ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Ναυταθλητών ΝΟΚ Κω στο Διασυλλογικό Αγώνα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου «ΠΟΣΕΙΔΩΝΕΙΑ 2016»

0
257

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ   

Ο Ναυτικός Όμιλος Κω συμμετείχε στον Διασυλλογικό Αγώνα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου «ΠΟΣΕΙΔΩΝΕΙΑ 2016» στις κατηγορίες Optimist και Laser 4.7 που διεξήχθη στη Σύρο το τριήμερο   28- 30 Οκτωβρίου 2016. Στους αγώνες συμμετείχαν  δώδεκα αθλητές ,  πέντε  στην κατηγορία Laser 4.7 και εφτά στην κατηγορία optimist, ανάμεσα σε 70 αθλητές 6 Ομίλων.
Oι αθλητές μας κατέλαβαν τις ακόλουθες θέσεις:
Κατηγορία Optimist
Χρυσούλα Γεωργία: 17η στη Γενική Κατάταξη και 5η στην Κατηγορία της
Μπουρινάκης Μουράτ- Τζαν : 18ος στη Γενική Κατάταξη και 7ος στην Κατηγορία του Σακελλαροπούλου Μαρία: 19η στη Γενική Κατάταξη και 1η στην Κατηγορία της Καπασακάλης Δημήτρης : 26ος στη Γενική Κατάταξη και 12ος στην Κατηγορία του Σταματούκος Νικόλαος : 32ος στη Γενική Κατάταξη και 16ος στην Κατηγορία του
Γερασκλής Στέλιος : 35ος στη Γενική Κατάταξη και 17ος στην Κατηγορία του Σακελλαρόπουλος Ιωάννης : 38ος στη Γενική Κατάταξη και 20ος στην Κατηγορία του

Κατηγορία Laser 4.7
Παπανικόλας Ιωάννης :4ος Γενική Κατάταξη
Γαμβρέλλης Σταμάτιος: 5ος Γενική Κατάταξη
Χρυσούλας Αθανάσιος: 6ος Γενική Κατάταξη
Γεωργακόπουλος Φοίβος: 8ος Γενική Κατάταξη
Ανδρέου Σεβαστιανή : 14η Γενική Κατάταξη

Ο Ναυτικός Όμιλος Κω ευχαριστεί θερμά  το Ναυτικό Όμιλο Σύρου για την άψογη οργάνωση και φιλοξενία που παρείχε στα μέλη του ομίλου μας κατά τη διεξαγωγή των αγώνων.
Ακόμη, ευχαριστεί την εταιρία « Blue Star Ferries», για την παροχή έκπτωσης στην μετακίνηση της αποστολής του .
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Ο. Κω συγχαίρει τον προπονητή  κ. Φλώρο Μιχάλη και  τους αθλητές του τμήματος ιστιοπλοΐας για την αξιοθαύμαστη προσπάθεια και  τις επιτυχίες τους!

Με εκτίμηση
Το ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Κω

nautikos-omilos-ko009

nautikos-omilos-ko004

nautikos-omilos-ko001

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.