Καματερός: Η Αχτσιόγλου από την Κω ξεσκέπασε τον Μητσοτάκη

18
683

 

Καματερός: Η Αχτσιόγλου από την Κω ξεσκέπασε τον Μητσοτάκη.

Βρεθήκαμε στην ομιλία της Υπουργού Εργασίας κ. Αχτσιόγλου στην Κω.

Με τεκμηρίωση αποδόμησε τις θέσεις της Ν.Δ. φανερές και κρυφές, καθώς και τους κινδύνους που εγκυμονούν για τις συντάξεις, τους μισθωτούς, την υγεία, την παιδεία, και ιδιαίτερα το κοινωνικό κράτος. Είναι καθαρές οι θέσεις τους για προσλήψεις μόνο 1 μετά την αποχώρηση 5 όταν εμείς έχουμε εξασφαλίσει την αναλογία 1 προς 1 και ήδη έχουν εγκριθεί 15.000 προσλήψεις στην παιδεία, την περίοδο 2015-2019 προσλήφθηκαν και ανέλαβαν υπηρεσία 21.500 άτομα στην υγεία κ.α.

Ακόμα και τις μειώσεις στην φορολογία τις παραπέμπει μετά από μια διετία και εφόσον, αν, και θα…….δούμε και φυσικά ξέρουμε για το ποιους εννοούν. Ενώ εμείς με σταθερά βήματα και κοστολογημένο πρόγραμμα βαδίζουμε όλοι μαζί να καλύψουμε τις πληγές του λαού μας που αυτοί δημιούργησαν και να αλλάξουμε πορεία. Να μη γυρίσουμε πίσω.

Φυσικά η Υπουργός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στις απαράδεκτες θέσεις που εξέφρασε στην Κω ο κ. Μητσοτάκης για την επταήμερη εργασία και τις συμφωνίες με τους εργοδότες αντί των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Επιπλέον ανέδειξε τις ποιοτικές διαφορές της πολιτικής μας για την αύξηση των θέσεων εργασίας καλά αμειβόμενων, την μείωση της ανεργίας και της ανασφάλιστης εργασίας, πράγματα που προχωρήσαμε ακόμα και μέσα σε δημοσιονομική στενότητα, όπως είναι η κατάργηση του ντροπιαστικού υποκατώτατου μισθού και η αύξηση του κατώτατου.

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καματερέ πάρε τους λαθρομετανάστες που μας φόρτωσες και άντε από εκεί που ήρθες και εσύ και το συνονθύλευμα που εκπροσωπείς προδότες… Αν υπαρχει θεός και θεία δίκη πρέπει να πληρώσετε γι’αυτό που κάνατε στην χώρα και στους πολίτες της που είναι ισάξιο με αυτό που έκαναν οι προηγούμενοι που την χρεωκοπησαν.. Μακάρι να έρθει το πλήρωμα του χρόνου και να βρεθεί κάποιος ηγέτης και όλοι εσείς θα λογοδοτησετε στην δικαιοσύνη.. Πολιτικοι των Pride

  2. ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ …CAPITAL CONTROL! ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΣΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ! ΤΟ «ΒΕΛΟΣ» ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΎΣΤΗΜΑ !

  3. Καματερε ο Βαβλας θα σε περιμένει στη πλατεία το βράδυ των εκλογών .
    Μην ξεχάσεις να πας !! Θα στεναχωρεθει πολύ

  4. Ρε θεατρα σκιων εσεις να δουμε μετά της εκλογες που θα κυκλοφορείτε προδότες της Ελλάδας ρουφιάνοι τον Σκοπιανόν

  5. ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΑΤΕΡΕ ΟΙ ΚΩΟΙ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΙΔΕ ΣΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ .ΕΣΥ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΑΤΕ ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΝΗΣΙΑ .ΗΡΘΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΊΛΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΗ ΣΑΣ ΝΑ ΞΕΚΟΎΡΑΣΤΗ ΤΕ. ΟΙ ΚΩΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ .ΨΗΦΗΣΤΕ ΟΠΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ.

  6. ότι και να λες γουργουλι του ΣΥΡΙΖΑ βουλευτής δεν ξαναγίνεσαι γιατί ήσουν μια αποτυχία σε ότι έκανες

  7. ΡΕ ΚΑΜΑΤΕΡΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΙΘΕΣΑΙ? ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ………. ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ.

  8. έχεις δικιο Ηλια. τον ξεσκέπασε. καλα μιλαμε του εκανε την μουρη =>κρεας.
    χαχαχαχα. α ρε σουργελα. που νομιζετε οτι ακόμη πειθετε κόσμο, με τα αστεια σας επιχειρήματα.

  9. Καματερός: Η Αχτσιόγλου από την Κω ξεσκέπασε τον Μητσοτάκη.

    Σεγραιδος Ματθαίος
    Ρε συμμορία προδοτών του κ….. Το πρόβλημα της Χόρας μας είναι αν κ@λος του Μητσοτάκη είναι σκεπασμένος η ξεσκέπαστος ;
    Δεν σας φτάνει τόσο κακό που κάματε
    Ξε γκρεμιστείτε τώρα πηγαίνετε στο ανάθεμα ελπίζοντας σύντομα ο λαός να σας δικάσει και για εσχάτη προδοσία .

  10. αφου ξεσκεπασε το κρυφο προγραμα του μητσοτακη δεν μου ξεσκεπαζη και μενα τουσ αριθμουσ του τζοκερ.

  11. ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΣΟΥΡΓΕΛΑ…ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΡΙΖΑ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΥΖΕΡ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ.7/7 ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΖΕΡ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΤΟΠΟ.

  12. Συντροφε θα μας πειτε και για την επαναχαραξη του Αιγιαλου στις βιλες της κ.Παναγοπουλου?
    αυτης με το κοτερο που πηγε διακοπες ο συντροφος Αλεκσης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ