Λιμεναρχείο Κω: Έκτακτο δελτίο | Ο καιρός… τρελάθηκε! 23 βαθμοί την Παρασκευή και… χιόνια την Κυριακή! (Προσοχή στις ιώσεις)

0
517

ΘΕΜΑ:  «Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρικών συνθηκών».

  1. Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, μέχρι αύριο πρωινές ώρες Παρασκευής (13-03-2020), στην περιοχή μας, αναμένονται Βόρειοι άνεμοι εντάσεως 7- 8 μποφόρ .
  2. Κατόπιν τούτων, οι ιδιοκτήτες σκαφών, όλων των κατηγοριών και τύπων (ερασιτεχνικών και επαγγελματικών αλιευτικών, ταχυπλόων, ιστιοπλοϊκών, θαλαμηγών κ.λπ), παρακαλούνται όπως μεριμνήσουν για την ασφαλή πρόσδεση και φύλαξή τους, ενώ, επίσης, οι συμπολίτες μας παρακαλούνται όπως αποφεύγουν την άσκοπη μετάβαση και παραμονή τους σε λιμενικές εγκαταστάσεις, προς αποφυγή τυχόν ατυχήματος.
  3. Για περαιτέρω πληροφορίες – διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθ΄ όλο το εικοσιτετράωρο στην Υπηρεσία μας (τηλέφωνο 2242026594), καθώς και στους Λιμενικούς Σταθμούς Καρδάμαινας ( τηλέφωνο 2242091553) και Νισύρου ( τηλέφωνο 2242031222), ή να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα της ΕΜΥ ( www. emy .gr ).

 

 

Εκ της Λιμενικής Αρχής

Καιρός: Ραγδαία επιδείνωση το Σαββατοκύριακο. Ερχεται κρύο με χιόνια. Ενημέρωση Αρναούτογλου (vid)

Καιρός: Ραγδαία επιδείνωση το Σαββατοκύριακο. Ερχεται κρύο με χιόνια. Ενημέρωση Αρναούτογλου (vid)

Κάτι από… καλοκαίρι θα θυμίζει ο καιρός την Παρασκευή, όμως ραγδαία θα είναι η επιδείνωση το Σαββατοκύριακο. Ο Σάκης Αρναούτογλου αναλύει…

Ο καιρός θα κάνει και πάλι τα… δικά του και από τους 24 βαθμούς που θα φτάσει ο υδράργυρος την Παρασκευή, θα καταφέρει μέσα σε δύο 24ωρα να το γυρίσει σε… χιονιά στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και ημιορεινά.

Το Σαββατοκύριακο αναμένεται κακοκαιρία και ο Σάκης Αρναούτογλου δίνει όλες τις λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού, αλλά και τη μακροπρόθεσμη τάση αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο ψυχρής εισβολής προς τα τέλη του Μάρτη.

Τονίζει, μάλιστα πως την Κυριακή θα σημειώνονται πυκνές χιονοπτώσεις ακόμα και σε αρκετά χαμηλά υψόμετρα. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες για τις περιοχές της χώρας που θα ντυθούν στα λευκά

Βίντεο:

στο Dokari.gr.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ