ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Καίρια η παρέμβαση του Κ. Κουλτινιού στο Παιδιατρικό Συνέδριο για την έλλειψη Παιδιάτρου στο Νοσοκομείο Κω

0
2777

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με περίπου 600 συμμετέχοντες πραγματοποιείται από σήμερα έως την Κυριακή στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Κυπριώτης στην Κω το 55ο Παιδιατρικό Συνέδριο.

Η έναρξη του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε απόψε στην μεγάλη συνεδριακή αίθουσα με ομιλία από τον ψυχίατρο-ψυχαναλυτή και συγγραφέα κ. Νίκο Σιδέρη που είχε ως θέμα «Παιδί και Παιδίατρος στην Ελλάδα της κρίσης».

Από τους τοπικούς φορείς παρευρέθηκε μόνο ως εκπρόσωπος του Νοσοκομείου Κω, ο Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής ιατρός κ. Κομνηνός Κουλτινιός ο οποίος στον χαιρετισμό-καλωσόρισμα των συνέδρων επεσήμανε την χρόνια έλλειψη Παιδιάτρου στο Νοσοκομείο Κω και τις ενέργειες που έχουν γίνει με την σχετική προκήρυξη της θέσης. Μάλιστα ο Πρόεδρος του συνεδρίου παρότρυνε τους Παιδιάτρους που παρακολουθούν τις εργασίες του συνεδρίου να επιδείξουν ενδιαφέρον για την κάλυψή της (ΒΙΝΤΕΟ)

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2017/06/Δελτίο-Τύπου-55ο-Πανελλήνιο-Παιδιατρικό-Συνέδριο1.pdf» title=»Δελτίο Τύπου – 55ο Πανελλήνιο Παιδιατρικό Συνέδριο(1)»]

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ