ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος: ”ΝΑΙ στη χορήγηση δώρου στο υγειονομικό των ΕΔ και στους μαχητές του Έβρου και των Νησιών” | Χαμηλά τα ποσοστά Κορονοϊού στα στελέχη των ΕΔ

0
255

Του Ηλία Προύφα

Θετική είναι η εισήγηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου , σχετικά με τη χορήγηση Δώρου Πάσχα, στα στελέχη του υγειονομικού των Στρατιωτικών Νοσοκομείων, οι οποίοι όπως και οι συνάδελφοί τους, των Δημόσιων νοσηλευτικών ιδρυμάτων, δίνουν καθημερινά τη ”μάχη” στο μέτωπο του Κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, όσον αφορά το Υπουργείο Άμυνας, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, από την πρώτη στιγμή είχε ζητήσει, μαζί με το υγειονομικό προσωπικό του δημόσιου τομέα, να λάβουν το δώρο του Πάσχα και οι Στρατιωτικοί Γιατροί, Νοσηλευτές καθώς και όλοι, όσοι άλλοι εμπλέκονται.

Μάλιστα προχώρησε και ένα βήμα παραπάνω κάνοντας θετική εισήγηση έτσι ώστε να δοθούν χρήματα και στους μαχητές της πρώτης γραμμής του Έβρου και των Νησιών, που βγήκαν νικητές απέναντι σε χιλιάδες παράνομους μετανάστες, οι οποίοι με τις πλάτες της Τουρκίας, προσπάθησαν ανεπιτυχώς να εισβάλουν στη χώρα μας, παραβιάζοντας τα Ελληνικά – Ευρωπαϊκά σύνορα.

Πρόκειται για μία θετική ενέργεια, για όλους εκείνους που πασχίζουν καθημερινά για το πολύτιμο αγαθό της υγείας και της ασφάλειας των συνόρων, από έναν άνθρωπο όπως ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος πολλάκις έχει αποδείξει, ότι τιμά τα στελέχη του στην πράξη!

kranosgr.com

Χαμηλά τα ποσοστά Κορονοϊού στα στελέχη των ΕΔ. Τι ζήτησε ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος

Του Ηλία Προύφα

Χάρη στην έγκαιρη προετοιμασία των Ενόπλων Δυνάμεων, για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού και προσωπικά του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος το ”χρεώθηκε”, οι τρεις κλάδοι των ΕΔ, παρουσιάζουν σήμερα πολύ χαμηλά ποσοστά κρουσμάτων κορονοϊού, παρά τη μαζικότητα και το συνωστισμό του πληθυσμού τους.

Παρόλο που είχε να αντιμετωπίσει την εισβολή στον Έβρο και τα νησιά, κάτι που στέφθηκε με επιτυχία, ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος από νωρίς προνόησε και προσπάθησε να θωρακίσει όσο το δυνατόν καλύτερα τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Οι Διευθύνσεις Υγειονομικού από την πρώτη στιγμή τέθηκαν σε κατάσταση συναγερμού και ενημέρωναν τον ίδιο τον Υπουργό και τους συνεργάτες του, για όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες.

Σήμερα εν μέσω της πανδημίας, ο υπουργός συνεχίζει να ενημερώνεται ο ίδιος προσωπικά καθημερινά από τους Αρχηγούς των ΓΕ, για την κατάσταση, ενώ ανά δύο ημέρες πραγματοποιεί σύσκεψη με τον ΔΥΓ/ΓΕΕΘΑ, Αντιπτέραρχο Γεώργιο Τουλούμη.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι θωρακισμένες καλά και θα νικήσουν και στο μέτωπο του ”αόρατου” εχθρού. Τα χαμηλά ποσοστά κρουσμάτων, το αποδεικνύουν στην πράξη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ