Γ. ΚΙΤΣΗΣ: Δημοτικό Κολυμβητήριο στην Κω για τη νεολαία & τους δημότες

41
2469

 

Γ.ΚΙΤΣΗΣ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ-ΔΗΜΟΤΙΣΣΕΣ.

1)Στά περισσότερα νησιά του Αιγαίου υπάρχουν δημοτικά κολυμβητήρια.Μέχρι και η γειτονική Κάλυμνος διαθέτει.Μόνο η Κως δεν έχει δημοτικό κολυμβητήριο γιατί οι δημοτικές αρχές αδιαφορούν. Επαίρεται ο δήμος μας για τα 12.000.000 εκατομμυρια ευρώ που διαθέτει κάθε χρόνο για εκτελεστέα έργα χωρίς να κατασκευαζει ούτε ένα σοβαρό έργο αθλητισμού για την νεολαία , τους δημότες- δημότισσες ,ομάδες,σχολεία,γυμνάσια,λύκεια,επισκέ-πτες.

2)α.Κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο στο Άργος!Η 24η Νοεμβρίου 2017 αποτέλεσε, άλλη μία, ιστορική ημέρα για το δήμο Άργους Μυκηνών με την δημοπράτηση του κλειστού Δημοτικού Κολυμβητηρίου του δήμου μας.Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 1.722.305 Ευρώ και γίνεται από χρήματα που εξοικονομήσαμε στο δήμο με καλή διαχείριση.ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ. https://www.flynews.gr/%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%AC%CF%81/

β)Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λάρισας (φωτο) 18 οκτωβρίου 2017.Κόστισε 6 εκατ. ευρω περίπου, περιλαμβανομένου του ΦΠΑ. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν εξωτερική πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων και εσωτερική πισίνα και εξαιρετικούς εσωτερικούς χώρους, ενώ είναι δεδομένο ότι οι εγκαταστάσεις του μπορούν να φιλοξενήσουν μεγάλες και σημαντικές διοργανώσεις του υγρού στίβου.Η περιφερεια διέθεσε 4.500.000 και 1.500.000 ο δήμος Λάρισσας.ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ. http://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/egkainiastike-dimotiko-kolimvitirio-larisas-foto/

2)ΠΡΟΤΑΣΗ

Ο δήμος μας να συντάξει μελέτη και εάν υπάρχει μελέτη να την επικαιροποιήση και να την προωθήσει στην περιφέρεια ώστε να κατασκευαστεί το κολυμβητήριο. Οι προδιαγραφές ενός κολυμβητηρίου είναι:ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ. https://www.myota.gr/index.php/2013-02-22-14-50-52/6498-2015-03-17-10-46-17

3)Οι δημοτικές παρατάξεις να αναδείξουν το θέμα στο δημοτικό συμβούλειο και να ζητήσουν απο την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ η κατασκευή του κολυμβητηρίου να γίνει μέσω ΕΣΠΑ και με συμμετοχή του δήμου.

4)Η πρόταση αποσκοπεί στην ενεργοποίηση τού δήμου μας ώστε να εντάξη το έργο στο ΕΣΠΑ.

5)Προτείνεται οι δημοτικές παρατάξεις, φορείς,οι συνδημότες της πόλεως και των χωριών να εκφράσουν τις απόψεις-προτάσεις-ιδέες με γόνιμη κριτική, καλόπιστα για να βοηθήσουμε όλοι τον δήμο μας να επικεντρωθεί σε ουσιαστικούς στόχους.

6)Το ερώτημα είναι γιατί η δημοτική αρχή 3 χρόνια δεν επωφελείται απο το ΕΣΠΑ?

12 ΔΕΚ 2017 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΙΤΣΗΣ

Iστορικό φακέλου κολυμβητήριο από τα αρχεία της AegeaNews:

Το έργο επρόκειτο να χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα «Ελλάδα 2004» (τότε με την Ολυμπιάδα επί Σημίτη), όμως λόγω της χωροθέτησης που έγινε στην περιοχή μπροστά από το Ναυτικό Όμιλο Κω και το 2ο Γυμνάσιο που δεν είχε ακόμα κατασκευαστεί υπήρξαν σφοδρές αντιδράσεις το 2010 (πρώτη τετραετία Κυρίτση) από περιβαλλοντικές οργανώσεις και την τότε μειοψηφία που ζητούσαν αλλαγή χωροθέτησης κι έτσι δεν προχώρησε.

Ιδού και τα σχετικά δημοσιεύματα:

Ανάβει » φωτιές» το Κολυμβητήριο στην περιοχή του Ναυτικού Ομίλου Κω

Στο νησί της Κω και συγκεκριμένα στον οικισμό Ν. Αλικαρνασσού-Λάμπης, του Δήμου πόλεως Κω, συντελείται μία περιβαλλοντική βαρβαρότητα. Σε ένα παρθένο παραθαλάσσιο φυσικό τοπίο ιδιαίτερου κάλλους, κατασκευάζεται ανοικτό κολυμβητήριο του Δήμου Κω, με την πρόσφατα αναθεωρημένη οικοδομική άδεια 19/2005. Το θέμα έχει κινητοποιήσει τις τοπικές περιβαλλοντικές ομάδες, οργανώσεις και πολίτες, οι οποίοι  έχουν διαπιστώσει μια σειρά παρατυπιών και παραβιάσεων, σε ό,τι αφορά στην ίδια την πράξη παραχώρησης, την πολεοδομική, αλλά και την κείμενη περιβαλλοντική νομοθεσία.

Πρώτον: Στο παραχωρητήριο (ΚΕΔ/30-7-2002) έκτασης 70.000μ2, που εκδόθηκε με σκοπό την κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων και υποχρεωτικό όρο ολοκλήρωσης των έργων εντός 5ετίας από την παραχώρηση, μόνο ένα μέρος των προβλεπομένων κατασκευάστηκε. Έτσι προκύπτει ότι παραβιάζεται η πράξη παραχώρησης, καθώς ο χρόνος έληξε στις 30-7-2007, χωρίς την προβλεπόμενη κατασκευή του κολυμβητηρίου.

Δεύτερον: Η οικοδομική άδεια και η αναθεώρηση της με την οποία ξεκίνησε το κολυμβητήριο σήμερα, στηρίζεται σε απόφαση Νομάρχη περί εγκρίσεως Περιβαλλοντικών όρων με αίτημα στις 17-9-2002, μετά την 25-4-2002, που βασίστηκε όμως σε παλαιότερη ΚΥΑ (60269/5387/90) τη στιγμή που ο νόμος άλλαξε (Ν.3010/2002, ΦΕΚ 91Α/25-4-2002) και απαιτείτο νέα στοιχειοθέτηση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) και έγκρισης κι όχι το ερωτηματολόγιο πίνακα 3 της ΚΥΑ (60269/5387/90).

Τρίτον:  Η περιοχή του οικοπέδου είναι παραθαλάσσια και στο ισχύον Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο (ΓΠΣ) έχει χαρακτηριστεί ως ζώνη προστασίας ακτών ΖΟΕ 1, στην οποία επιτρέπονται μόνον έργα μικρής κλίμακας, εξυπηρέτησης λουομένων. Προφανώς το προβλεπόμενο κολυμβητήριο (κτίρια 500μ2, πισίνες 500,00μ2) δεν είναι μικρής κλίμακας έργο ούτε εξυπηρετεί λουόμενους. Να σημειωθεί ότι στο ΓΠΣ προβλέπονται σε άλλα σημεία του Δήμου συγκεκριμένες θέσεις αθλητικών έργων, που όμως αγνοήθηκαν.

Τέταρτον: Έχει αγνοηθεί η γεωλογική μελέτη της περιοχής της παραλίας της Ν. Αλικαρνασσού του Δήμου Κω, όπου προβλέπεται το φαινόμενο της ρευστοποίησης του εδάφους σε περίπτωση σεισμού, και απαιτεί υπολογισμό του βαθμού ασφαλείας της κατασκευής, πράγμα που αγνοήθηκε κατά την έκδοση της οικ. αδείας..

Γ. ΚΥΡΙΤΣΗΣ: ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ – ΝΟΜΙΜΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. Σ. ΦΑΡΚΩΝΑΣ (ΤΕΕ Κω): ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Ως άφρονες χαρακτήρισε τις κινήσεις κάποιων ανθρώπων που θέλουν να αποτρέψουν το έργο του κολυμβητηρίου, ο Δήμαρχος Κω, αφού όπως τόνισε είναι κοινή διαπίστωση ότι υπάρχει ανάγκη για μια τέτοια υποδομή. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τη μόνιμη επιτροπή του ΤΕΕ Κω για τη νομιμότητα των εγκρίσεων και των αποφάσεων, ενώ από τη μεριά του το μέλος της επιτροπής Στέλιος Φάρκωνας τόνισε την αναγκαιότητα του έργου για τη νεολαία και τον αθλητισμό επισημαίνοντας ότι δεν επηρεάζει περιβαλλοντικά την περιοχή.

 

41 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΧΑΧΑΧΑ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΣΠΑ.Ο ΔΗΜΟΣ ΚΩ

  ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ.ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΥΠΝΑΔΑ.ΠΕΦΤΕΙ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΟΥΓΚΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΚΙΤΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ.Ο ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ ΠΗΡΕ 2 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ ΑΞΙΑΣ 345.000 ΕΥΡΩ.
  Ο ΔΗΜΟΣ ΚΩ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 2 ΣΑΚΑΡΑΚΕΣ ΑΞΙΑΣ 50.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ 210.000 ΕΥΡΩ!!!!ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ!!ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/136109/kitsis-giati-dimos-agorazei-metacheirismena-leoforeia-giati-den-promithevetai-meso-espa/

  • Άλλη μια γραφική πρόταση αποτυπωμένη σε χαρτοπετσέτα... Θα μας φέρει Κύπριους χρηματοδότες ή έχει μηχανή που βγαίνει χρήμα;;;

   Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή καραβάνα… Σε λίγο θα ασχοληθείτε και με το τελεφερίκ του Παπαγιάννη στην Ζιά…

   • Το γαρ των ηλιθίων απείρων γένεθλα. Άπειρη η γενιά των ηλιθίων… Ο Θεός κολάζει τους βλάκας… ανέφερε ο Σιμωνίδης ο Κείος ..»

    Πάντοτε και αναπόφευκτα όλοι υποτιμούν τον αριθμό των ηλιθίων μέσα σε έναν πληθυσμό. H πιθανότητα κάποιος να είναι ηλίθιος είναι ανεξάρτητη από κάθε άλλο χαρακτηριστικό αυτού του προσώπου. Τα μη ηλίθια άτομα πάντοτε υποτιμούν τις ζημιογόνες δυνατότητες των ηλίθιων. Ξεχνούν ότι πάντα και παντού ο συγχρωτισμός με ηλίθιους αποδεικνύεται ένα ηλίθιο λάθος. Οι πιο επικίνδυνοι άνθρωποι στον κόσμο είναι οι ηλίθιοι. «Μη αποκρίνου εις τον άφρονα κατά την αφροσύνην αυτού διά να μη γείνης και συ όμοιος αυτού.» (γραμμένο στην γλώσσα της ΡΟΥΦΑ!!!!!)

  • ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΙΤΣΗ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ

   ΤΟ ΝΗΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.ΚΥΡΙΕ ΚΙΤΣΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΑ ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΥΣ ΑΙΡΑΙΤΟΥΣ.

  • Κύριε Κίτση, σκέφτηκες να μας φτιάξεις μια πρόταση με μελέτη για αξιοποίηση της λίμνης στο Τιγκάκι και στο Ψαλίδι;

   Είναι ευκαιρία με το ΕΣΠΑ κύριε σε συνεργασία με την παρα-μορφωμένη ΡΟΥΦΑ, στην λίμνη στο Τιγκάκι και στο Ψαλίδι να βάλουμε καβούρους, καραβόλους και βοθρακούς όπως στα Γιάννενα;;;; Μήπως θα μπορούσες να μελετήσεις την δυνατότητα να γίνει ένας ψαρότοπος με λαβράκια και χέλια να βγάλει λεφτά ο Δήμος για το νέο λιμάνι που προτείνει ο Κυρίτσης;

 2. οι αρχιερεις της διαπλοκης της αρπαγης των εργολαβων των κλιματιστικων των λεωφορειων

  των τρενακιων των αγαλματων της ρεμου.σας πηρε χαμπαρι ολο το νησι ρε φαταουλες

 3. ΓΙΩΡΓΟ ΚΙΤΣΗ, ΣΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΚΠΑΙΡΙΩΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ,ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΗΔΕΣ,ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΚΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΛΙΓΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ. Η ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΟΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ.

 4. Αυτό οφείλει να κάνει ο καθε σωστός δημότης. Να διεκδικεί ότι μπορεί για ένα καλύτερο μελλον για τα παιδιά μας. Μπράβο στον κάθε Κίτση που βγαίνει μπροστά!!! Δεν πρόκειται να μας χαριστεί τίποτα. Η εξουσία πρέπει να πάρει μήνυμα.

 5. σας αποτελειωσε ενας μονο δημοτης.ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΚΙΤΣΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

 6. ΜΟΝΟ ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

 7. Πρόθυμη η Κύπρος να συμβάλει στην προσπάθεια αποκατάστασης των ζημιών, που προκλήθηκαν στο νησί της Κω από τον πρόσφατο σεισμό

  Επιστολή συμπαράστασης του Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας.ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, κ. Κυριάκος Κενεβέζος, ο οποίος, εκ μέρους του κυπριακού λαού, εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και συμπάθειά του, για τις τραγικές στιγμές που πέρασε, αλλά και για τη δύσκολη περίοδο που βιώνει το νησί της Κω, συνεπεία του πρόσφατου καταστροφικού σεισμού. Ο Πρέσβης της Κύπρου μεταφέρει στον Περιφερειάρχη την πρόθεση του Προέδρου της Δημοκρατίας και της κυπριακής κυβέρνησης, να συμβάλει στην προσπάθεια αποκατάστασης των ζημιών που έχουν προκληθεί. http://www.aegeanews.gr/news/fimes/98965/kypriaki-voitheia-sti-seismoplikti-ko-epistoli-presvi-kyprou-ston-chatzimarko/

 8. Η ΜΕΛΕΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΑΣ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ

  ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ?

 9. κυριε κιτση το κολυμβητηριο θα γινει μαζι με το νεο λιμανι του κυριτση το 2060 μχ.

  θαααααααααααααααααααααααααααααα

 10. ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

 11. ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.Η πρόταση της Δύναμης Αλλαγής για τον μόλο κρουαζιερόπλοιων ΤΟ 2009!!!!

  Η πρόταση αυτή επεξεργάστηκε από το ΔΛΤ της Κω το Μάρτιο του 2009 και έγινε δεκτή με πολύ θετικό τρόπο στο CRUISE SHIPPING SUMMIT στο MIAMI, από όλες τις μεγάλες εταιρίες του χώρου.Έτσι σε χθεσινή επικοινωνία του κ. Γερασκλή, πρώην Αντιπροέδρου του ΔΛΤ ΚΩ, με τον ΓΓ του πρώην Υπ. Θαλασσίων Υποθέσεων Ναυτιλίας και Αλιείας, κ. Νίκο Λύτινα, η πρόταση αυτή επανήλθε και έχει μεγάλες πιθανότητες να προχωρήσει, λόγω του γεγονότος ότι είναι ένα έργο μικρής κλίμακας που μπορεί να προχωρήσει άμεσα.http://www.kosvoice.gr/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/item/%CE%B7-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CF%8D%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BC%CF%8C%CE%BB%CE%BF-%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%B1%CE%B6%CE%B9%CE%B5%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CF%89%CE%BD

 12. ΧΑΧΑ ΤΟ ΤΟΙΧΙΟ ΣΤΗΝ Β.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΟΛΟΙ.

  ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ!!!!!!!!ΑΚΟΜΑ ΜΕΛΕΤΑΝΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΑΣΚΛΗΣ!!!!ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ.

  • Βάλε βρε ΣΟΥΡΑΜΑ τον Κίτση τώρα που έγινε το εξαπτέρυγο της ΡΟΎΦΑ να φτιάξει στα γρήγορα μια μελέτη...

   Γιατί βρε υπόλοιπα της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ δεν ενημερώνετε τον ΝΈΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ που μέσα στην κρίση ονειρεύεται κολυμβητήριο ότι το ΣΟύΡΑΜΑ με τις καταγγελίες του από το 2010 και τις ΡΟΥΦιΑνιές εμπόδισε την ένταξη του έργου σε πρόγραμμα;;;; Ξεσουρώστε βρε λιγούρηδες της εξουσίας και βουρ στην ταβέρνα του Αράπη για πατσά με μπόλικο κολλαγόνο που κάνει καλό στα σαλεμένα σας μυαλά….

   • ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ θελει παλι να τον βριζουν τον ΜΑΖΟΧΑ.ΜΑ ΠΟΣΟ ,,ΛΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΕ,ΧΤΑΠΟΔΙ ΤΗΣ ΜΑΖΟΧΑΣ.ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ.ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ @ΝΩ@ΑΛΟ να βριζουμε.

    • Η Ζωγραφιά του σΟυΡΑΜΑτιστή… σας θυμίζουν κάποιους, κάποιες;;;;;;;;

     Κούτελο θείο, λίγο πατσαβουρέ λίγο πλατύ, τρανό σημείο του πολιτευτή.
     Δυο μάτια θολά γεμάτα κακία, γεμάτα λαύρα μα και βλακεία.
     Γαμψή μυτούλα Κολοκοτρωνέ, μακρύ ρουθούνι κι ένα πηγούνι γουρουνέ.
     Στόμα πηγάδι γλωσσοκοπάνα, μαλλιά χυτά, γεμίζεις στρώμα μόνο μ’ αυτά.
     Κανένα χρώμα δεν της ταιριάζει και τις παρατάξεις με κωλοτούμπες και πηδηματάκια όλο

    • «Τ΄αγγειά γινήκαν θυμιατά
     και τα σκατά λιβάνι
     οι γύφτοι θέλουν να γίνουν δήμαρχοι
     κι οι κλέφτες της ΒΙΜΕΛ καπετάνιοι»

 13. ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟ ΚΙΤΣΗ . ΑΛΛΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΩ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΛΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ.

 14. Ο ΤΡΕΝΟΛΑΚΟΥΒΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ.

  ΤΟ ΦΟΥΝΤΑΡΕ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΤΣΑΝΤΙΡ ΜΑΧΑΛΑ.

 15. Μα κυριε ΓΙΏΡΓΟ οπως γράφετε και ποιο πανω θα ειχαμε κολυμβητήριο τωρα, αλλα βλέπετε οι αντιπολίτευση τοτε δεν το ήθελε το εργο ωστε να μην μείνει στη μνήμη μας σαν εργο του κυριτση.
  Και ερχομαι και λεω αντι να τσακωνόμαστε συνεχεια μεταξύ μας πρεπει να τα βρουν ο δημος και οι αντιπολίτευση για να παει μπροστά το νησάκι μας.

 16. απερχομενοι ταξιδευτες τρενακηδες λουκουμαδες

 17. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ…ΠΑΡΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΑ ΤΕΝΝΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΠΤ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΤΕ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ..ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΕΡΧΟΝΤΕ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΖΕΠΗ ΒΑΘΙΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ..

 18. ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΝΤΟ ΕΣΥ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ.ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΝΑΣ ΣΕ ΤΙ ΕΠΟΧΕΣ ΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΝ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ .

 19. Μεγάλα λιμενικά έργα σε Μύκονο, Σύρο και Πάρο. 8,08 εκατ. ευρώ απο περιφερεια ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.Η ΚΩΣ?

  Κατασκευή εμπορικού κρηπιδώματος λιμένα Σύρου, προϋπολογισμού 3.100.000 ευρώ, με δικαιούχο το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σύρου.Κατασκευή νέων αιθουσών αναμονής επιβατών και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου λιμένα Παροικιάς, προϋπολογισμού 1.469.830 ευρώ, με δικαιούχο το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάρου – ΑντιπάρουΑναβάθμιση συστήματος προσκρουστήρων λιμένα Μυκόνου, προϋπολογισμού 3.508.828 ευρώ, με δικαιούχο το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μυκόνου.Κατόπιν της προένταξης των παραπάνω έργων στο ΣΠΕΜ, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, απέστειλε επιστολή στους προέδρους των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων, Σύρου, κ. Δ. Κοσμά, Πάρου, κ. Στ. Καραχάλιο και Μυκόνου, κ. Θ. Χαριτόπουλο, τους οποίους ενημερώνει για την προένταξη των έργων και ζητά να προχωρήσουν στις ενέργειες ολοκλήρωσης των απαραίτητων υπολοίπων διαδικασιών ωρίμανσης, έτσι ώστε να είναι δυνατή η υποβολή και η ένταξή τους στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020»http://www.e-mykonos.gr/megala-limenika-erga-se-mykono/

 20. κιτση μην τους βαζεις δυσκολα.αυτοι ειναι μονο για εκδηλωσεις με λουκουμαδες πηχτη

  και μαγειρια!!!!οτι προλαβουμε.οτι ναναι.

 21. Καλα τελεφερικ θα κανετε?Βρε που ειναι ο Γρης αφησε τη γεφυρα για Καλυμνο στη μεση…θα τη συνεχισει ο Κιτσης.

 22. γρη του κυριτση.ο κυριτσης θα σςου κανει ενα λουκουμα απο εδω μεχρι την καλυμνο.

 23. οταν εχουμε ενα δεντρο εξω απο το σπιτι η το μαγαζι μας ασχετα αν το κοψαμε εμεις η ξαραθηκε το σωστο ειναι να το αντικαθιστουμε οχι να βαζουμε πλακες και να το κλεινουμε …….απο το σπιτι μας ξεκιναει η παιδεια !!!

 24. We need an indoor swimming pool here, for those who work all summer and can’t go swimming, we would like to have the chance to go in the winter, and our children ,there’s not a lot to do here for the kid’s in the winter.

 25. Ο Δήμαρχος ας απαντήσει στο ερώτημα του κ Κίτση γιατί 3 χρόνια η δημοτικη αρχή δεν επωφεληθείτε από το ΕΣΠΑ?
  Φυσικά είναι δύσκολο να βρει χρόνο αφού συνέχεια ταξιδεύει στο εξωτερικό με τα χρήματα των δημοτών.

 26. προς συριζαιος.τα ξερα δεντρα στην καναρη κοπηκαν με εντολη του κυριου δημαρχου που τα ειδε ο ιδιος

  σε επιτοπου επισκεψη απο την υπηρεσια πρασινου που εβαλε και πλακες και ειπαν οτι την επομενη περιοδο θα φυτεψουν νεα δεντρα.

 27. Τόσα χρόνια τόσοι νέοι έχουν στερηθεί το άθλημα της κολύμβησης σε ένα κλειστό κολυμβητήριο. Επιβάλλεται να είχε γίνει χθες. Θα έπρεπε όλοι οι δήμαρχοι να έχουν προσπαθήσει αν όχι με πόρους του κράτους αλλά και με χρηματοδότηση ιδιωτών να το προσφέρουν στους νέους του νησιού σαν ελάχιστη προσφορά.

 28. εσυ πρεπει να εισαι συριζαιος απλυτος αριστερος που καθεσαι στην βεραντα σου κ στοχααααζεσαι…. πανε πεσε για υπνο δεν είναι για σενα αυτά, αλλα δεν φταις εσυ φταινε αυτοι που σου δινουν βημα να γραφεις τις αμπελοφιλλοσοφιες σου αριστερε κουτεντε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.