ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ρόδος: Έσωσαν θαλάσσια χελώνα που είχε παγιδευτεί σε δίχτυα ψαρέματος

0
615

Στη διάσωση μιας θαλάσσιας χελώνας η οποία είχε τυλιχθεί σε δίχτυ ψαρέματος, προέβησαν χθες το πρωί συμπολίτες μας στην περιοχή του ενυδρείου, σώζοντας της με αυτό τον τρόπο τη ζωή.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσιεύει σήμερα η «Ροδιακή», η εν λόγω θαλάσσια χελώνα είχε μπλεχτεί σε δίχτυα ψαρέματος με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ζωή της. Συμπολίτες μας που δραστηριοποιούνται στην εν λόγω περιοχή αφού έχουν στην ιδιοκτησία τους επιχείρηση θαλάσσιων σπορ, εντόπισαν την άτυχη χελώνα, και την έβγαλαν στη στεριά προκειμένου να της κόψουν τα δίχτυα και να την αφήσουν εκ νέου- ελεύθερη πια- στη θάλασσα. Η χελώνα μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν ανήμπορη να κολυμπήσει, και ο θάνατος της ήταν βέβαιος. Οι λουόμενοι που παρακολούθησαν τη διάσωση, καταχειροκρότησαν τους ιδιοκτήτες των θαλάσσιων σπορ, που κυριολεκτικά έσωσαν τη ζωή της θαλάσσιας χελώνας που κολυμπούσε στα νερά της Ρόδου.

Συγχαρητήρια αξίζουν στον ιδιοκτήτη των θαλάσσιων σπορ (Gabriel’s Watersports) κ. Μιχάλη Τσακίρη για την πράξη του και σε όσους βοήθησαν στη διάσωση της χελώνας.

 

Πηγή: rodiaki.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ