Για το «τελευταίο ταξίδι» του έφυγε ο παλιός καπετάνιος του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου «ΜΑΡΙΝΑ» Νίκος Ραυτόπουλος

0
577

Για το «τελευταίο ταξίδι» του έφυγε πριν λίγες ημέρες ο παλιός καπετάνιος του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου»ΜΑΡΙΝΑ» Νίκος Ραυτόπουλος πολύ καλός φίλος των νησιών της Δωδεκανήσου.

Για πολλά χρόνια εργάστηκε στην Ελληνική ακτοπλοΐα, Πλοίαρχος και μετέπειτα Αρχιπλοίαρχος στην GA FERRIES του συμπατριώτη του Γεράσιμου Αγούδημου.

Ταξίδεψε με τα περισσότερα πλοία του στόλου GA FERRIES

Στο ΜΙΛΕΝΑ, το ΝΤΑΛΙΑΝΑ, και το ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ. Στη συνέχεια στο Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο «ΜΑΡΙΝΑ» στο οποίο ήταν Πλοίαρχος μέχρι που αποσύρθηκε από τη θάλασσα και συνέχισε ως Αρχιπλοίαρχος στην εταιρεία GA FERRIES .

Εμπειρότατος ναυτικός, άριστος Καπετάνιος , ανέδειξε αρκετούς νέους καπετάνιους που διέπρεψαν  στη συνέχεια στην Ελληνική ακτοπλοΐα.

Αγαπητός στους συναδέλφους και τους υφιστάμενους του, πολύ καλός οικογενειάρχης.

Άφησε τη δική του σφραγίδα στην ελληνική ακτοπλοΐα.

Κεφαλονίτης στην καταγωγή ,αγάπησε τα Δωδεκάνησα και τους κατοίκους της, αφού για πολλά χρόνια ταξίδευε σε όλα τα νησιά ως καπετάνιος στα πλοία  της GA FERRIES  που εκτελούσαν της γραμμή Πειραιάς –Δωδεκάνησα.

Διατηρούσε ιδιαίτερες σχέσεις με πολλούς Δωδεκανήσιους και μετά την συνταξιοδότηση του και είχε αρκετούς γνωστούς και στην Κάλυμνο.

Καλό ταξίδι καπετάνιε.

Πηγή: kalymnos-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.