ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΤΕ Το Νέο ΔΣ στον Σύλλογο Μικρασιατών Κω «Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ» με Πρόεδρο τον Αλέκο Μαρκόγλου

3
2509
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 και ώρα  11:00 π.μ., πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ΜΑΡΙΤΙΝΑ Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Μικρασιατών Κω «Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ».  Κατά τη διάρκεια της Γ.Σ.:

  1. Ο κ. Νίκος Κανταρζής παρουσίασε τον Απολογισμό Πεπραγμένων του απερχόμενου Δ.Σ.
  2. Ο κ. Σταμάτης Μαρκόγλου τον Οικονομικό Απολογισμό
  3. Ο Επίτιμος Πρόεδρος κ. Μανώλης Τσιγαράς ενημέρωσε τα μέλη για την πορεία των εργασιών ανέγερσης του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Νέας Αλικαρνασσού Κω.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που αναδείχθηκε από τη Γ.Σ., απαρτίζεται από τους:

Αλέκο Μαρκόγλου – Πρόεδρο, Βαγγέλη Χατζημιχαήλ – Α΄ Αντιπρόεδρο, Ειρήνη Σβύνου – Β΄ Αντιπρόεδρο, Σταματία Χατζηλάου – Γενική Γραμματέα, Μιχάλη Χατζημάρκο – Ειδικό Γραμματέα, Σταμάτη Μαρκόγλου – Ταμία, Νίκο Κανταρζή – Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων, Βασίλη Χατζηχριστοφή και Μιλτιάδη Τσιγαρά – Υπεύθυνους Εκδηλώσεων.

Στη συνέχεια τα μέλη του νέου Δ.Σ. ομόφωνα εξέφρασαν τη θέληση και την πεποίθηση να ενδυναμώσουν τη συλλογική προσπάθεια για την αποπεράτωση του Ιερού Ναού, την προώθηση των αρχών και σκοπών του Συλλόγου, αλλά και τη διάσωση και ανάδειξη της πολιτιστικής ταυτότητας του Μικρασιατικού Ελληνισμού.

Ο Πρόεδρος                                                            Η Γραμματέας

Αλέκος Μαρκόγλου                                                Σταματία Χατζηλάου

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απίστευτο και όμως αληθινό. ο κ. Νίκος προσπάθησε για πολλά χρόνια να υπηρετήσει δίκαια κατά την άποψη του τους πολίτες της Κω. Όμως για ένα τεράστιο θέμα ηθικής σιωπά για να μην πω ότι συμμετέχει. Στην ηθική και οικονομική εξόντωση των υπαλλήλων του ΔΗΡΑΣ, κάποιοι εκ των οποίων είναι και συγγενείς του. Η απόφαση του Δικαστηρίου με την οποία καταδικάστηκε για δόλο ως προς την μεθόδευση παρακράτησης των μισθών των εργαζομένων η συνάδελφος του, δεν επιτρέπεται να συνεχίζει να τον κρατά σιωπηρό. Είναι άδικο για έναν άνθρωπο που προσπάθησε να βοηθήσει και να καθοδηγήσει την μικρή κοινωνία μας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ