ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με μεγάλο γλέντι στη Μαρίνα η τελετή έναρξης του 23ου Rodos Cup 2019 (Σήμερα η εκκίνηση του αγώνα από την Κω)

3
3204

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Με την συμμετοχή του συνόλου των πληρωμάτων του 23ου Rodos Cup 2019, πραγματοποιήθηκε απόψε στη Μαρίνα η τελετή έναρξης των αγώνων με καλωσόρισμα, βραβεύσεις και μια πολύ ευχάριστη μουσικοχορευτική βραδιά.

Η βραδιά ξεκίνησε με χαιρετισμό – καλωσόρισμα από τον Διευθυντή της Μαρίνα Α. Δρόσο και του εκπροσώπους των Ιστιοπλόων και ακολούθησαν οι βραβεύσεις και στο τέλος εντυπωσιακό μουσικοχορευτικό κλείσιμο με το χορευτικό του Γιάννη Πετούση που καταχειροκροτήθηκε. Παρόντες ήταν ακόμη ο Έπαρχος Γ. Χαλκιδιός, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Θ. Νικηταράς συνοδευόμενος από τον Στ. Καμπουράκη, ο Λιμενάρχης Κω Π. Χαμέτης κ.α.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η προώθηση της Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης, δίνοντάς σε αυτούς που θα συμμετάσχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον άνεμο, τη θάλασσα και τον ήλιο των ελληνικών νησιών, οπου βρίσκονται οι καλύτερες συνθήκες πλεύσης σε ολόκληρο τον κόσμο, πρόκληση για όλους τους ναυτικούς. Απολαμβάνοντας τις φυσικές ομορφιές, τα αξιοθέατα, τις πλούσιες παραδόσεις, καθώς και ζεστή φιλοξενία των κατοίκων.

Σημείο εκκίνησης είναι το νησί του Ιπποκράτη η Κως (www.kosmarina.gr), στην συνέχεια ενδιάμεσοι σταθμοί τα νησιά Κάλυμνος, Νίσυρος, Τήλος, Σύμη και τερματισμός το νησί του ήλιου την Ρόδο .

Το πρόγραμμα του αγώνα:

Κυριακή, 21/7/2019, Μαρίνα Κω

Εγγραφές

Τελετή έναρξης

Δευτέρα, 22/7/2019

1η Ιστιοδρομία: Κως – Κάλυμνος

Τρίτη, 23/7/2019

2η Ιστιοδρομία: Κάλυμνος – Νίσυρος

Τετάρτη, 24/7/2019

Ελεύθερη μέρα στη Νίσυρο

Πέμπτη, 25/7/2019

3η Ιστιοδρομία: Νίσυρος – Σύμη

Παρασκευή, 26/7/2019

4η Ιστιοδρομία: Σύμη – Ρόδος

Τελετή λήξης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ