ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Χωρίς φώτα ο κεντρικός δρόμος στο Τιγκάκι

7
1805

Το πρόβλημα με τις καμένες λάμπες φωτισμού στον κεντρικό δρόμο στο Τιγκάκι με ότι αυτό συνεπάγεται… Μας επισημαίνουν αναγνώστες από το Τιγκάκι.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μ άρεσε που θα τα έκανε όλα ο καινούριος δήμαρχος η μήπως φταίει πάλι ο παλιός? Χρόνια πολλά και τέτοια θα έχουμε πολλά φίλοι μου από δω και πέρα!!!

  2. Να ήταν μονο στο τιγκακι καλα θα ηταν!!!!! Και στο μαστιχαρι και στην αντιμαχεια και στο μαρμαρι και παντου !!!! Μετά χαιρομαστε για το αν θα αναψουν 10 λαμπακια χριστουγεννιάτικα τα ουσιαστικα και τα καθημερινα προβλήματα δεν τα κοιταμε .. Για ανουσιες βλακείες ειμαστε πρώτοι

  3. Είναι από τα φωτιστικά που μας έφερε ο κυριτσης αυτά που τα περιμέναμε 5 χρόνια όσο για της λάμπες ακόμα περιμένουμε αυτές της κινεζικές που της βάζουν και την επόμενη δεν ανάβουν αυτά γιατί δεν τα λένε??? Αλλά έχουμε και τους οδηγούς (αγωνον) που δεν έχουν αφηση κολόνα για κολόνα ορθεια ούτε και αυτό το λένε όσο για την κυρία που βγάζει της φώτο 5χρονια ήταν εξεφανησμενη και τώρα όλο έξω για φώτο και τέτοια αλλά καλά έκαναν και την έστειλαν στο σπίτι της μια και καλή!!!!!

  4. Κριμα!!!!Να εχουμε ατυχηματα παλι!!!!Που ειναι η δημοτικη αρχη;Πρωτα αυτα και μετα τα πανηγυρια!!!!!!!!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ