Νοσοκομείο Κω: Ηλεκτροδότηση του αξονικού τομογράφου από το Δίκτυο της ΔΕΗ

5
1496

Θέμα: «Ηλεκτροδότηση του αξονικού τομογράφου του ΓΝ-ΚΥ Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» από το Δίκτυο της ΔΕΗ»

Την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 πραγματοποιήθηκε η αποσύνδεση του αξονικού τομογράφου από το ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος (γεννήτρια) που την ρευματοδοτούσε και πραγματοποιήθηκε η σύνδεση του με το Δίκτυο της ΔΕΗ. Έκτοτε ο αξονικός τομογράφος λειτουργεί όποτε χρειάζεται χωρίς η λειτουργία της γεννήτριας να ενοχλεί τους κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής της οδού Μητροπόλεως. Να σημειώσουμε πως η ρευματοδότηση του αξονικού τομογράφου το 2004 είχε γίνει μέσω του ηλεκτροπαραγωγού ζεύγους ως προσωρινή λύση μέχρι να δινόταν η τελική λύση της σύνδεσης με το δίκτυο της ΔΕΗ. Η συγκεκριμένη λειτουργία επιβάρυνε την συνοικία πέριξ του Νοσοκομείου. Ενημερώνουμε, ιδιαίτερα τους περίοικους και τους συμπολίτες μας πως αυτή την περίοδο είναι σε εξέλιξη το σύνολο των απαιτούμενων εργασιών για την επίτευξη μιας ολοκληρωμένης λύσης ρευματοδότησης του Αξονικού Τομογράφου, μια εργασία που έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί εδώ και πολλά χρόνια. Ήδη έχει επιτευχθεί μια πρώτη λειτουργικότητα με την συνδρομή της Τεχνικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου, την δωρεάν εργασία από τον ηλεκτρολόγο κ. Γεώργιο Μουζάκη και την οικονομική συνδρομή του κυρίου Μιχάλη Χατζημιχαήλ επιχειρηματία της περιοχής (Kos Sport Center).

Το επόμενο διάστημα οι υπηρεσίες του Νοσοκομείου θα εργασθούν προκειμένου να επιτευχθεί η τελική ολοκληρωμένη λύση που θα περιλαμβάνει την επανεγκατάσταση του ηλεκτροπαραγωγού ζεύγους ως εφεδρικού – σε νέα θέση όπου θα λειτουργεί σπανιότατα – και την προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος αδιάλειπτης παροχής ισχύος. Όλα τα ανωτέρω υλοποιούνται από τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου με τις δικές μας δυνάμεις.

Εργαζόμενοι και διοίκηση αισθανόμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί μετά την απομάκρυνση του φορητού ψυκτικού θαλάμου τύπου κοντέινερ με την κατασκευή μόνιμου ψυκτικού θαλάμου ολοκληρώθηκε και η απομάκρυνση του ηλεκτροπαραγωγού ζεύγους (γεννήτριας) αφού επετεύχθη η σύνδεση του Αξονικού Τομογράφου με το Δίκτυο της ΔΕΗ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΝ – ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ»

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Νεκταριε, αποδεικνυεις καθε μερα και περισσοτερο οτι κανεις σπουδαιο εργο μεσα σε συνθηκες χρεοκοπημενης χωρας και μνημονιου !!!! Οποιος αξιζει φαινεται απο το εργο του …..

  2. Ο παιδιατρος μετα απο τοση διαφημιση οτι ηρθε που ειναι.
    Κατα τα αλλα εισαι ο καλυτερος κλπκλπκλπκλπ

    • Ενω εσυ εισαι σιγουρα ο καλυτερος κλπκλπκλπκλπ. Να βαλουμε εσενα διευθυντη με τους Σαμαροβενιζελικους να το διαλυσετε το Δημοσιο Νοσοκομειο …Λαμογια ,ε λαμογια καλα σας ειναι φαγατε , φαγατε ,φαγατε τα διαλυσατε ΟΛΑ !!! και εχετε και το θρασος να ειρωνευεστε κιολας !!!! Λαμογια …..αχορταγα !!!!

  3. Νεκτάριε το να σου πω συγχαρητήρια είναι λίγο. Με ενθουσιάζει το γεγονός που γραφεις οτι αυτά γίνονται με τις δικές μας δυνάμεις. Είσαι το καλύτερο παράδειγμα σε αντίθεση με τους ανεκπαίδευτους και ανίκανους δήθεν «παντογνώστες» του Δήμου που λένε ότι τα ξέρουν όλα και δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Η κυβέρνηση έπραξε άριστα με την τοποθέτησή σου στη Διοίκηση του Νοσοκομείου. Ήδη έχεις κάνει πολλά

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ