Η Μαρίνα της Κω αναπτύσσεται – Xρήση νέων τεχνολογιών & σημαντικές διεθνείς συνεργασίες

14
1434

ΘΕΜΑ : “Η Μαρίνα της Κω αναπτύσσεται με τη χρήση νέων τεχνολογιών και με σημαντικές διεθνείς συνεργασίες.”

Σε στρατηγικές συμφωνίες και συνεργασίες μεγάλου βεληνεκούς, που αναβαθμίζουν την εικόνα της και στοχεύουν στην ανάπτυξή της, προχώρησε η Μαρίνα της Κω.

Μετά τη βράβευσή της, ως η δεύτερη καλύτερη Μαρίνα της Ευρώπης για το 2016, η Μαρίνα της Κω υλοποιεί μια εξωστρεφή αναπτυξιακή πολιτική, ενισχύοντας τη θέση της στην αγορά αλλά και το brand name που έχει χτίσει.

Επενδύοντας πλέον στις νέες τεχνολογίες και τα εργαλεία του σύγχρονου marketing, η Μαρίνα της Κω προχώρησε στη σύναψη συμφωνιών συνεργασίας με websites on line κρατήσεων όπως τα www.marinareservation.com, www.my-sea.com και www.marinanow.com.

Παράλληλα η Μαρίνα της Κω έχει ήδη αναπτύξει εφαρμογή προβολής και κρατήσεων μέσα από κινητό τηλέφωνο, μέσω του app store και play store με μεγάλη επισκεψιμότητα από χιλιάδες χρήστες.

Είναι η μοναδική Μαρίνα στην Ελλάδα που διαθέτει και έχει θέσει σε λειτουργία αυτή την εφαρμογή.

Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ήδη καταγεγραμμένα αφού υπάρχει αύξηση της αξίας των αποκλειστικών νέων συμβολαίων ελλιμενισμού στη Μαρίνα της Κω αλλά και των εσόδων.

Η Κως προχωρά μπροστά με έργα.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.ΟΧΙ ΑΛΕΣ ΚΟΡΙΔΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.ΦΤΑΝΕΙ,ΣΑΣΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ.ΡΕΖΙΛΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.

  2. Και η θαλασσα βρωμαει.Και μας αραδιαζετε ολο βλακειες.Καντε καμια αλη δουλεια γιατι αυτη της μαρινας δεν σας ταιριαζει.Απλα δεν γμωριζετε το αντικειμενο.

  3. Οπως βρωμαει το νησι βρωμαει και η μαρινα.Εαν ειχατε λιγο αξιοπρεπεια επρεπε να ειχατε παραιτηθει……

  4. Μπραβο στη διοικηση και τους υπαλληλους της Μαρινας.Οσο για καποιους κομπλεξικους που απλα βριζουν ….παντου υπαρχουν μην σας στεναχωρει.Συνεχιστε το εργο σας και αφηστε τους λασπολογους να ζουν μεσα στη λασπη τους.

    • ΤΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ,ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΒΡΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΕΧΕΙ Η ΜΑΡΙΝΑ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΤΑ 500 ΕΥΡΩ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ Ρ@ΦΙ@Ν@Σ.

  5. ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ. Η ΜΑΡΙΝΑ ΠΡΟΧΟΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ. ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ.

    • ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΘΑΥΜΑ?????.100 ΜΑΣΕΛΛΕΣ.ΘΑΥΜΑ??????ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΕ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΘΑΥΑΜΑ????????????? ΒΡΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΛΟΖΙΑΣ.

  6. πρεπει να τρως καλα εκει μεσα χειμωνα καλοκαιρι με τα εχτρα μηνιατηκα.Επειδη σε γνωριζουν ποιος εισαι αυτα να τα πεις σε εναμιση χρονο που θα φυγουν οι επικινδυνοι ππυ την κανουν κουμαντο.Μετα να σε δω θα ξαναγραγραψεις τις ιδιες μαβακιες.

  7. οι άλλοι είχαν διορίσει κάποιους που προωθούσαν τις δουλειές και τα συμφέροντα τους……………………. μέσω της μαρίνας και μιλάνε κιόλας, χαχαχχαχα. Ρε τι θα ακούσουμε εδώ μεσα….. χαχαχαχαχαχα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ