Ληστής με περούκα στα ΕΛΤΑ – Στιγμές τρόμου για υπαλλήλους και πελάτες!

0
987

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε χθες το πρωί, λίγο πριν από τις 08:30, στο υποκατάστημα ΕΛΤΑ της Μεγαλόπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άγνωστος άνδρας, φορώντας περούκα και «χοντρά» γυαλιά» για να καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, μπήκε μέσα στο κατάστημα κρατώντας πιστόλι και απείλησε την έντρομη ταμία να του δώσει ότι χρήματα υπήρχαν. Οι έξι υπάλληλοι και οι δύο πελάτες που ήταν μέσα εκείνη την ώρα, είχαν «παγώσει».

Τελικά ο ληστής απέσπασε μόλις 150 ευρώ σε χαρτονομίσματα και άλλα 110 ευρώ περίπου σε κέρματα και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή πεζός και… ελαφρώς απογοητευμένος από την πενιχρή λεία του! Οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη είναι σε πλήρη εξέλιξη. Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεγαλόπολης.

Έπιασαν τους πιστολέρο στο Κοπανάκι Μεσσηνίας

Στην Καλαμάτα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλαμάτας τα δύο αδέλφια, ηλικίας 29 και 32 ετών, που πρωταγωνίστησαν προχθές το απόγευμα στο σκηνικό Άγριας Δύσης στο Κοπανάκι της Τριφυλίας. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οι δύο καραμπίνες, ένα όχημα καθώς και πέντε κενά κυνηγετικά φυσίγγια.

Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατ’ εξακολούθηση, για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ’ εξακολούθηση και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Ο 29χρονος οδηγήθηκε χθες στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ ο 32χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Τριπόλεως.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», οι αστυνομικές δυνάμεις της Μεσσηνίας είναι σε επιφυλακή διότι εκφράζεται ανησυχία για πιθανές ενέργειες αντεκδίκησης από τους συγγενείς των τραυματιών.

Πηγή: patrisnews.com

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ