ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΚΟΥΦΕΖΗ: “Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023”

25
1432

ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΚΟΥΦΕΖΗ: “Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023”

Το 2010 δέχτηκα την πρόσκληση του Γιώργου Κυρίτση να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές.

Ήταν μια πρωτόγνωρη, για μένα διαδικασία, δεν ήταν όμως η πρώτη φορά, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, συμμετείχα σε κοινές προσπάθειες που αφορούσαν τον τόπο μου.

Πάντα με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς.

Μαθήτρια στο 15μελές, φοιτήτρια στο συνδικαλιστικό κίνημα της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αντιμάχειας, πάντα παρούσα στα δρώμενα της Αντιμάχειας και του Μαστιχαρίου μας.

Οι συμπολίτες μου με τίμησαν με την ψήφο τους και την εκλογή μου στην πρώτη εμφάνιση μου στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και υπηρέτησα την περίοδο 2010-2014 το τοπικό συμβούλιο από τη θέση της μειοψηφίας.

Πάντα παρούσα, όχι μόνο στις συνεδριάσεις του Τ.Σ. αλλά και όπου αλλού χτυπούσε η καρδιά της Αντιμάχειας και του Μαστιχαρίου.

Ήταν η περίοδος που απαξιώθηκαν τα τοπικά Συμβούλια, η περίοδος που Αντιμάχεια και Μαστιχάρι είδαν μόνο δύο (2) έργα, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των συναδέλφων μου της τότε πλειοψηφίας.

Ήταν τότε που Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι και δημοτική Αρχή έβλεπαν το νησί μέχρι την είσοδο της Πόλης…

Το 2014 οι συμπολίτες μου με τίμησαν με την εκλογή μου στη θέση της Προέδρου.

Για μένα ήταν η πιο δημιουργική περίοδος της ζωής μου.

Όλοι μαζί, σύμβουλοι πλειοψηφίας και μειοψηφίας δώσαμε τις δυνάμεις μας για την Αντιμάχεια και το Μαστιχάρι μας.

Το Τ.Σ. απέκτησε λόγο και ρόλο γιατί αυτή είναι η θέση του Δημάρχου Γ. Κυρίτση που ήταν πάντα δίπλα μας.

Αυτή την περίοδο (2014-2019) σχεδιάσαμε και αποφασίσαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μέσα από τις λαϊκές συνελεύσεις εικοσιένα (21) έργα, από τα οποία μέχρι τώρα έγιναν τα δεκατέσσερα (14) και επτά (7) είναι σε εξέλιξη αλλάζοντας την εικόνα της Αντιμάχειας και του Μαστιχαρίου.

Σε αυτά δεν περιλαμβάνεται το μεγάλο έργο της αποχέτευσης που είναι σε εξέλιξη και ο καθορισμός της ζώνης λιμένα Μαστιχαρίου που θα δώσουν επιτέλους λύση τόσο στην προστασία του περιβάλλοντος όσο και στην ανάπτυξη.

Πετύχαμε πολλά. Μπορούσαμε ίσως περισσότερα.

Όμως σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο, με τις χρονιές του μεταναστευτικού και του μεγάλου σεισμού, όχι μόνο σταθήκαμε όρθιοι αλλά πετύχαμε και ένα μικρό άθλο.

Για όλα όσα δεν προλάβαμε είμαι η πρώτη που θα πω: «ναι θάθελα να είχαν γίνει».

Πόσα όμως μπορείς να προλάβεις σε μια δημοτική περίοδο;

Νιώθω όμως ικανοποιημένη με όσα καταφέραμε και σήμερα μπορώ να κοιτάξω καθεμία και καθένα από τους συμπολίτες μου στα μάτια, γιατί τίμησα την εντολή τους, έχοντας ένα έργο ορατό και μετρήσιμο.

Αποφάσισα να είμαι ξανά υποψήφια, στις δημοτικές εκλογές που έρχονται, με τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023 και τον Γιώργο Κυρίτση, γιατί πιστεύω απόλυτα ότι ΜΑΖΙ μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα για το νησί μας.

Η αγάπη που απλόχερα μου έδωσαν οι συμπολίτες μου, μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω διαβεβαιώνοντας όλες και όλους ότι το μόνο που θέλω είναι να υπηρετήσω τον τόπο μου με ανιδιοτέλεια και ειλικρίνεια όπως κάνω μέχρι σήμερα, εξακολουθώντας να κοιτάζω όλους καθαρά στα μάτια λέγοντας μόνο την αλήθεια γι’ όλα όσα αφορούν τον τόπο μου και μπορώ να κάνω γι’ αυτόν και τους ανθρώπους του.

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κυριτση μέχρι τέλους θα γευτείς την πίκρα νάτο θυμάστε. Μόνο κακό σου κάνουν αυτές η επιλογές. Την είδαμε κ την προεδρία σας για γέλια κ για κλάματα είναι. Έργο μηδέν άσε τώρα τη γράφει ατροπη και κακία προς τους πατριώτες της και θα το δείτε. Η Αντιμαχεια γυρίζει σελίδα.

  2. Καλά ακόμα ασχολείται η πρόεδρος καλά κρασιά Μαύρο απτην Αντιμαχεια μέχρι και το Μαστιχαρι Ανύπαρκτη και χειρότερη.

  3. Μαζί με τον Κυρίτση διαλυσατε το Νησί,
    Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που ξανά δίνεις υποψηφιότητα μαζί του.
    Ο Κόσμος της Αντιμάχειας και του Μαστηχαριού θα σε κατακρίνει και το ξέρεις.
    Δύναμη καταστροφής έπρεπε να λέγεστε.

  4. Δήλωσε συμμετοχή στην δυναμη αλλαγής ……. Μπορείτε να κερδίσετε ενα ταξιδι στο μαγευτικό μαστιχαρι…..

  5. ΜΑΡΙΑ ΣΕ ΣΥΓΧΑΊΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΌΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΠΙΒΡΑΒΕΎΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ Δ.Α.ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ .ΕΙΣΑΙ ΝΕΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΈΔΕΙΞΕΣ ΝΕΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΥΦΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΖΗΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΤΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΗΤΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΌΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ

  6. ΣΟΥ ΕΥΧΩΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΛΟΓΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.ΤΟ ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ ΑΝΑΒΑΘΜΊΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟΠΟΙΊΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ.ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΉ ΠΛΕΥΡΑ.ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΤΑ.ΕΓΩ ΩΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΊΡΕΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΑ ΕΎΣΗΜΑ ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΜΑΣ ΠΡΑΥΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΑΖΥ ΣΟΥ

    • τιποτα αλλο η μαρια; ακουσες , ειδες, εμαθες; ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΜΙΧΑΛΗ ΙΝΤΑΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ

  7. Ευτυχώς που σε τελείωσε και σε έβαλε στο δημοτικό να απαλλαγούμε από το δάκτυλο που κουνουσες και εύχομαι να κάνουν αυτόπου πρέπει όλοι οι αντιμαχειτες γιατί δεν ξεχνούν !!!!!

  8. ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 125% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2014 3.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 8.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 125%!! ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, ΑΒΙΚΩ,ΑΜΙΑΝΤΟΣ, LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  9. Άστο δεν πιάνει! Στείλτε όλοι κάνα βιογραφικό στα ξενοδοχεία γιατί άνοιξε η σεζόν!!!! Χαααχαααα

  10. Πρώτα απ όλα καταστρέψετε την Αντιμαχεια. Πήγατε κάνατε κάτι έργα και καλά άχρηστα τελείως. Πληρώνουμε φόρους τόσα χρόνια αυξημένους και δρομους δεν έχουμε να περάσουμε τα αυτοκίνητα μας και φωτισμό. Ντροπή σας…. Θυμηθηκατε τώρα τελευταία να βάλετε άσφαλτο σε δρόμους που σε 2 χρόνια πάλι με τρύπες γεμίζουν γιατί απλά περνάτε λίγη πίσσα να φαίνεται, λάμπες καινούριες που άμα κάτι καμία τη παρατάνε έτσι. Κάνατε και καλά απαλλοτρίωση το δρόμο έξω …. και το ανταλλάξατε με έναχωράφι…. δηλαδή 4 5 τ.μ δρόμο για ολόκληρο χωράφι φιλέτο. Και πόσα αλλα αίσχη. Ντροπή σας που ζητάτε και ψήφο.

  11. ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΚΩ ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ. ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Η ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ ΣΤΑΖΕΙ ΜΕΛΙ.

  12. Θα φάτε μαύρο που θα ζαλιστειτε,ανύπαρκτοι!!!Καταστρεψατε ολο το νησί με τις διαπλοκές κ τις αναθέσεις σε κολλητούς….λίγα ειναι τα ψωμιά σας…

  13. εσένα κορίτσι μου σε κατέστρεψε . Τώρα σε ανεβάζει στο δημοτικό ψηφοδέλτιο για να σε εξαφανίσει μια και καλή. Η παράταξή σου θα βγάλει 2 άντε το πολύ 3 συμβούλους στην ενότητα Ηρακλειδών. Δηλαδή ούτε οι εν ενεργεία σύμβουλοι δεν θα εκλεγούν. Ας πρόσεχες

  14. Όπως είναι τα πράγματα κ όχι όπως θέλουν να τα παρουσιάσουν καποιοι

    Μακάρι ολοι μας στην ηλικία που είναι η Μαρία να είχαμε προσφέρει όσα έχει προσφέρει εκείνη για το χωριό της.Το μόνο που ξέρουμε όλοι είναι να κατακρίνουμε ότι όλα τα κανει λαθος κ στραβα δεν ειδα ομως κανένα νεο η και ποιο μεγάλο να τρέχει από μικρό για το χωριό του από συλλόγους από δράσης που γίνονταν για την ανάδειξη του χωριού και τώρα από την θέση της προέδρου.Βέβαιος και έχει κάνει και λαθοι βέβαιος έχει και τα στραβά της όπως ολοι οι άνθρωποι όμως αυτό π θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει είναι το έργο κ η προσπάθεια που κάνει για το χωριό τη. Κ αυτο δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κανένας γτ δεν μπορούμε να την συγκρίνουμε επι(Ντίνου Βάρκα κ Μπίλλυ)εκει ήταν άλλες καταστάσεις.
    Ολοι κατηγορείτε γτ ασφαλτοστρωνονται οι δρόμοι τώρα εγώ όμως δεν ειδα οι προηγουμενοι να έχουν κάνει το ελάχιστο στην αντιμάχεια αυτοί τουλάχιστον έκαναν κ 5 πράγματα γ άλλους καλά για άλλους άσχημα το θέμα είναι όμως ότι νοιάζονται γ το χωριό κ τρέχουν.

  15. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΑΣΟΥΝ .ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΞΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ .Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΤΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΕΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΕΙΣ ΜΑΖΥ ΣΟΥ .ΑΓΝΟΗΣΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΤΣΑΓΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΙΟΤΗ ΣΟΥ ΟΙ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΥ ΣΟΥ

    • Ε ναι ο Φραζης να κάθετε μέσα στο μαγαζί του να λύνει όλα τα προβλήματα του χωριού που επειδή δεν εκλέχθηκε στις προηγουμενες την άλλη μέρα έβγαλε ανακοίνωση κατά της παράταξης που ητανε λες κ εφταιγαν αυτοι που δεν βγηκε που εαν δεν ηταν ο θειος του κ μερικοί άλλοι να τρέξουν για αυτόν ούτε αυτές τις ψήφους δεν θα είχε πάρει.κ αν ήθελε να ασχοληθεί πραγματικά θα μπορούσε να ήταν ενεργό μέλος μέσα στο κόμμα και να προωθούσε τις ίδιες του κ αυτά που νόμιζε ότι έπρεπε να γίνουν γ το καλό του χωριο

  16. Μόνο και μόνο επειδή αυτή η κοπέλα έχει αφιερώσει τα πάντα της στην πολιτική και σε τίποτα άλλο,εγώ θα της δώσω την ψήφο μου!!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ