http://www.pronews.gr

 24. 72% Ἑλληνικὰ λεφτὰ σὲ ΜΚΟ γιὰ τὰ χὸτ σπότ, ὅπου μὲ τὶς ἀνοικτὲς δομὲς δικαιολογοὺν ἔξοδα γιὰ 3000 μερίδες φαγητοῦ, βγάζουν τὶς 300 καὶ τὰ ὑπόλοιπα πηγαίνουν στὴν τσέπη καὶ γίνονται μερσεντὲς καὶ πόρσε.
  Ὅλα αὐτὰ καὶ τὸ φαγοπότι μὲ στοιχεῖα πρὶν ἀπὸ λίγες ἡμέρες στὸ ΑΡΤ TV.
  Γι’ αὐτό λύσσαξαν γιά ἀνοικτές δομές;
  Τὰ πάντα εἶναι ἀνεξέλεγκτα καὶ τὸ χρῆμα ῥέει ἀπὸ τὸ κόψιμο καὶ τῆς μπουκιᾶς τῶν ληστευμένων καὶ ὑπὸ διωγμὸν Ἑλλήνων.
  Οἱ Ἑλληνικὲς ΜΚΟ εἶναι οἱ διακόσιες ἀνάμεσα στὸ σύνολο τῶν 1200 ποὺ κυβερνοὺν καὶ λυμαίνονται τὴν Ἑλλάδα .

 25. Ὑπὸ διάλυσιν ἡ 3η μεγαλυτέρα πόλις τῆς Σουηδίας!!!http://filonoi.gr/2017/02/12/ypo-dialysin-h-3h-megalytera-polis-ths-soyhdias/

  Ἐκτὸς ἐλέγχου ἡ κατάστασις στὴν 3η μεγαλυτέρα πόλη τῆς Σουηδίας, τὸ Malmo.Τὸ κόμμα τῶν Δημοκρατικῶν τῆς Σουηδίας ζήτησε ἀπὸ τὴν κυβέρνηση νὰ κατεβάσῃ στρατὸ στοὺς δρόμους, γιὰ νὰ ἐπιβληθῇ ὁ νόμος καὶ ἡ τάξις, καθὼς ἡ πόλις ἔχει καταντήσει δρόμος σὲ ἀδιέξοδο…Ὁ πληθυσμὸς τῆς πόλεως ἔχει μεταβληθεῖ δραματικὰ τὰ τελευταῖα χρόνια, μὲ τοὺς μετανάστες/πρόσφυγες νὰ ἀποτελοῦν πλέον τὸ 80% τοῦ πληθυσμοῦ!!!Στὴν παρακάτω περίπτωση, 16χρονος Ἰρακινὸς πρόσφυγας, ποὺ ζοῦσε ἀπὸ πολὺ μικρὸς στὴν πόλη, πυροβολήθηκε σὲ στάση λεωφορείου καὶ ὑπέκυψε στὰ τραύματά του.
  Ὁ διοικητὴς τῆς ἀστυνομίας τῆς πόλεως ἀπηύθυνε δημοσία ἔκκληση στοὺς πολῖτες, ποὺ ἦσαν μάρτυρες, νὰ ἐμφανισθοῦν καὶ νὰ καταθέσουν γιὰ τὴν ὑπόθεση, ὅπως καὶ γιὰ ἄλλες ποὺ ἔχουν πάρει τὴν μορφὴ χιονοστιβάδος, ὅπως κλοπές, βιασμοί, διαῤῥήξεις, ξυλοδαρμοὶ κτλ.

 26. Πολὺ δικό μου ἄτομο, στὸ ταμεῖο τοῦ ὁποίου πληρώνουν αὐτοὺς τοὺς λογαριασμούύς, μοῦ εἶπε πὼς οὐδεὶς «ἑλληνοποιημένος» ἀλλοδαπὸς πληρώνει τὶς προσαυξήσεις.
  Πληρώνουν μόνον τὸ ῥεῦμα.
  Αὐτοὶ ἀπαλλάσσονται, ὅπως ἐπίσης καὶ κάθε ἀλλοδαπός, μὲ πράσινη κάρτα, ποὺ διαμένει στὴν Ἑλλάδα.
  Ὅπως καταλαβαίνετε……
  Δὲν πρόκειται νὰ πάρουμε ἀνάσα ποτέ….
  …καὶ μὲ τις ἐπερχίμενες Ἑλληνοποιήσεις, θὰ μᾶς μαζεύουν τὰ φορτηγὰ τοῦ Δήμου, γιατὶ κάρα πλέον δὲν ὑπάρχουν….http://filonoi.gr/2017/02/11/logariasmoi-reymatos-gia-oloys-idioi/

 27. Ξυπνήστε όλοι! ΟΧΙ στο νέο κλειστό προαναχωρησιακό. ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ;

  ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΙΣ; Δεν πείθουν κανέναν τα δελτία τύπου που (σπανίως) βγάζει. Ειδάλλως ας μας πει τι παιχνίδι παίζει. Αφού ξύπνησαν και οι ξενοδόχοι να ελπίζουμε οτι ξύπνησε και αυτός. Ας καταφέρει να ξεπεράσει τα προσωπικά του απωθημένα και ας κάνει πράξη τις δεσμεύσεις του. Ειδάλλως ας παραιτηθεί.

 28. Ολοι λετε να καλεσει ο δήμαρχος ολους τους φορείς για μια συγκέντρωση ρωτησατε εαν οι φοροις θελουν συνάντηση με τον δημαρχο γιατι μερικοι βγαζουν λεφτα με τις ΜΚΟ βλεπε ποιοι εχουν ενοικιασει μαγαζια και γραφεια σε αυτους

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων.